![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
Quote:
@wilgax...un e39 simplu?e cat se poate de complicata masina asta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poate cand va fii turbo si masina de duminica pun teava din fata pana in spate si fac stil M5 iesirile !:shock: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
da, dar un 2.0 in mintile lui si cu modificari care trage fix ca un 2.8. nu avea rost sa se complice cu swap cand de aceeasi bani a investit in asta si l-a facut un mic monstru :lol:
|
Frumoasa masina , chiar as putea spune foarte frumoasa ... felicitari pentru munca pe care ai depus-o sa ajunga asa .
|
Ți-am mai zis..... ai stricat bunătate de mașină :lol:!
|
Frumoasa :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
================================================= Azi am mai incarcat masina cu 350 km ... maine montez volanul refacut si pun ceva poze . Am reusit sa mut toba din loc ..trebuie sa o asez si pe aia ! |
4 Attachment(s)
Volanul e sus , am schimbat si spira din spatele lui ..acum am si claxon :shock:
|
frumos frumos !!!!
|
ca nou a iesit :shock:......bafta in continuare,e mult mai schimbata de cand am vazut-o ultima data live :D
|
Quote:
Quote:
Acum trebuie sa'mi fac timp sa schimb o bucsa si piesa cu tepi de la clima , in rest cam gata anul asta . |
tare misto :twisted:
|
4 Attachment(s)
Mai putin si trecem in 2012 .. planuri mari pentru anul ce vine !
Vopsita complet si cred ca vreau alte jante :shock: M-am plimbat zilele astea pentru prima data cu un 318is... foarte dezamagit sunt de cum trage !! Cand aveam eu 2.0 cred ca tragea mai tare E39 cu roti pe 19 !!! Am incercat sa-mi fac rost de numar patrat ( tip "moto")dar e mai complicat decat credeam . Acum am 2 variante , in ianuarie sper sa rezolv !! 2-3 poze dimineata pe racoare :D An Nou Fericit la toata lumea !! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning