Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

Marian_nebunu 29-01-11 00:54

Re: E36 - coupe tex

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4031022)
s-a schimbat cumva legea ??? de cand pana cand faza cu datul numerelor jos ca n ai asigurare ? [mai ales sa vina gaborul sa ti le dea ] e prima data cand aud ....

si mie in Chiajna au vrut sa imi ia placutele pt k nu aveam asigurarea,aveam copie;) si l-am tras de mana si i-am zis asa (Ba bulangiule ia mana de pe masina ca sa moara fam mea de nu sar pe tine,mor cu voi de gat ,ce crezi ca sunt pustan si ma iei tu de prost?? ) a renuntat la ideea de a scoate numerele insa mi-a dat asa ...240 roni pentru acte,si 280 pentru Deranjarea linistii publice (dar nu stiu ce public era acolo) =))) ca sa il fi deranjat eu ,mai ales ca eram pe soseaua de centura mai exact podul de la intrarea in Chiajna unde acolo singura persoana pe care o poti deranja este PAMANTUL !!! ASA CA..............PIS PE EI DE GABORI PROSTI !!!!
UNII CHIAR SUNT PROSTI,SE CRED MAI PRESUS DE ORICE DACA SUNT GABORI !!! ASA AROGANTI NU AI VAZUT PE EI SI PE FLORIN SALAM I-AS IMPUSCA FARA NICI UN REGRET !

liviu tex 29-01-11 01:00

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4031022)
s-a schimbat cumva legea ??? de cand pana cand faza cu datul numerelor jos ca n ai asigurare ? [mai ales sa vina gaborul sa ti le dea ] e prima data cand aud ....

CA SA TE CONVINGI SINGUR,CANT TE OPRESTE SPUNE-I CA N-AI ASIGURARE!! SA VEZI CU VINE TEMEREL CU SURUBELNITE,FLEXURI SI PICAMERE!:lol::lol:

SAX1987 29-01-11 01:00

Faceti si voi copi color dupa acte si le dati la garcea sa vada ca aveti acte .

Dar sa ii spuii ca sunt copi sa nu va bage la fals si uz de fals.

Eu umblu cu copi de mult !

Ar mai fii varianta cu niste suruburi cu cap semisfera . Prinzi numarul cu 4 suruburi din astea cu piulita conta si n-are cum sa-l scoata :D

liviu tex 29-01-11 01:04

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4031036)
Faceti si voi copi color dupa acte si le dati la garcea sa vada ca aveti acte .

Dar sa ii spuii ca sunt copi sa nu va bage la fals si uz de fals.

Eu umblu cu copi de mult !

LU' RATATU' ASTA PUTEAM SA-I ARAT SI P@LA CA TOT MA AMENDA! N-AUZI MA CA ERA LANSAT PE MINE!!? CE COPII,CE ORIGINALE..EL VROIA AMENDA SI GATA!!

liviu tex 29-01-11 01:31

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4031017)
Ia facut "Semn" sa opreasca;) cand Liviu a trecut in dreptul lui EL A TIPAT OPRESTE !!!;) este o greseala mare a agentului si se poate rezolva repede aceasta amenda si desigur liviule si (ANGENTUL,VORBIM NOI MAINE MAI MULTE) eu tot pt asta am fost amendat o data,erau pe sensul celalat de mers parcati p trotuar si imi facea cu mana UNUL DIN EI ! dar eu eram pe banda a2...in stanga banda 3 sin dreapta banda 1...aveam masini in ambele parti de unde sa stiu ca eu eram cel "semnalizat" !!!
asta e exista plangere impotriva procesului verbal si alte proceduri cu care putem "acoperii cei 8 milioane ca paguba,chiar ii putem inzecii Liviule stai calm" eu am o vorba CUI PE CUI SE SCOATE;) !!! TI-A DAT PAGUBA PANA ACUM DE 13 MILIONE :) II DAM NOI INZECIT

NU-I AGENT! OMU'I ORGAN! SI NU ORICE FEL DE ORGAN CI UN ORGAN GENITAL MASCULIN! EL DACA TE UITI ATENT ITI DAI CLAR SEAMA CA ARE O FORMA FRUMOASA DE ....!:rolleyes2:rolleyes2 DACA VEDEAI STIL DE MERS LESINAI,ADICA ISI RIDICA IZMENELE ASA ROTUND IN SUS STI!MERS DE OM CAPABIL,NU-I NICI EL VREUN PROST!

Marian_nebunu 29-01-11 01:35

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4031061)
NU-I AGENT! OMU'I ORGAN! SI NU ORICE FEL DE ORGAN CI UN ORGAN GENITAL MASCULIN! EL DACA TE UITI ATENT ITI DAI CLAR SEAMA CA ARE O FORMA FRUMOASA DE ....!:rolleyes2:rolleyes2 DACA VEDEAI STIL DE MERS LESINAI,ADICA ISI RIDICA IZMENELE ASA ROTUND IN SUS STI!MERS DE OM CAPABIL,NU-I NICI EL VREUN PROST!

:lol: !!! vorbim maine noi 2 ;) !!!

bcoupe 29-01-11 01:36

2 cuvinte am pentru "bajetii cu cascheta" MULTA MWE!!! AMIN!

kathalin 29-01-11 18:21

COPII la actele originale sunt egale cu 0,indiferent de motivatie,prezentarea unor copii nu te scapa de amenda pentru neprezentarea actelor.Vroia sa ii ia talonu,etc,,,,,ce sa ii ia copia?!:)))))
Sa fii tu sanatos e mai important ca orice!
Pe coloratii aia de prin AF nu ii mai opreste!K ai vazut ce au intre scaune si nu unu ci 2 :)))))

liviu tex 29-01-11 23:34

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 4032306)
COPII la actele originale sunt egale cu 0,indiferent de motivatie,prezentarea unor copii nu te scapa de amenda pentru neprezentarea actelor.Vroia sa ii ia talonu,etc,,,,,ce sa ii ia copia?!:)))))
Sa fii tu sanatos e mai important ca orice!
Pe coloratii aia de prin AF nu ii mai opreste!K ai vazut ce au intre scaune si nu unu ci 2 :)))))

se da si ei cocosi la mine ca le vorbesc frumos si nu-i sperii cu iataganu'!!

pentru parizer tine ala intre scaune!:lol::lol:

JusT_SaY_BoBo 30-01-11 14:00

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4030920)
:lol::lol:stai sa vezi mare intamplare in seara asta! am plecat pe la 8 la mama s-o duc pe Maria si la iesirea din afumati echipaj! l-am vazut de la distanta,m-am bagat in spatele la o duba si pas pas am ajuns in dreptul lui! muistu' ocupat cand treceam eu!:D cand si-a dat seama carnatu' ca se aude toba lu' liviu,se intoarce repede si...BAAAAAAAAHH, sa moara mama direct asa m-a strigat,mi-am continuat linistit de drum si in 2 min era cu toate becele si farurle si sirenele in curu' meu!! adica'l prinsese si el pe AL CAPONE! ajunge langa mine..dadea disperat din maini varu' de ziceai ca'i dirijor!! hai hoo nebunule ca opresc! ma dau jos cu un aer degajat,adica eu aveam si asigurare si ITP,tot! zic,ce-ai patit sefule,n-ai ragusit cand ai oracait asa? el,va rog sa-mi prezentati actilii! le-am uitat la nevasta-mea la tara naaa! dati jos numerele ca n-ai asigurare!! da' da unde sti ma Mafaldo u ca n-am? pai nu ti-am spus acum un minut ca sunt la tara in siguranta! a luat organu' surubelnita din dotare si s-a apucat el! eu roata pe langa el,Maria urla'n masina..plm..viata frate! zic,stai ma nenea asa ca nu-i asa! da-mi in plm amenda si lasa-ma'n sl..oz sa plec ca's in pantaloni scurti! aaa,da vrei amenda?? zic da! astept la masina si el a plecat sa scrie ...LUCEAFARUL'!!! 804 RON! SCURT IN 48 DE ORE!!! SA MOAARAA MAMA...ACUM SUNT LINISTIT..MI-AU MERS TREBURILII SI AZI! TRAIASCA PULITIA ROMANA 1OO DE ANI,CA MORCOVU'!!!!!!;);)

pfff de mine:shock::shock:
is bulangii rau astia si pe la noi saptamana trecuta eram in masina cu mama si am trecut pe langa organe cu geamurile ridicare,nu am mai mers 5 minute ca se aude nino va rog trage-ti pe dreapta:lol::lol: parca eram traficant,a tinut-o pe mama saraca 20 de minute in frig ca sa se convinga ca folia ramane pe masina si talonul in buzunar:rolleyes2,dar la sfarsit a dat-o ca masina o sa fie urmarita de acum,si s-au luat ca cica nu vedeau centura(pai cum .... sa vezi daca e folie:)) )
pare rau de amenda liviule de bani astia...nici nu se merita sa incep o prob ca ptueai face multe:???:

liviu tex 02-02-11 21:19

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4034780)
pfff de mine:shock::shock:
is bulangii rau astia si pe la noi saptamana trecuta eram in masina cu mama si am trecut pe langa organe cu geamurile ridicare,nu am mai mers 5 minute ca se aude nino va rog trage-ti pe dreapta:lol::lol: parca eram traficant,a tinut-o pe mama saraca 20 de minute in frig ca sa se convinga ca folia ramane pe masina si talonul in buzunar:rolleyes2,dar la sfarsit a dat-o ca masina o sa fie urmarita de acum,si s-au luat ca cica nu vedeau centura(pai cum .... sa vezi daca e folie:)) )
pare rau de amenda liviule de bani astia...nici nu se merita sa incep o prob ca ptueai face multe:???:

sa nu-ti para rau,o pun si pe asta in asteptare!!:lol:

ioan_francezu 03-02-11 12:31

Salut! Imi pare rau de patania ta, mai ales ca pe vremurile astea leul e chiar GREU de facut, dar la urma urmei ei doar aplica legea, NU e vina lor ca noi avem folii pe fata, tobe, jante mari sau cine stie ce acareturi pe la masini...
Intradevar ar putea sa mai treca si ei cu vederea... dar de ce?

Cu cine te astepti sa aplice si ei legea? Cu vreunu care are blitzuri pe CLS sau mai stiu eu ce face? Pai e clar ca ala de are masina aia e destul de probabil sa aiba mai multe relatii decat tine/mine sau unul cu o pisica, sau alta masina vazuta rau...

Eram la muncii acum un an si ceva,primul la semafor, si cine depaseste toata coloana pe dupa refugiu? Un A4 in care era un domn la costum care mai vorbea si la telefon, Politistul din intersesctie s-a dus croit pe el, dar ala a scos o legitimatie sau ceva de genu, la care politistul opreste toata circulatia si il lasa sa treaca pe rosu decat pe el, dupa care pe noi ne mai tine cateva minute. Nu am vazut cine era, desi nu cred ca ar avea vreo importanta, sunt sigur ca nu era politist in misiune sau ceva de genu, ca doar a oprit linistit la semafor, nu dadea semne ca s-ar grabi Asta e tara in care traim...
Eu nici macar nu mi-am mai pus folie AUTORIZATA pe spate, numai sa nu mai dau ochii cu ei, de toba nu mai vorbesc, a mea se aude stock,

Bafta si la cat mai putine incidente de genul asta...
Ioan

liviu tex 03-02-11 21:06

Quote:

Originally Posted by ioan_francezu (Post 4048545)
Salut! Imi pare rau de patania ta, mai ales ca pe vremurile astea leul e chiar GREU de facut, dar la urma urmei ei doar aplica legea, NU e vina lor ca noi avem folii pe fata, tobe, jante mari sau cine stie ce acareturi pe la masini...
Intradevar ar putea sa mai treca si ei cu vederea... dar de ce?

Cu cine te astepti sa aplice si ei legea? Cu vreunu care are blitzuri pe CLS sau mai stiu eu ce face? Pai e clar ca ala de are masina aia e destul de probabil sa aiba mai multe relatii decat tine/mine sau unul cu o pisica, sau alta masina vazuta rau...

Eram la muncii acum un an si ceva,primul la semafor, si cine depaseste toata coloana pe dupa refugiu? Un A4 in care era un domn la costum care mai vorbea si la telefon, Politistul din intersesctie s-a dus croit pe el, dar ala a scos o legitimatie sau ceva de genu, la care politistul opreste toata circulatia si il lasa sa treaca pe rosu decat pe el, dupa care pe noi ne mai tine cateva minute. Nu am vazut cine era, desi nu cred ca ar avea vreo importanta, sunt sigur ca nu era politist in misiune sau ceva de genu, ca doar a oprit linistit la semafor, nu dadea semne ca s-ar grabi Asta e tara in care traim...
Eu nici macar nu mi-am mai pus folie AUTORIZATA pe spate, numai sa nu mai dau ochii cu ei, de toba nu mai vorbesc, a mea se aude stock,

Bafta si la cat mai putine incidente de genul asta...
Ioan

AI DREPTATE,MARE DREPTATE! AM VAZUT SI EU MULTE FAZE D'ASTEA CU

''ACTELE...OHOOO,DRUM BUN,SA TRAITI!!:x O SA-MI PUN PE LUNETA UN

APTIPILD ''CAUT UN MILITIAN SA-MI IA TALONU' SI NU GASESC,CAUT UN

MILITIAN SA-MI IA TALONU' SI NU GASESC,TOTI MILITIENII CARE VOR

SA-MI IA TALONU' SA MA OPREASCA PE MINE!!;)

SAX1987 03-02-11 21:20

Si pe mine m-au luat acum in vizor organele locale de cand am pus folia pe fata !:shock:

Fi si tu mai atent cand iesi la plimbare :D

liviu tex 03-02-11 23:07

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4050219)
Si pe mine m-au luat acum in vizor organele locale de cand am pus folia pe fata !:shock:

Fi si tu mai atent cand iesi la plimbare :D

ma sa moara mama eu am o problema cu asta!! in plm daca ieseam pe sosea cu o cotoarba care pune in pericol viata cuiva,da sa se rupa vreo roata,sa scoata fum si sa nu mai aiba ceilalti soferi vizibilitate din cauza mea,in pericol sa-mi cada usa,vreo aripa,tobele ceva eram de acord,ia-mi frate talonu' ca pun vietile celorlalti din trafic in pericol,da' asa ce plm au! sa ma opreasca sa merg cu ei la o statie ITP si daca are cel mai marunt defect le-o dau lor,gratis!!!! abuzeaza de bastile alea,sunt pusi pe rele rau!! cu mine! si io's cuminte! in seara asta am aflat ca ala de mi-a dat 804 ron vorbea cu o cunostinta de'a mea si ia spus ca ar fi bine sa vand masina ca el pana nu ma face nu se lasa!! astia's aia de'i platim din buget....am niste spume!!! na,ca vand masina de frica lui acum!!;)

All times are GMT +2. The time now is 04:52.

- Copyright 2026 4Tuning