![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
2 Attachment(s)
Dupa lungi cautari am gasit pana la urma si buza fata pentru spoiler :-),am comandat-o de noua si spre surprinderea mea a venit exact ce trebuie ,plus am mai luat si un stick de 8gb pentru cass..
Tot azi am rezolvat si o mica problema la statie si anume am schimbat un condensator care facea pe nebunul :))) Numai de bine |
buza de stilo?
|
Quote:
Dap :-) |
atunci astept poze cu ea montata!:D
cred ca o sa arate trasnet c ea! |
ai grija cand o montezi sa n-o fortezi prea tare unde vrei sa o indoi pentru ca trozneste partea mai rigida la ea ;) cunosc pentru ca am patit-o, si eu si joker ;)
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
am mai disctutat ca eu asa am cumparat-o, iar intaritura aceea are o fasie de metal in ea, deci nu se rupe doar de la indoit |
Vreau sa iti zic ca sunt in cautare de masina si de cand am dat de masinuta ta si tot ce ai facut la ea si asa...m-am indragostit de modelul asta..pacat k toata lumea vai nu fiat vai nu fiat..nush dak sa ii cred sau nu (k deja ma dor ochii cand ma uit in stanga si in dreapta vad numa masini germane) ...asa-i romanu are unu ..tre sa aiba si celalalt...infine..masinuta ta m-a dat pe spate cat de frumoasa poate sa fie..(singura modificare care as faceo in locul tau ar fi consola aia de plastic unde sa o faci gri cum am vazut k mai sunt la unele fiaturi)..bn asta nu conteaza.. E SUPERBA!! dak imi mai dai si u un sfat in care sa zici k bai nu am avut treaba cu ea sa bag bani cu sacu..chear k nu mai stau pe ganduri:P...app masinutza ta straluceste pe desktopul meu:X..
|
hai cu pozele silviu!!!!!!
@ cosma: iti recomand si eu cu toata caldura un fiat punto 188.am avut si eu una acum cativa ani si nu am avut nici ce-a mai mica problema c ea.doar uleisi filtre + ca trage destul de bn pt putereea ei!;) |
Quote:
|
la mk2 nu e nevoie so indoi mai mult decat e deja, doar se prinde si gata, vine perfect
|
Quote:
Numai de bine! |
10 Attachment(s)
Dupa o mica pauza revin cu niste poze cu masinuta nu e o sedinta foto profi e doar una facuta cu telefonul :-)
:arrow: |
6 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Arata bine! Imi place mult mai mult albastrul asta decat cel vechi 8)
Mie mi-ar place un eleron finut... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning