![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
da, a fost rea asta...e si el un suflet bre!
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte misto poza cu vitrina, daca te deranjeaza 1,2,3 machete, le poti dona...stiu eu ceva amarati:lol:
|
2 Attachment(s)
Senq :>
Al 7-lea Megane poposeste intr-un final la mine in colectie, macheta a fost comandata de prin Noiembrie... insa datorita troienelor de prin lume, a ajuns numai acum. :lol: Macheta cum a ajuns a si primit o suspenise sport cu o garda la sol pe masura. Urmeaza poze afara in scurt timp. All the best! 8) |
Frumoasa culoarea. Frumoasa foc si masina.
|
Nu ai asteptat prea mult...:lol:
Astept prezentarea |
Domnu' inspector Radu, ce frumos ati aranjat Megane-ul! ;)
Stiu ca ai asteptat mult macheta asta, dar se pare ca a meritat asteptarea, arata foarte bine in colectia de Renault-uri!:clap: |
Pai nu o pui langa aia portocalie :) ? Arata mai bine cu geamuri :)
|
Super modelu asta.Imi place si mie mult.Sper sa-l iau si eu candva.Arata chiar bine pe albastru.Si-a gasit locul la tine in colectie ! Bravo Radule.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
iti recomand urmatoarele - ce vad ca lipsesc, eu le am si sunt foarte multumit de ele: Renault 5 GT Turbo - Norev - mcheta excelenta - cel mai bun Norev ever Renault 5 Solido Renault 5 Turbo - UH Renault Alpine A310 Norev - foarte ok Renault Alpine A 110 Solido |
Quote:
|
Stiu ca lipsesc dar eu colectionez pentru moment exclusiv Renault Clio si Megane, nu vreau sa va stric bucuria dar daca le vroiam, le aveam de mult. hihi!!!
Vreau sa-mi maresc colectia si sa adaug si modelele de Reno 5, etc insa imi trebuie o noua vitrina. |
Frumos...mie chiar imi place modelul asta Bburago...nu e nici prea prea, nici foarte foarte...e numai bun:-P
Ma bucur ca ti-a ajuns in sfarsit...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning