![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Hai Andrei cu prezentarile:-P Super achizitii:!:
|
Reusite achizitiile,in special Bmw 1800 care abunda in detalii si a ajuns sa fie gratis,cat despre 320 WTCC daca este sealed,eu zic ca nu merita!:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Presupun ca este sedanul lui 1800cs, desi generatia din care fac parte toate cele 3 bmw-uri achizitionate este unpic confuza. Eu stiam ca acest 1800 ar fi primul seria 5, dar exista si alte variante ... Quote:
Quote:
|
Se simte criza n-am ce zice :lol: 3 AutoArt Millenium, un AutoArt Motorsport si inca un BMW deasupra care nu stiu ce este ... Kyosho cumva ? (nu ma prea pricep la cutiile de la producatorii premium & high) ... in orice caz, o macheta de criza :lol:
Superbe achizitii, am auzit ca ti-ai luat si un FXX, nu ? :D |
14 Attachment(s)
Quote:
BMW 1600 - Minichamps 1:18 Macheta se prezinta foarte bine, dar nu la nivelul celor 2 autoart (1800ti/2000ti). Interiorul este realizat ingrijit, iar scaunele au pe mijloc o vopsea poroasa ce imita foarte bine materialul standard de pe masina reala. Motorul are multe piese separate si prezinta detalii multumitoare, dar asa cum minichamps obisnuieste, isi da cu mucii in fasole la final. Sistemul de deschidere nu are telescoape, spre deosebire de autoart .. |
BMW 1600 este o splendoare, bravo man mie imi place fff mult acesta macheta:!::!::!:
|
Nici AutoArt nu au telescoape la modelele BMW. Au reprodus balamalele de pe modelele originale. Oricum macheta este foarte tare.
|
Nu-ti face probleme in privinta telescoapelor, macheta este foarte faina! N-am stiut ca cei de la Minichamps pot face astfel de machete misto. Trebuie analizat, studiat, achizitionat un Minichamps :evil_laug
P.S1 Am un sentiment ciudat ca esti in cautare de spatiu de expunere pt. ele :lol: P.S2 vad ca ai trecut serios pe BMW. :evil_laug |
tare de tot astea mai ales Bmwu gri
felicitari pentru achizitie |
Imi place macheta asta, arata foarte bine. E cam tot pe acolo cu AUTOart, mai putin parghiile de la capota (nu-s telescoape:-P)
Culoarea nu e pe gustul meu, dar aici treaba e subiectiva:D |
3 Attachment(s)
Corect, nu sunt telescoape sunt parghii, dar nu asta e singura diferenta fata de cele autoart. Are nituri de prindere la faruri si imbinari unpic mai slabe ca autoart, iar pe deasupra 1800ti de AA. are sasiu metalic :twisted:.
Oricum, e o macheta reusita cu detalii cel putin bune. Radu: nu m-am dat pe bmw, dar le-am luat pentru ca sunt niste machete detaliate ce costa mult mai putin decat ar trebuii (in comparatie cu alte modele). Spatiul de expunere tocmai ce l-am marit. Acum ajunge pt. 60 de modele :)) ps: inca 3 poze, ca aseara am uitat sa le adaug. |
Super model, chiar are detalii frumos realizate. Felicitari de achizitie.
|
Quote:
|
BMW 1600 - Minichamps 1:18 arata bine macheta pentru pretul ei.
am si eu modelul , culoare portocalie. acum am vazut ca au facut-o 69 de euro... eu am cumparat-o cand era 29 euro.. niturile de la faruri ma deranjeaza cel mai mult. ar fi interesanta o incercare de a se scoate niturile... 8) |
1 Attachment(s)
Noroc ca farurile nu sunt cu sticla clara si nu sunt asa vizibile niturile. Oricum, merita banii.
pa: a mai venit o macheta azi. Thx. promo :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning