![]() |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
Ricky Martin ft. Fat Joe and Amerie - I don't care si cassa loco :wink:
|
Pentru houseri : DJ OPTICK - 2003.06.07 :)
|
cateva melodii..pe care le-am descoperit \"din cauza\"..cuiva :oops: ,si care sunt dragutze rau..
iio-kiss you iio-rebel iio-is it love iio-be it iio-hanging on iio-be it iio-what a way iio-the one iio-give it up iio-runaway iio-smooth iio-tantric iio-chastity... |
recomandare :D
daca acu' catva timp becali ne incanta cu limbajul lui elocvent...acu' aveti un hit de la el :D |
heheeee ...
e vechi ;) il am de mult timp :) |
taci mah :D
nu imi strica placerea :D |
gata gata :P
am tacut : P |
mc :oops:
|
ATB - Trilogie Part 2 ..... dp albumul Seven Years
de fapt .. cel mai bine ar fi sa luati tot albumul ... daca vreti sa-l urc aici sa-mi ziceti suna cam asa ATB - Believe in me ATB - Humanity ATB - Here with me ATB - Let u go 2005 reworked ATB - Trilogie part 2 ATB - Take me over ATB - Far beyond ATB - Ecstasy ATB - Marrakech ATB - In Love with the Dj ATB - Long Way Home ATB - I don`t wanna stop ATB - You are not alone ATB - Hold you ATB - Let u go ATB - The Fields of love ATB - The Summer ATB - Killer alta melodie misto .. sa va vad dac-o gasiti .. Jade Ir featurin Blelka Nemirovski - Nie Kantshaietsa & Mikis Theodorakis - I`ve kept a hold of my life |
Re:
Quote:
+ alte ATB ... Break my heart Peace = Illusion .. pana acum astea le-am luat .. super tari ... and sad |
la zapp`u meu..sigur aveti voi dc++ sau cum naiba e ala :lol: se gasesc usor..daca vrei,tie ti le trimit pe ym..ca merge mai repede..presupun :roll:
|
mda, hai
btw fresh stuff Refractory featuring J.C - Sindress & Youn Sun Nah - Road ;) si totusi raman la ATB - Trilogie part 2 , e superba melodia |
Si mai noi ...
ce-am luat asta seara .. una tare :) Enigma - I Loved you ... i`ll kill you !!! prea tare numele :D Dos Hombres - The Alkemyst Thievery Corporation - Lebanes Sound Surgeons - Najeema Am luat 2 cd`uri super marfa !! ASIAN LOUNGE - Jeff Sharel - Conte d`Automne , pana acum asta-mi place , v`o recomand iesind un pic din chillout/relaxation .. Beanfield - The Season . o melodie tare rau ! ;) gata, am iesit destul , intram la loc :D Boozoo Bajou - Night Over Manuas alta super tare !! Intuit - O Preguicoso !! Jori Hulkkonen - If only ( album version ) Kyoto Jazz Massive - A Calmaria Les Gammas - All of me Minus 8 - Elysian Fields Natural High Productions - Timebomb Yonderboi - Sinking slowly .. A Reminiscent Drive - Ambrosia ( album vers. ) superba ! DNA - Honolulu`s Whispers ... alta piesa superba ! Don Carlos - Still Alone Ginko Garden - Blossoms from India Govinda - Eclipse Guy Manoukian - Ya Laure Kadim Al Saher - Mo Thihitak Solferino & Ibis Babe - Wisdom of sands ( numai in filme mai auzi asa ceva :D mult prea smechera ! ) Stamatis Spanoudakis - Dawn at the walls Complete Chillout - Eti Nicos - Passione Trumpet thing - Dream of a river Buddha Bar - Emotions - Sacrifice - Mars Lasar Buddha bar - emotions - seventh heaven - dreamcatcher !!! o serie lunga de roxette`uri misto .. da .. nu le pun aici .. prea frumoase mi-e c`o sa stau odata sa uploadez tot ce-am pus aici mai sus .. da nush daca am ptr cine ,daca-s ceva doritori .. sa zica btw TNG`ule .. stii cum sunt astea ? toate alese ... te \"unge\" pe suflet frate .. :) ia zi orlando astea merg de .. tranca banga ? iti zic eu ca merg SI mai bine :) si ... va dau si 3 roxette`uri .. cea mai .. poate o stiti .. Roxette - It must have been love .. : / 2: Roxette - Never is a long time si 3: Roxette - So far away .. astea deja sunt prea sad ... |
3 Attachment(s)
da` clar nu dorm bine la noapte daca nu vad pun melodiile astea 3 , have fun listening 2 them ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning