![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
Unii sunt mai noobi de felul lor ;)...trebuie sa ii intelegem....
|
1 Attachment(s)
am terminat jocul! e misto rau mie unu mi-a placut! mai bun ca most wanted-ul + ceva incantator
|
adevarat....nu pot sa inteleg .....nu aparuse inca jocul...si daca zicea cineva ceva de rau,sau era sceptic...erati in stare sa-l taiati...agitatie mare...nebunie.asteptati un an de zile...sa jucati un arcade imputit ...timp de 8 ore...si gata jocul.wtf? there's no feelin....
|
chiar la asta ma gandeam si eu cand am terminat jocu.. cate pagini atzi scris despre jocul asta pana sa apara si tot felu de conflicte pt un joc care il termini intr`o noapte..
|
un singur participant la concurs? :lol:
|
sunt mai multi, dar din lipsa de comunicare, adi a luat-o inainte si s-a apucat sa posteze deja... regulamentu?
|
am si eu o intrebare... : daca iti cumperi alta masina...de ce nu ai deblocate toate alea la performance...?tre sa fac cursele iar cu masina aia del a inceput? ms !
|
Quote:
si app de concurs la kt la % trebuie sa fi k sa poti sa participi ?? |
E la mintea cocosului ca poti fi si la 1 % si sa participi doar ca nu vei avea asa de multe posibilitati de ati modifica masina...topicurile s-au inchis ca sa nu se trezeasca vreo unu sa posteze aiurea ;)
|
Quote:
si daca ai fi citit, ai fi vazut de ce sunt blocate... ca asa apare gargara, si iese din ceva organizat, un mare rahat |
9 Attachment(s)
new images cu cateva idei de tuning proprii si personale
|
3 Attachment(s)
misto reme............!!
da de asta mica si dragalasa de aici ce ziceti???...........RX8:lol: |
auzi ti...si daca ne aresteaza de 3 ori??? ce se intampla...ca am vazut ca am 2 X`uri si mai e unu care licare... MS !
|
:rolleyes2
Quote:
si rasp e k iti iau copoii masina :rolleyes2 (de tot) |
Da poti sa adaugi la acea masina bonus markers[sau cum s-or fi numi] daca ai luat....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
- Copyright 2026 4Tuning