![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Fara cuvinte ! E geniala Ricko, felicitari, ai o masina de invidiat.
|
Quote:
Incet , una cate una se face in timp si cu rabdare . Masina arata foarte bine , imi place mult ! Ai cam tot ce trebuie pentru ea , poate rezolvi si motorul anul asta ! |
Foarte frumoasaaaaaaaaa:X:X:X:X
Felicitari! |
Quote:
|
Deci da, se vede că e luată din Târgoviște mașina :lol: !
O singură nelămurire am, scaunele sunt puse invers ? |
Quote:
Gogule ms de link , sunt prins cu altele momentan , urmeaza si aia Mariane e greu ma cu intinsu gumelor la noi , nu vreau sa ma grabesc pt un moft sa imi juleasca careva jantele , vreau si eu sa vad cum dau iti dai seama , cat despre sunet pfuuu doamne fereste , am inlocuit doar finala fara altceva e foarte frumos sunetul , incerc pe maine o filmare SAX merci de urari , nu stiu ce sa zic de motor de moment e deajuns 2,0 Donny Devu Multumesc de aprecieri |
Quote:
|
Quote:
Nu are rost să te grăbești cu jantele acum, mai ales că nu stai mult în țară, mai bine lasă-le la adăpost! |
Quote:
|
Quote:
Baftă cu mașina, se vede că ai băgat banii cu cap în ea, nu ai cumpărat toate prostiile, cum vrei să montezi ltw-ul ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:)
Ricko, felicitari si bafta in continuare. Scaunele pe poti inversa foarte usor, sunt re;lativ usor de desfacut si vaderele, ca si celelate scaune. poti face manevra cand si daca vrei sa le tapitezi...am pe undeva un link cu - "HOW TO" legat de chestia asta, daca te intereseaza imi spui si il caut. Cat despre restul - un clasic "m" aproape perfect |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning