![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
4 Attachment(s)
Quote:
Am cumparat 4 amortizoare Bilstein....masina sa lasat destul de bine.. Enjoy:arrow: PS-Peste 2 saptamani masina va fii pe numele meu...;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sa vedeți pe ce am pus mana:twisted:::shock:
Alfa Romeo Brera Italia Independent 2008:D(DOAR 900 SCOASE DIN FABRICA!!! ASA CA E LIMITED EDITION):-P Motor:Alfa 3.2L V6 JTS,191kW(260 HP),Benzina. Cutie:6 Viteze Manual Limitata:250 Kp/h Consum:11L/100KM Suspensii:Greddy Type-S Jante:BBS 19' Pret:33.000 euro |
7 Attachment(s)
Mi`au sosit azi jantele. O pereche de BEE-R B5 pe 18".
Asadar, priviti produsul final :D Doua poze de la prima sedinta foto, cum arata...:lol: Masina este evaluata la 8500 Euro Sper sa gasesc un cumparator repede. Astept oferte de Bmw e36 1.8 |
Cumpar masina cu plata pe loc,
gama: Vw, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Bentley sau Bmw sau Nissan sau orice,nu conteaza an. Astept oferte cu poze la pret decent. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sal revin cu Skoda am pus pe ea kit de Octavia EVO II cu bara fata/spate si eleron 2000 ron am dat pe el :). Ieri am dat comanda de kitul pt twin-turbo :D o sa vina saptamana viitoare luni sau marti si dupa ma apuc sa le pun. kitu contine turbinele, admisie/evacuare turbine si un intercooler pretul il zic dupa ce o sa fie pe masina. Acum niste poze cu Skoda la saloon :)))))
Si am vandut Dusterul cu 20 mii E acum caut si eu masina:D vreau oferte bani jos, masinile sa fie mai noi |
Quote:
Deci,nu te cred ca ai dat-o cu 20.000 euro :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quick Ce Zici De :
Dacia Logan 2009 Caroserie:Sedan Putere: 73 CP / 53 KW Capacitate cilindrica:1400 cm³ Clasa de poluare:EURO 3 Culoare: Gri Numar de locuri: 5 Locuri Aer conditionat: Manual Numar de usi: 5 Usi Cutie de viteze: Manuala Tractiune: Fata Dotari Airbag ||Inchidere centralizata|| Servodirectie Geamuri electrice||| Proiectoare |||Radio/CD An: 2009 Km: 110.000 Carburant: Benzina Stare tehnica: Neavariat Jante Stock originale fara capace si anvelope iarna michelin x4 Pret 4500e nu negociez 8) |
3 Attachment(s)
am terminat pisica de vopsit si montat piese.. multam equinox si quick de ajutor..
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
E posibil sa am un potential cumparator ptr Alfa Romeo!:twisted:
Revin cu Skyline-ul: L-am ascultat pe Tomas si am luat un kit complet de Skyline East bear GTR:joy: Am dat jos capota si eleronul fiindca trebuie sa vina cele noi..8). Revin cu poze cand apare ceva nou :wave: |
5 Attachment(s)
N-am crezut niciodata ca o sa zic dar,da...
sunt foarte foarte foarte fericit, acum am ajuns acasa inghetat daar sa stiti ca sa meritat,de ce? Mi-am cumparat masina in cele din urma... astazi pe la ora 12-1 dupa masa, 'rasfoiam' site-urile vanzari auto in orasele din jurul orasului meu inclusiv in orasul meu,cand deodata imi sare in ochi un titlu: 'Vand Honda s2000 cu mici probleme tehnice,an fabricatie 2000,luna ianuarie...pret 6500 euro' de la un anunt dintrun oras vecin,orasului meu. ok,zis si facut...sun pe baiat (anuntul era proaspat postat),stabilesc o intalnire cu el mai spre dupa-masa,mananc ceva pe fuga si ma urc in taxi sa plec la gara sa imi cumpar bilet de tren... timpul trecuse,ajung in cele din urma sa ma intalnesc cu baiatul respectiv,vad masina si pana la urma am cumparat masina la 6300 euro. Ok,zic eu in gandu meu: " m-am ales cu cotet pe cap,fara acoperis solid si cu probleme tehnice " dar,ramane de vazut... cam asta a fost povestea mea si acum mici detalii cu decapotabila: Marca: Honda. Model: s2000. Luna fabricatie: Ianuarie. An fabricatie: 2000. Kilometrii: 174.000. Tipul caroseriei: Cabrio. Combustibil: Benzina. Motor: 1997 cm³ | 240 cp, | 177kW |. Transmisie: Manuala, cu 6 viteze. Numar locuri: 2. Plusuri: -jante: Rays Gram Lights 17 inch. -frane: Willwood 4x etrieri cu 6 pistonase. 4x discuri 310 mm diametru. suspensie: H&R Ultra Low reglabila pe inaltime,duritate,camber,etc (cam uzata saraca) Minusuri: masina nu cred ca mai are toti cei 240cp cat avea acum 12 ani,ar fi necesar o revizie completa,plus facut unghi de fuga. Cam asta-i 'caruciorul de butelii' : |
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning