![]() |
Re: E30 - Txa
MARI_NSL Re: E30 - Txa
-------------------------------------------------------------------------------- Quote: Originally Posted by Marian_nebunu mariuse... nu se poate frate...au inceput carcotelile.... vorbesc unii...muult si prost.....ma enervez...cand...vad...ce se scrie...pe la "alte bmw uri" ma doare capu... cum e cu ursu galben? frate cred ca tu vb cel mai mult si cel mai prost ... te rog frumos inceteaza cu posturile astea de aplaudici ca daia incep certurile ... vorbesti in necunostinta...de cauza... |
Quote:
|
sunt bune discutiile astea oricum intr-o buna zi tot va fi o cursa si atunci o sa se vada cine a muncit cel mai bine pana atunci nu stiu daca au rost vorbe ca vorbe facem toti si daca stau sa ma uit mai bine uni au 18-20 ani nu as putea sa-mi fac o parere buna despre copii in primul rand nu stiu daca sunt capabili sa gandeasca cum functioneaza o pompa de ulei de restu ce sa mai zic ar fi bine sa se abtine la discutii cert e ca intr-o zi va fi si cursa asta mult dorita acum ca e mai devreme sau mai tarziu vom vedea spor la treaba tuturor
|
am vazut ca trebuie sa te dea la stiri pe protv:( poate mi s`a parut
|
dap era bpe txa si mihai txa aia dl protv zic ca le`au luat carnetu
|
2 Attachment(s)
2 poze .....
|
|
Naspa pt ei......app filmuletele cu cursele le are cineva ..sau ma poate ajuta sa-mi spuna unde le gasesc
|
da din pacate stirea este adevaratam cei 4 au ramas pt 3 luni de zile fara carnet...ce gabor muist...ii dadeam sa imi suga toba putin :D
|
Ce penali sunt si gaborii si aia de la PROtv...
Multa bafta Marius, ce ai facut la curse azi? :) |
Quote:
|
deci daca te pui sa faci motoru nu o sa vi la satu mare
|
Quote:
ai daq ei de gabori. parca era si cine stie ce viteza. :( muisti app, tare faza aia ca acum putem merge si cu 200 :D |
Marius te-am vazut la Craiova si am sperat ca o sa te dai si u sa vedem si noi ceva frumos.
Oricum sper sa mai vi in Craiova si cu alte evenimente Bafta in continuare cu proiectele tale!!! |
Quote:
Papagalul ala nu a auzit bine...Marius i-a spus in gluma ca acum poate sa vada daca masina trage peste 290...Saracul ala retard cand s-a dus la telev. cu filmarea ca sa-i dea si lui de-o ciorba a bagat-o si p'asta ca, de...dadea bine pe sticla...Oricum saracul de el a uitat pana acolo ce si cum...Un sarac retard... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning