Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

GrigoGt 13-06-10 00:49

Re: Accidente, tamponari, avarieri

In aceasta seara in urma cu o ora un peugeot 206 la semaforul de pe toamnei,poze nu am reusit sa fac

Alex _Ice 14-06-10 20:55

1 Attachment(s)
azi pe la 20:30 in bartolomeu
am ramas cu ochii in tel sa fac poza si politistul care dirija circulatia tipa la mine sa imi continui drumul :lol:

opkbv 17-06-10 10:14

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 3387164)

kiki (honda hornet alba) este relativ ok, au reusit medicii sa ii salveze glezna, nu se mai pune problema amputarii.
pasagerul lui kiki va ramane paralizat pe viata. Si cu atat mai grav, el suferea deja un handicap la vorbire...
cel mai bine a scapat cel cu gsx'r'ul, care sta in Bod din cate am inteles..

viata'i..cruda

zilele trecute facuse un prieten de'al meu accident pe Victoriei cu un 206negru, m'am dus sa'l ajut cu schimbatul rotii(ii explodase) pt ca avea prezoanele ruginite..in fine, in drum spre el, tot pe Toamnei, un A5 albastru, cu numere rosii (3.0tdi dupa evacuare) era facut harcea-parcea frontal...stie careva mai multe detalii ?

opkbv 17-06-10 10:18

Quote:

Originally Posted by GrigoGt (Post 3436678)
In aceasta seara in urma cu o ora un peugeot 206 la semaforul de pe toamnei,poze nu am reusit sa fac

exact ce spuneam mai sus, era prietenu asta al meu cu 206 negru:lol: a semnalizat unu stanga fara sa se uite si asta, panicandu'se, a tras puternic de volan stanga, a avariat 2 masini parcate (destul de usor, spoilere zgariate) apoi a intrat in stalp...NOROC cu centura a

opkbv 24-06-10 12:33

2 Attachment(s)
azi in racadau la ora 12, un alt prieten de'al meu cu un e46...:???: i'a intrat un taximetrist pe contrasens, impact frontal. I se facuse rau aluia, si probabil asta a fost cauza. L'a luat salvarea pe el. E aiurea, era omu diabetic si avea alte 100 probleme medicale...si el e taximetrist:?::!: nici tibi nici pasagerul din dreapta nu au patit nimic, desi nu aveau centura

Robert Coca 24-06-10 12:43

Chiar azi il vazusem pe Tibi. Ma depasise prin oras pe undeva pe la 11 parca. Pacat de masina. Mi se pare mie sau loganul e mai putin sifonat?

opkbv 24-06-10 12:45

MULT mai putin sifonat :rolleyes2

Robert Coca 24-06-10 12:46

Poate se invata minte sa poarte centura ca nu cred ca a fost placut sa muste din airbag-uri.

pjo_dorin 30-06-10 19:54

aveti grija cu viteza!!!http://www.adevarul.ro/locale/brasov...289771182.html

Robert Coca 30-06-10 22:07

Acuma cateva minute o doamna a fost lovita pe trecerea de la gemenii de un taxi.

SethBv 01-07-10 01:21

Frate deci parca au luat-o razna toti, ieri pe podu de pe grivitei era sa ne faca praf un BOU cu o dacie care a coborat ca debilu (cred ca avea 100+) si nu a mai putut sa o controleze sa intre pe banda lui si a venit direct pe contrasens. Daca eram pe banda de langa scuar ne facea praf. (ps: scuze de offtopic, stiu ca nu e aria buna..)

apache 01-07-10 12:11

ce culoare era? ce numar avea? :)) ca stiu eu un kamikaze cu o dacie ce tot incearca sa se omoare prin oras de cand si-a cumparat-o

SethBv 01-07-10 14:03

Era noapte si a trecut ca glontu pe langa noi, cred ca un albastru sau negru, ceva inchis oricum

realmitza 01-07-10 16:47

azi pe drumul de poiana un autobuz de la RAT s-a rasturnat in rapa

SethBv 01-07-10 17:39

Stii cumva cum s-a intamplat? E toata lumea ok? :shock:

All times are GMT +2. The time now is 03:45.

- Copyright 2026 4Tuning