![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
1 Attachment(s)
am sa mai lucrez la bara fata,dupa cate am spus nu este gata,
azi am finisat tobele,le-am taiat la90 de grade ,da bine acum asa imi place. am ter si bancheta spate la BMW |
3 Attachment(s)
pun si eu ceva poze cu omega facute ieri in vizita la zozo .....sper sa nu te superi zozo ca am pus pozele fara voia ta .. ;)
|
cand ai fost tu la mine ca io nu te-am vazut.sa-u nai intrat in garaj?
|
eram cu inca unul . eram acolo cand ai venit cu omega ... .. am facut nijte poze ....... ai zis catre mine si catre ala cu care am fost ca sa ne tragem ca facem umbra pe mashina cand ai facut pozele .. ... da in orice caz felicitari . e superb omega .... :)
|
1 Attachment(s)
poate te ajuta pozele astea ...
|
arata f bine bmwul!!!
|
Quote:
|
va fii ceva misto cand va fii gata si va avea ce vedea bucurestiul,vor avea ce invata de la zozo)))))))))bafta in continuare
|
ai dreptate tavisor..... respekt zoli....
|
Quote:
|
zozo da pana la urma mai faci ceva la faruri ..pleoape ceva ....?
|
o intrebare am si eu zozo.
la omega daca faci pana pe spate ce faci? bagi flexul in caroserie sa poti scoate roata?:lol: |
3 Attachment(s)
pai desteptule daca nu urmaresti toate topicurile,inspecial sectiunea OPEL/MASINA MEA OPEL/TUNING OPEL OMEGA By Dr ZOZO. nai de unde sa sti,:))
am sa ascult sfatul tau imi iau o drujba:)):)):)) |
se numeste sistem pneumatic,cu o cursa de 320 milimetri.conceptie proprie si realizare.
|
Quote:
salut baietii ...am cam lipsit si mai lipsesc pana dupa 1 aprilie de pe topicu asta ca lucrez de dimineatza de la 8 duc copii la gradi si pana seara la 1011-12 io nu vin acasa :) cine ma cunoaste stie ce facem si in genereal la mine la magazin in fiecare seara ii adunare generala de tuningati...barfe vorbe distractii etc etc doar eu munca munca munca....tre sa fac ceva masini pentru showurile ce urmeaza si sa fac ceva banuti sa pot sa ma deplasez :( dar facem tot ce putem ;) dupa showuri va mai arart cateva ca am multe ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning