Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

Devu 12-01-12 17:26

Re: E36 - DARTH VADER

Fara cuvinte ! E geniala Ricko, felicitari, ai o masina de invidiat.

SAX1987 12-01-12 17:54

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4822888)
pozne.....mai este mult de munca la masina , iar treaba merge incet si prost ....

Repede nu se poate face asa ceva :shock: Ar trebui sa stii :D

Incet , una cate una se face in timp si cu rabdare .

Masina arata foarte bine , imi place mult ! Ai cam tot ce trebuie pentru ea , poate rezolvi si motorul anul asta !

dony ddc 12-01-12 18:08

Foarte frumoasaaaaaaaaa:X:X:X:X
Felicitari!

GOGU_VL 12-01-12 18:16

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4822956)
Nu il baga in seama gogule .....schimbatoru ....o sa ii dau foc cand o sa il inlocuiesc , e singura piesa ce a ramas din interior de cand am luat masina...deja incep sa ii prind drag parca :)))

:arrow:https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post4818620

crysty.bobok 12-01-12 18:53

Deci da, se vede că e luată din Târgoviște mașina :lol: !

O singură nelămurire am, scaunele sunt puse invers ?

RIcKO 12-01-12 19:53

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4823260)
Deci da, se vede că e luată din Târgoviște mașina :lol: !

O singură nelămurire am, scaunele sunt puse invers ?

sunt de anglia ..cum sa fie puse invers ?:)) , de ce se vede ca e luata de la TGV?:D

Gogule ms de link , sunt prins cu altele momentan , urmeaza si aia

Mariane e greu ma cu intinsu gumelor la noi , nu vreau sa ma grabesc pt un moft sa imi juleasca careva jantele , vreau si eu sa vad cum dau iti dai seama , cat despre sunet pfuuu doamne fereste , am inlocuit doar finala fara altceva e foarte frumos sunetul , incerc pe maine o filmare

SAX merci de urari , nu stiu ce sa zic de motor de moment e deajuns 2,0

Donny Devu Multumesc de aprecieri

VladM 12-01-12 19:54

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 4822937)
Nu am nimic cu tine sau cu altcineva,dar in afara de jante si interior e doar una din marea masa de pisicute cu kit de M.Nu se vad miile de euro bagate.Probabil ca a fost atat de 'terminata' incat ai schimbat toata partea mecanica ca asfel nu-mi explic.Bafta cu ea.

Ce face invidia asta din om Doamne. Superba masina fratello,sa o porti sanatos. Te pupa fratele tau de la Roman :)

crysty.bobok 12-01-12 20:10

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4823390)
sunt de anglia ..cum sa fie puse invers ?:)) , de ce se vede ca e luata de la TGV?:D

Gogule ms de link , sunt prins cu altele momentan , urmeaza si aia

Mariane e greu ma cu intinsu gumelor la noi , nu vreau sa ma grabesc pt un moft sa imi juleasca careva jantele , vreau si eu sa vad cum dau iti dai seama , cat despre sunet pfuuu doamne fereste , am inlocuit doar finala fara altceva e foarte frumos sunetul , incerc pe maine o filmare

SAX merci de urari , nu stiu ce sa zic de motor de moment e deajuns 2,0

Donny Devu Multumesc de aprecieri

Scaunul cu 2 mânere de rabatare nu trebuie să stea în dreapta ? Dacă zici că e interior de anglia e normal să stea așa, totuși cred că ar merge să muți partea din spate a scaunului, asta dacă nu te deranjează ? Cât despre târgoviște ziceam așa ca fapt divers, se vede că a ajuns pe mâini bune.
Nu are rost să te grăbești cu jantele acum, mai ales că nu stai mult în țară, mai bine lasă-le la adăpost!

RIcKO 12-01-12 20:17

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4823437)
Scaunul cu 2 mânere de rabatare nu trebuie să stea în dreapta ? Dacă zici că e interior de anglia e normal să stea așa, totuși cred că ar merge să muți partea din spate a scaunului, asta dacă nu te deranjează ? Cât despre târgoviște ziceam așa ca fapt divers, se vede că a ajuns pe mâini bune.
Nu are rost să te grăbești cu jantele acum, mai ales că nu stai mult în țară, mai bine lasă-le la adăpost!

am manere de rabatare normale ...pe exterior , doar cel de la sofer are si pe interior atata tot , chiar nu ma deranjeaza

crysty.bobok 12-01-12 20:22

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4823450)
am manere de rabatare normale ...pe exterior , doar cel de la sofer are si pe interior atata tot , chiar nu ma deranjeaza

Am observat, stiu că la cele de europa scaunul cu 2 mânere este cel al pasagerului, se subânțelege de ce !

Baftă cu mașina, se vede că ai băgat banii cu cap în ea, nu ai cumpărat toate prostiile, cum vrei să montezi ltw-ul ?

RIcKO 12-01-12 20:26

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4823458)
Am observat, stiu că la cele de europa scaunul cu 2 mânere este cel al pasagerului, se subânțelege de ce !

Baftă cu mașina, se vede că ai băgat banii cu cap în ea, nu ai cumpărat toate prostiile, cum vrei să montezi ltw-ul ?

Daca ii bagam cu cap nu ii bagam intr-o masina , i-am bagat cu sufletul :D , LTW nu stiu trebuie sa inventez o prindere pentru ca vechea prindere a fost facuta varza , bineinteles pe langa nelipsitul silicon negru

crysty.bobok 12-01-12 20:28

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4823466)
Daca ii bagam cu cap nu ii bagam intr-o masina , i-am bagat cu sufletul :D , LTW nu stiu trebuie sa inventez o prindere pentru ca vechea prindere a fost facuta varza , bineinteles pe langa nelipsitul silicon negru

Vezi cum la pus bogdan, am văzut live și stă foarte bine ;), așa am și eu eleronul de lunetă!

RIcKO 12-01-12 20:30

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4823475)
Vezi cum la pus bogdan, am văzut live și stă foarte bine ;), așa am și eu eleronul de lunetă!

Ok ms de pont

crysty.bobok 12-01-12 20:39

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4823489)
sa pui o poza sa vedem si noi cum VINE JANTELE PE EA DA ???????

daca VINE BINE JANTELE PE EA !!!

DA ????????????

Hai ma ca e offline sharky, nu vă mai atacați așa din orice!

daflyer_oradea 13-01-12 08:56

:)
Ricko, felicitari si bafta in continuare. Scaunele pe poti inversa foarte usor, sunt re;lativ usor de desfacut si vaderele, ca si celelate scaune. poti face manevra cand si daca vrei sa le tapitezi...am pe undeva un link cu - "HOW TO" legat de chestia asta, daca te intereseaza imi spui si il caut.
Cat despre restul - un clasic "m" aproape perfect

All times are GMT +2. The time now is 00:51.

- Copyright 2026 4Tuning