![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
nu este nici un cod sau marcaj pe cablul acela? sau ceva care sa te ajute sa compari cu cel care il ai pe masina acum?
cu lucru la masini avem timp - abia astept sa vina primavara pe bune |
2 Attachment(s)
Quote:
uite 2 dacii din 70 respectiv 75....oricum e irelevant daca e sau nu original...dar nu e ;) oricum e frumos tin sa precizez ca masinile din poza nu au nici un surub desfacut vreodata deci chestia cu "e schimbat" pica ;) |
BTL frumoasa masinuta...mai ai cumva inele pentru roti ? :D
|
1 Attachment(s)
Ms Alex55 pt.foto si detalii,chiar vroiam sa intreb daca are cineva un volan identinc cu cel din imagine si, sigla sa fie cu verde si nedeteriorata.:lol:
BlueAngel inelel le-am vandut la OZN, vezi daca le mai are.:rolleyes2 Lasa mai cat ca vine si tipul ghioceiului si sa vezi ce sunt eu cu gura pe voi " la muncaaaaaaaaa ":lol::lol: |
1 Attachment(s)
Dinou o noua achizitie, un set de stergatoare cu tot cu brate in stare ireprosabila plus gumele originale si f.putin folosite:D
|
BTL imi cer scuze dar cand amdat masina noului proprietar in ziua in care a cump a si pierdut un inel ca a zis ca a facut pana(cat a fost masina la mine 2 ani jumate nu am facut nici o pana si asta in prima zi a facut pana,cred ca ozn-ul meu nu a vrut sa mearga la altul)oricum imi pare rau de ea.
|
nu am mai intrat de ceva vreme p 4 tuning , dar acu ca am intrat ma bucur ca mai exista oameni care nu tiganesc dacia ,bafta in contiunare
|
Merci Bogdane pt.cele spuse si fac ce e mai bine ca btl-ul sa arate cat mai original.
Asa e mai ozn-ica, fiecare stie cum tine la masina lui, eu in locul tau o tineam si pe cealalta |
volane se gasesc ,steme in stare buna mai rar....are un prieten una sa-l intreb de ea? o vrei
|
Ma intereseaza Alex55, pune-mi poze si un pret. Astept rasp.tau.
|
e tot mai originala pe zi ce trece :D
|
ii zic s-o caute si o pozez ;)8)
|
imi place ca ai grija de toate detaliile...fiind ele mici sau mari.
imi poti explica si mie sistemul adaptat de tine pentru gazele de carter ? in poza nu imi pot da seama foarte exact despre ce este vorba. merci |
Mihai, sistemul e f. simplu de facut cat si de montat. Din culbutori scoti un furtun care intra in evacuarea din inox si la capat un filtru de aer. In acel recipient se vor lasa jos lichidele provenite din gazele de la culbutori si gazele vor iesi prin acel filtru.
|
merci pt raspuns , dar evacuarea aia de la ce este?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning