![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
marfa tau-le chiar imi place abia astept sa o vad terminata .....cred ca imi fac si eu capota la baietii!!! te pupa fratele tau!!!!
|
marfa marfa.. si sper sa iesim la o bere cat mai repede sa ne impacam :D
|
TAU nu mai am cuvinte...sunt atat de impresionat incat nici nu mai stiu ce sa scriu k sa te felicit...oricum mai bine gandeste-te tu la niste cuvinte frumoase si zii k sunt si din partea mea ;)
|
mie personal nu imi place...
dar desenul ca atare a iesit superb, baietii au lucrat impecabil. felicitari! |
Gata Domnu` Tau am terminat si capota maine poate ne vedem dimineatza sa ma suni pe mobil...A iesit cum am crezut....Call Me daca o mai vrei daca nu o pun in locul la capricornul meu de pe masina:D
|
Super tare ! Trebuia sa-i faceti aluia si putza :D (joke :)) ) oricum...a iesit misto de tot !
|
Quote:
sincer, daca tot vrei sa fie ceva interesant, incearca marcar explicatia anatomica a corpului, are brate de gnom, in comparatie cu proportiile corpului si, repet, cel de-al doilea rand de aripioare din zona lombara este inutil si complica inutil vizualizarea ansamblului... spor la treburi si atentie la viziuni artistice ;) |
ma, ce tot laudati ma atita? ca i se urca la cap... :P
|
Quote:
|
....ARE CU CE BAHHHH!!!!!! :peace:
|
Pai arhanglul asta este un personaj mai din benzi desenate....daca te uiti bine seamana un pic cu spawn...adica nu este un arhanghel adevarat ca mai trebuia la el o teaca cu sabie etc...esarfa la brau...noi l`am creat mai dur mai din benzi desenata c`am asa pare...nu am stat sa analziam anatomia asa de mult...pentru ca in domeniul asta lucruri stau altfel...totul este stilizat nimic nu seamana cu ceea ce ar trebui...TOTUL ESTE UNICAT...Multumesc...
|
Arta adevarata!A iesit bine de tot capota.Bafta Taure in continuare:)
|
Taure sa vii sa ne plimbam cu masinile prin oras sa moara lumea de ciuda ce avem noi2 pe masini =))))))))
|
Quote:
Tot respectu` pt. ce-ati facut acolo ! Nu cred ca la vreun tuning show va sta cineva sa se uite ca are degetul mijlociu mai sucit decat cel mic si asa mai departe...tot respectu pt. dacioara lui TAU ! |
10 Attachment(s)
Uite mai pun si eu cateva poze cu a mea care in curand o voi face mai rau de atata:D tau I LOVE YOU
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning