![]() |
chiar ca vrei \"d-al casei\"...sa postezi si cand inchizi portiera :D :D
si acum serios....iar o vopsesti? :D :D |
am zis ca azi am demontat-o de tot? nu?
|
tot azi am demontat si interiorul
|
mai incerc la 205 de posturi. daca nu reusesc ii imprumut ID-ul meu lui florin si in 2 zile va fac pe totzi.
|
mai zi ceva de interior,e ala dintre portiere sau te referi la partea interioara?
|
cosmine, dk dadeai ID-ul pana in iulie, iti faceam un munte de posturi, dar de atunci de cand avem site si forum privat nu prea mai dau pe 4Tuning, dekat rar..pt old cars :twisted:
unde o vopsesti...la cuptor..sau nu? la cat te ajunge toate treaba, indreptat, matuit..vopsit, vopsea? codrine la ce interior te refereai?? |
1 Attachment(s)
sa va mai dau un episod din seria Capri Movies si anume episodul al 28-lea :arrow:
|
ma refer la tot interiorul, iar afacerea cu indreptatul si vopsitul nu stiu inca....
|
e bine k ai putere inka, si bani :twisted: :P , o masina ce a facut baie...nu mai aveam chef sa ma bag la munca..dupa ce cu juma de an inainte deja am facut-o odata...
las k in final ies 2 catigatori siguri, Tu si Capra ta.. Spor la munci :wink: dimi la 5 trebuia sa plec dupa Capra..la Orsova apoi la Sevrin la Polis si la RAR pt acte...aku pulaaaa.... :burn: (scuzati limbajul :oops: :lol: ) dar platforma gasit, mare, tare, buna, 2003, troliu tot, d moshu...cunostinta ce trebuia sa-mi de Sprinterul 220CDI...mi-a zis sa-lk sun dupa ora 18 sa-i confirm atotul si sa-i dau adresa unde sa trimita soferul dimi cu microbuzul, nah k dupa ora 18 tot sun, si Orangele e inchis, fixul deconectat sau scos din furca k e okupat tot timpul, si am belit-o a doua oara.. inka o plecare esuata. Oricum la RAR eram programat la ora 10..cam devreme dar tipu de la care am, luat masina a zis k mai atrziu nu aveau liber aia... :chainsaw: , oricum, dk shtiam de aiz ziua, imi legam naibii firele la priza de la carlig de pe Sierra si mergeam cu masina mea..si gata balciul, aveam si Dizol mai ieftin.si era mai bine :wink: dar nu Olteanu de mos patron tre sa-mi futa mie viata :boxing: :writers_b . Aku sa mai aud pe ala de mi-a zis sa am grija cum vb de olteni ka-l si phut prin RDS si cablu si net si tot..k m-am saturat deja..3 Olteni implicati in treaba asta cu masina, si toti 3 m-au phutut la icre, fiecare la momentul lui... :chainsaw: :chainsaw: :punch: PUNCT, ka-mi sar ochii afara.. :x |
Re:
Quote:
|
Are cineva in plus 2 manere ( interioare )........ evantual si fetele de la usi pt MK2??!!!.... chiar daca sunt in stare proasta..
plz..... |
mi-am luat espero
|
traiasca my bitch
|
1 Attachment(s)
CAPRIstiiii
|
si eu luat Sierra... 2 bucati :twisted: :lol: :lol: si cu vremea asta de *** nu pot ajunge sa-mi iau Capriul din Orsova :cry: :cry: :cry:
morrr lumeee, mooor, azi m-am chinuit sa gasesc schema pt a lega firele cuplei pt remorca, am gasit dupa cateva ore de orbecait pe net... sper sa fie buna schema din SUA pt 7 papuci cu cea din Europa, a noastra :oops: :? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning