Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

cristy_4speed 18-07-06 02:30

Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau

marfa tau-le chiar imi place abia astept sa o vad terminata .....cred ca imi fac si eu capota la baietii!!! te pupa fratele tau!!!!

Opportunity 18-07-06 09:50

marfa marfa.. si sper sa iesim la o bere cat mai repede sa ne impacam :D

MaTzA 18-07-06 10:07

TAU nu mai am cuvinte...sunt atat de impresionat incat nici nu mai stiu ce sa scriu k sa te felicit...oricum mai bine gandeste-te tu la niste cuvinte frumoase si zii k sunt si din partea mea ;)

valib 18-07-06 10:37

mie personal nu imi place...

dar desenul ca atare a iesit superb, baietii au lucrat impecabil.

felicitari!

Notorius 18-07-06 19:33

Gata Domnu` Tau am terminat si capota maine poate ne vedem dimineatza sa ma suni pe mobil...A iesit cum am crezut....Call Me daca o mai vrei daca nu o pun in locul la capricornul meu de pe masina:D

Al3xius 18-07-06 21:54

Super tare ! Trebuia sa-i faceti aluia si putza :D (joke :)) ) oricum...a iesit misto de tot !

TopArt 19-07-06 11:24

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
capota este gata, mai trebuie maine lacuita si gata.......
poze.....

incearca (daca nu ai lacuit-o deja...) sa ii explici artistului care a creeat acest arhanghel ca: 1. antebratele sunt disproportionate anatomic, ar fi ideal daca chiar ar vrea sa faca ceva perfect sa le lungeasca proportional cu corpul si 2. al doilea rand de aripioare este total in plus, e primul arhanghel cu profundor pe care l-am vazut... :twisted:

sincer, daca tot vrei sa fie ceva interesant, incearca marcar explicatia anatomica a corpului, are brate de gnom, in comparatie cu proportiile corpului si, repet, cel de-al doilea rand de aripioare din zona lombara este inutil si complica inutil vizualizarea ansamblului...

spor la treburi si atentie la viziuni artistice ;)

dsign 19-07-06 12:16

ma, ce tot laudati ma atita? ca i se urca la cap... :P

F.R.Sonic 19-07-06 13:00

Quote:

Originally Posted by dsign
ma, ce tot laudati ma atita? ca i se urca la cap... :P

Nu cred ca o sa i se urce la cap. Stie el ce face...cat despre arhanghelu' ala, hm... e fain dar se putea mai bine :hug:

Most_Wanted 19-07-06 22:06

....ARE CU CE BAHHHH!!!!!! :peace:

Notorius 19-07-06 23:09

Pai arhanglul asta este un personaj mai din benzi desenate....daca te uiti bine seamana un pic cu spawn...adica nu este un arhanghel adevarat ca mai trebuia la el o teaca cu sabie etc...esarfa la brau...noi l`am creat mai dur mai din benzi desenata c`am asa pare...nu am stat sa analziam anatomia asa de mult...pentru ca in domeniul asta lucruri stau altfel...totul este stilizat nimic nu seamana cu ceea ce ar trebui...TOTUL ESTE UNICAT...Multumesc...

B 85 LXU 19-07-06 23:14

Arta adevarata!A iesit bine de tot capota.Bafta Taure in continuare:)

Notorius 19-07-06 23:20

Taure sa vii sa ne plimbam cu masinile prin oras sa moara lumea de ciuda ce avem noi2 pe masini =))))))))

Al3xius 19-07-06 23:21

Quote:

Originally Posted by Notorius
Pai arhanglul asta este un personaj mai din benzi desenate....daca te uiti bine seamana un pic cu spawn...adica nu este un arhanghel adevarat ca mai trebuia la el o teaca cu sabie etc...esarfa la brau...noi l`am creat mai dur mai din benzi desenata c`am asa pare...nu am stat sa analziam anatomia asa de mult...pentru ca in domeniul asta lucruri stau altfel...totul este stilizat nimic nu seamana cu ceea ce ar trebui...TOTUL ESTE UNICAT...Multumesc...

Tot respectu` pt. ce-ati facut acolo ! Nu cred ca la vreun tuning show va sta cineva sa se uite ca are degetul mijlociu mai sucit decat cel mic si asa mai departe...tot respectu pt. dacioara lui TAU !

Notorius 19-07-06 23:25

10 Attachment(s)
Uite mai pun si eu cateva poze cu a mea care in curand o voi face mai rau de atata:D tau I LOVE YOU

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning