![]() |
Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
va consuma ST-urile alea mai mult decat subaru meu :evil: :cry:
|
Ma gandesc ca mi-ar fi consumat mai putin daca se auzea motorul a flasneta, pentru o masina stock feelingul din interior (se aude bine si de afara dar nu asta ma intereseaza) merita toata benzina arsa :)
|
da ce motor se aude a flasneta si consuma mult? :confused:
|
pai ... ontopic : GTI-ul. Poate e o parere personala insa le-am comparat si m-a interesat aspectul asta inainte sa iau ST-ul.
|
Golful e golf...mai ales daca e GTI.
|
parerea mea este ca Ford Focus ST au muncit mult si l-au adus la performate mari
|
Quote:
|
zGb stii "din epoca Golfului" ca un consum dat in carte e o informatie pur academica fata de ceea ce vezi in realitate, mai ales cand conduci mai sportiv :)
~Nautilus |
Quote:
Quote:
|
GTI-ul meu consuma 8-9l / 100 km ... mers normal fara sa fie aglomeratie mare
alergat e alta treaba ... dar tot nu mi se pare ca ar consuma foarte mult ... |
Quote:
Iti consuma 8-9 in oras?.... mi-e cam greu sa cred. GTCul meu turbo(tot 2.0) consuma 12-13 mers normal prin oras ZIUA. STul imi consuma 15-18 prin oras ....dar cu STul chiar nu am reusit sa merg fara sa-l mai calc...deci pot spune ca consuma 15-18 la un mers asa... juma juma. Uite ce zice Carfolio: VW GTI-11.0/6.2/8.0 l/100km urban/extra-urban/combined Focus ST-13.8/6.8/9.3 l/100km urban/extra-urban/combined |
o sa fac poze ...
8-9 seara ... in oras in rest imi ia 12-13 ziua cum zici si tu de gtc la mers juma juma ... imi ia vreo 15 ziua si vreo 11 seara alergat bine ... 18 |
Quote:
|
- (minus) 25 CP
- (minus) 500 cmc - (minus) sound evacuare = flashneta :)))) - (minus) stabilitate oare asta sa fie reteta vanzarilor Golf GTI cu mult peste Focus ST ???? :))))) |
Quote:
@BYG : le-ai dat-o bine baietilor cu ST-urile, insa acele minusuri care le-ai spus, chiar exista... offtopic : gti-uri st-uri bla bla-uri vine un megane rs si va indoaie pe toti :evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning