![]() |
Re: E36 - coupe tex
Quote:
UNII CHIAR SUNT PROSTI,SE CRED MAI PRESUS DE ORICE DACA SUNT GABORI !!! ASA AROGANTI NU AI VAZUT PE EI SI PE FLORIN SALAM I-AS IMPUSCA FARA NICI UN REGRET ! |
Quote:
|
Faceti si voi copi color dupa acte si le dati la garcea sa vada ca aveti acte .
Dar sa ii spuii ca sunt copi sa nu va bage la fals si uz de fals. Eu umblu cu copi de mult ! Ar mai fii varianta cu niste suruburi cu cap semisfera . Prinzi numarul cu 4 suruburi din astea cu piulita conta si n-are cum sa-l scoata :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 cuvinte am pentru "bajetii cu cascheta" MULTA MWE!!! AMIN!
|
COPII la actele originale sunt egale cu 0,indiferent de motivatie,prezentarea unor copii nu te scapa de amenda pentru neprezentarea actelor.Vroia sa ii ia talonu,etc,,,,,ce sa ii ia copia?!:)))))
Sa fii tu sanatos e mai important ca orice! Pe coloratii aia de prin AF nu ii mai opreste!K ai vazut ce au intre scaune si nu unu ci 2 :))))) |
Quote:
pentru parizer tine ala intre scaune!:lol::lol: |
Quote:
is bulangii rau astia si pe la noi saptamana trecuta eram in masina cu mama si am trecut pe langa organe cu geamurile ridicare,nu am mai mers 5 minute ca se aude nino va rog trage-ti pe dreapta:lol::lol: parca eram traficant,a tinut-o pe mama saraca 20 de minute in frig ca sa se convinga ca folia ramane pe masina si talonul in buzunar:rolleyes2,dar la sfarsit a dat-o ca masina o sa fie urmarita de acum,si s-au luat ca cica nu vedeau centura(pai cum .... sa vezi daca e folie:)) ) pare rau de amenda liviule de bani astia...nici nu se merita sa incep o prob ca ptueai face multe:???: |
Quote:
|
Salut! Imi pare rau de patania ta, mai ales ca pe vremurile astea leul e chiar GREU de facut, dar la urma urmei ei doar aplica legea, NU e vina lor ca noi avem folii pe fata, tobe, jante mari sau cine stie ce acareturi pe la masini...
Intradevar ar putea sa mai treca si ei cu vederea... dar de ce? Cu cine te astepti sa aplice si ei legea? Cu vreunu care are blitzuri pe CLS sau mai stiu eu ce face? Pai e clar ca ala de are masina aia e destul de probabil sa aiba mai multe relatii decat tine/mine sau unul cu o pisica, sau alta masina vazuta rau... Eram la muncii acum un an si ceva,primul la semafor, si cine depaseste toata coloana pe dupa refugiu? Un A4 in care era un domn la costum care mai vorbea si la telefon, Politistul din intersesctie s-a dus croit pe el, dar ala a scos o legitimatie sau ceva de genu, la care politistul opreste toata circulatia si il lasa sa treaca pe rosu decat pe el, dupa care pe noi ne mai tine cateva minute. Nu am vazut cine era, desi nu cred ca ar avea vreo importanta, sunt sigur ca nu era politist in misiune sau ceva de genu, ca doar a oprit linistit la semafor, nu dadea semne ca s-ar grabi Asta e tara in care traim... Eu nici macar nu mi-am mai pus folie AUTORIZATA pe spate, numai sa nu mai dau ochii cu ei, de toba nu mai vorbesc, a mea se aude stock, Bafta si la cat mai putine incidente de genul asta... Ioan |
Quote:
''ACTELE...OHOOO,DRUM BUN,SA TRAITI!!:x O SA-MI PUN PE LUNETA UN APTIPILD ''CAUT UN MILITIAN SA-MI IA TALONU' SI NU GASESC,CAUT UN MILITIAN SA-MI IA TALONU' SI NU GASESC,TOTI MILITIENII CARE VOR SA-MI IA TALONU' SA MA OPREASCA PE MINE!!;) |
Si pe mine m-au luat acum in vizor organele locale de cand am pus folia pe fata !:shock:
Fi si tu mai atent cand iesi la plimbare :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning