Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

Heparu_Boy 03-03-06 17:01

hai gata
inkide topicu mersi mult cheau !!!

TND--TEAM 05-03-06 15:51

Crazy Drivers 2006

Se anunta anul asta vre-o cursa crazy drivers ar fi timpul sa se anunte ,shiar daca vremea este cum este urmeaza si caldura daca este cineva in masura sa spuna daca vom avea curse crazy drivers anul asta sau ce planuri sunt rog pe cine sa ne spuna ceva ! :)

Vladutzzz_sv 05-03-06 16:04

Re: Crazy Drivers 2006

Stai linistit ca toate se vor anunta la timpul lor

semecristian 05-03-06 16:38

Re: Crazy Drivers 2006

Nu cred ca pentru nelamurirea ta trebuia sa faci un topic nou. Rog nu incarcati forumu cu topicuri degeaba. Pot sa sugerez un pm catre mine sau stefan sau oricare membru crezi ca ar putea sa iti dea informatii despre ce vrei sa stii. Sau mai este si messeger, ID-ul meu poti sa il treci oricand.
R3SP3KT!

LaMishto 05-03-06 20:23

Re: 4tuning day, invitatie pt club

Sper sa il conving pe Fixi sa vina.. Din Iasi, masina lui ar fi cea mai reprezentativa..

semecristian 06-03-06 10:37

Quote:

Originally Posted by SV-05-YBG
Si eu voi fi acolo. Sper sa pun si folia si neoanele pana atunci. pacat ca nu pot face si retapitarea pana atunci.

Stefan, nu ai postat inca la 4tuning day , la numar de masini si kestii...
Banner cu Crazy Drivers vom face de la Suceava.
Am sa profit de faptul ca multi veti citi acest mesaj la acewst topic, sa va amintesc de cotizatii la nivel de tara... baieti, 10 ron/persoana, avem nevoie , bannerul costa, destul de mult, bani care vor fi luati din cotizatiile membrilor din SV, iar la bucuresti bannerul va reprezenta tot clubul ... Oricum banner vom avea la Bucuresti, insa am zis ca idee. Si pe langa asta avem intrarea in legalitate, care iarasi costa mult... Intru acum pe topicul de la cotizatii si va dau detaliile cardului meu pe care imi trimiteti banii, cu precizarea ca in momentul in care trimiteti, sa imi dati un mesaj, sa ma anuntati cati bani ati trimis, si ai cui sunt, cotizatia cui e.
R3SP3KT!

aDytZa_1989 06-03-06 19:40

cristi de la buc deocamdata nu cred ca vei primi ceva curand :( am fii vrut si noi sa va trimitem ceva insa membrii de aici nu se prezinta la inalniri fara nici o obligatie dar sa mai au si obligatia de a aduce bani :( :( respect

semecristian 07-03-06 00:17

Quote:

Originally Posted by aDytZa_1989
cristi de la buc deocamdata nu cred ca vei primi ceva curand :( am fii vrut si noi sa va trimitem ceva insa membrii de aici nu se prezinta la inalniri fara nici o obligatie dar sa mai au si obligatia de a aduce bani :( :( respect

Cu parere de rau, aia nu sunt membri.

aDytZa_1989 07-03-06 06:53

cristi poate ca aia nu se pot numi membrii dar este tot ce aveam pana acum :( :(. respect

SV-05-YBG 07-03-06 08:49

Re: intrebare pt moderatori!

Ba da. O sa ne apucam si o sa facem curat.

semecristian 07-03-06 09:58

BANNER Crazy Drivers pentru 4tuning DAY

O sa pun mai jos ideea mea de banner pentru 4tuning day.

semecristian 07-03-06 10:06

Re: BANNER Crazy Drivers pentru 4tuning DAY

1 Attachment(s)
Propun ca bannerul sa arate in aceste fel, eventual pe fond albastru in loc de alb si schimbat scris din negru in al, oricum C si D rosu e perfect. Merge si asa in stadiul in care este. Mie unul imim place foarte mult, si propun ca acest model sa ramana pe viitor la sigla Crazy Drivers. Este important cum facem bannerul, deoarece nu costa doar 200.000 lei, si acesta il vom avea o bucata buna de timp. Astept pareri, sugestii. ADR, daca poti pune o poza mai clara si mai mare eventual Mersi.

sv-84-ADR 07-03-06 10:17

Re: Tricouri CrazyDrivers, stickere, numere! cititi cu atentie!

2 Attachment(s)
un model de afish si un model de logo

sv-84-ADR 07-03-06 10:33

1 Attachment(s)
fundal alb la modelul de mai sus

Mantus_a 07-03-06 10:53

cred ca asta ar fi foarte bun eu as fi de cord ca asta sa fie sigla clubului

All times are GMT +2. The time now is 00:17.

- Copyright 2026 4Tuning