![]() |
Re: B 89 Wrc
Felicitari weed. sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
|
Scaunele de pe WRC mai sunt de vanzare??Sunt interesat.
|
Vandute...
|
weed ce se mai aude cu mashina ?:)
|
ai cea mai frumoasa dacie vazuta de mine , tot respectul
|
hmm...parerea mea este k WRC prea mai mult "muscle-car" pe cand TAU e mai "street"...oricum e supeeer jmeeechera masina...da de ce zici k nu iti place culoarea WRC? mie mi se pare foarte tare...! :D:D:D
|
ce sa mai aude cu ex b 89 wrc
|
Re: B 89 W R C
sau cu actualul WRC? am vazut eu bine intr-o dimineata sau numerele de pe dacie sunt acum pe o dubita alba?
|
da, vrea sa ii puna un motor mare , central, si si-a cumparat duba sa aiva loc. Cred ca o sa iasa bomba.
|
ce misto!!
|
mai traieste WRC-ul?
|
ceva detalii despre fostul wrc ??
|
sunt bine sanatos si voua va doresc la fel
cat despe masina stiu ca primeste un set nou de adidasi tot albi din cate stiu eu |
Mi-a placut mult de tot masinuta asta. Am tot vazut-o prin Dristor o perioada, anul trecut. este o masina reusita si se vede cata dragoste si efort implica. una dintre cele mai speciale pe care am avut ocazia sa le vad cu ochiul meu. Multa bafta in continuare cu proiectele tale....
|
3 Attachment(s)
Nu va speriati si nu criticati !
Va avertizez ca pun niste poze cu masina, dar e foarte murdara pt ca era noroi afara(peste tot), abea ninsese cu o seara inainte, era noapte s.a.m.d. Attachment 757536 Attachment 757537 Attachment 757538 Promit ca urmatoarele poze vor fi facute ziua cu masina curata si aranjata. Sper ca isi va recapata respectul de alta data. De altfel promit sa nu mai raspund la misto atata timp cat nu se fac remarci rautacioase la adresa mea sau a masinii si atata timp cat nu se pun intrebari idioate. Tin sa mentionez ca reply-urile cu caracter prietenesc si cu bune intentii sunt bine venite. multumesc si sper sa nu dezamagesc prea multa lume. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning