![]() |
Re: Focsani
deci nu va surade ideea de Marasesti pt duminica??
|
Tu nu auzi ca sa lasat cu amenintar...Ca-i inchid serviceul omului...Mi se pare o mare tampenie...Acolo nu e drum public...deci...nu vad unde plm e problema...
|
pai ce vina avem noi ca primarul si ca de obicei militienii sunt idioti si in loc sa fie multumiti ca nu gonim prin oras cu 130km ii dam acolo unde nu facem rau la nimeni, niste INCUIATI si niste obositi sunt astia !
|
nu e man nici o problema daca facem legal o sa avem sprijin si din partea lor...
lor le e frica sa nu se intample vre-un accident ceva asa ca daca facem curatenie... drumul... si tot ce mai trebuie poate in viitorul apropiat va fi legala organizata acolo |
Legal vorbind nu au ce sa-i faca omului...Doar sa-i caute alte motive...Ca nu-i pot inchide service-ul pentru ca se da lumea pe un canal lasat de izbeliste...
Daca nu-i convine primarului acolo , pai haio sa ne dam prin Gugesti cu 130 ca aia si asa nu au radar acolo...Deci sa suga... |
asa ar trebui sa facem sa ne adunam toti la intrare in gugesti si sa mergem in coloana cu muzaca la maxim si claxoane si panarama cu 15km la ora prin tot Gugestiul sa vedem daca le convine asa! instig la demonstratie asta e! nu vad alt mod de a protesta si nu au ce sa ne faca daca nu ne lasa pe camp le facem panarama in ORASEL sa sa sature de 40 de masini cu muzica si claxoane! ce plm
|
Quote:
|
Ce vrei sa spui???
|
poi si eu ma gandeam sa mergem duminica sa stam putin pe acolo sa facem un tenis ceva.. poate un gratar...
sa vedem .. asa mai zice cineva ceva |
dar oricum mai rau ne facem cred... mai bine ar fi sa vorbim cu ei sa vedem ce cred si ei... ce ne propun ei, ar trebui sa mergem ami multi intr-o zi si sa ii intrebam
|
Quote:
prin gugesti am luat 2 gropi de am strambat 2 jante ,mi-am zgariat si bara fata cand am trecut prin paraul ala, m-am invartit de cateva ori prin canalul ala si le-am facut si mai praf.... nu am cine stie ce masina dar am bagat niste $$$ in ea si eu prefer sa ma dau pe str ....sa fug de garda ..... |
http://www.serviceroty.ro/images/Jan...8-19-20-22.jpg
o sa-mi pun jantele astea pe masina acum pe 17 |
Stiu ca aia aveau drumurile praf...Dar de cand am fost eu ultima data pe acolo , ma gandeam ca l-au mai reparat...
|
Quote:
|
Dar la cele vechi nu le mai poti face nimic?Nici sa le reconditionezi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning