![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Hai man ai inceput sa ne tulburi cu frumuseti din astia..nici nu am cuvinte pentru asa macheta:!::!::!:
|
Minunata macheta, detalii superbe, extraordinara pot spune. Locatia de altfel e foarte buna. Ai nota 10 de la mine ;).
|
Nota 10 pentru poze ! Nota 10 pentru locatia aleasa pentru facut poze ! Nota 20+ pentru frumusetea asta de Lancia !!! :D
|
8 Attachment(s)
HPI Racing 1/43 Lancia Delta S4 ( #8 ) 1986 Sanremo Modelul real(echipaj Dario Cerrato/Giuseppe Cerri) termina Raliul Sanremo din 1986 pe locul 2. Macheta este realizata superb de catre HPI, decaluri vopsite, motorul(ca si la 037) este realizat extraordinar pentru aceasta scara, grila perforata. Editie limitata de 2496 bucati. |
In ultimul timp numai frumuseti...si aceasta are niste decaluri superbe si arata fff bine, felicitari:!::!::!:
|
Quote:
|
Mersi de aprecieri!
Quote:
|
felicitari ptr toate astea HPI..am si eu un subaru si pot zice ca sunt cele mai adevarate 1:43 Rally..extraordinare...si nu-s deloc ieftine..deci,,BRAVO
|
Din poze, apar detalii de 1:18. Frumoasa!
|
chiar foarte frumoasa Lancia :X:X
ai grija de ea:P |
Foarte faina si asta. Bravo!!!
|
Foarte faina, o masina cu istorie.
|
Superba, a true winner (chiar daca a terminat pe locul 2 la Sanremo) , am mai spus-o si o repet, Lanciile rally au o frumusete aparte, plus ca macheta unei masini frumoasa are niste detalii asa de frumoase, mult mai bune ca la multi producatori 1/18 si 1/24.
|
10 Attachment(s)
HPI Racing 1/43 Lancia Delta HF Integrale Collezione Masina reala(ultima poza) nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare. Macheta este realizata foarte bine, dar are si cateva minusuri: stopurile la care niturile se vad destul de urat, iar interiorul merita o realizare mai atenta. Macheta este prima din multele Lancia Delta de la HPI, pe care am de gand sa le achizitionez. Editia limitata de 1568 bucati. |
O macheta cu multe plusuri man, foarte tare modelul si culoarea:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning