![]() |
Re: DreamWorks
Quote:
|
Quote:
Bro , imi pare foarte rau de cele intamplate. :( Lasa ca o sa-l faci tu FORTZZA. Nu-i problema il facem //IEEM. >:D< Cat despre "discomfortul" dintre Razvan si Alex .. bagati-va mintile in cap ca aveti un club de "intretinut" , lasati copilariile !! |
-eu zic sa luam exemplul celor de la Logan club.......
-stai sa vezi ce masini pot intra la un eveniment.. -sa se mai inmulteask membri si cei actuali sa vina mai des la intalniri parerea mea... va salut!! |
Quote:
|
Quote:
Mai bine putin mai tarziu decat niciodata !! Capu' sus ca avem treaba :D |
Quote:
|
Ideea cu biletelu este fix ZERO ,deoarece se va gasii norocul pur si va trage de 2x dam un ex acelasi personaj si vor aparea discutii ! NU ASA ! Se va lua in fiecare luna 10LEI membru si se vor folosii pt cosmetizarea masinilor dar se va lua fiecare membru pe RAND ! ASTA ESTE o propunere....parerea mea !In functie de numele fiecaruia dintre noi,in ordine alfabetica ! Ce spuneti?
|
Ai dreptate pe urma sa nu apara discutii.dar poti sa tragi biletele si sa se stabileasca ordinea,nu neaparat dupa nume.
o idee ar fi sa se ia mai mult de 10 lei,ca se stranga o suma mai mare. |
Ma bag si io in seama... la 10-15 membri, pana ii vine randu lu X, ajungeti in iarna viitoare... Cred ca se pot strange banii, si se folosesc atunci cand e nevoie! Sau se pot folosi pentru a-i sprjini pe cei care participa la drift (cu anvelope) cum a zis Alex... E doar o parere, puteti sa tineti cont de ea sau nu... :)
|
hmm nu ar fi mai bine sa vb despre toate astea la intalnire ... facem o intalnire de gradul 0 :lol: ... sa apara totzi membri ... pe jos ... role ... biciclete ... eventual masini ... si sa vb totzi LIVE ... parerea mea
|
Quote:
Quote:
Quote:
Vom discuta vineri despre masinile ce vor intra la event-uri. Eu fac tot posibilul sa aduc noi membri...iar din cei actuali, majoritatea au masinile in lucru. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
multumesc multumesc :))) :lol:
|
Quote:
Vineri, orele 20:00, parcare subterana Grand Arena, toata lumea sa fie prezenta ;).Cei care n-au parasolar si am discutat, sunt rugati sa vina cu banutii. |
2 Attachment(s)
Miss Zeta si emisiunea "Surprize Surprize" :arrow:
|
1 Attachment(s)
felicitarile mele ... hmm una peste alta maine ma apuc sa dau jos urmatoarele "Interior + bord + instalatie electrica + TOT :)) ... Geamuri ... tot tot tot ... nu am probleme de tinichigerie dar vreau sa o antifonez si sa o fac de la primul la ultimul surub ... cu riscul de a scoate masina km peste 1 an ... am un ideal in GOLF mk2 ... nush cat o sa dureze si cat pot sa o aduc sa semene cu cea din poza ... dar macar incer ... cu ajutorul unui bun prieten dal meu sper sa o scoatem la capat :lol:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning