![]() |
Re: discutii Satu Mare
Salut holdo. Uite eu sunt. Nu intru ca nu am nimic de comentat.
|
aaaaa salut byrons! ce mai faci?
cipri sor......interesant cele gasite de tine. |
salutare...aici is si eu,eu nu prea am avut timp sa intru ca am umblat dupa piese la masina,imi pun pe si pe spate discuri si am gasit la un bontou la pret acceptabil.....
|
Salutare lume.........Sunt si eu un baietel din SM. Am 20 de anisori si sunt fratele lui 2fast4u :) Am zis sa imi fac si eu user sa mai vb si eu cu niste pasionati de masini modificate si nu numai modificate:)........Sal Juwana ca tu ma sti deja :)
|
hola lil bro,cum mai esti?dami id de mes in pm sa mai vb
|
salutare danny 19...bine ai venit printre noi :)
|
Juwana.....id de mess al meu : [email protected] is bine, cu examenele.....tu ce mai faci?
|
1 Attachment(s)
noh baieti uitati :( asa mi-o aratat din pacate roata :( am aruncat-o la cuca.
|
aiaiaiai.......o fost cam mare groapa aia holdo,bine ca nu ai sarit din masina afara:).....nasol
|
+ imi curge si radiatoru :( si alternatoru face urat.
bagamas :( |
ala din ardud zici ca are 2 genti cu cauciuc cu tot, daca nu gasesc in oras merg sa le vad cum arata, numa nush cum. MS! raul
|
Mah holdo nush ce sa'ti spun dar tu intotdeauna o'patesti,rau is bordurile de'acolo.:(
|
Salutare Satu Mare,uite am si eu de ceva vreme id pe site 4tuning dar abia acuma am dat de canalul SM(a fost invitat, thank's Spark);) Ma bucur ca este o comunitate si in SM. Pe mine poate ma stiti, am un oltcit tunat albastru electric, cred ca e singurul tunat la exterior din oras(cel putin eu nu am vazut altul). Ce se mai intampla p-aci, va mai intalniti, mai da-ti ceva liniutze, poate ma bag si eu la una alta ;) numa'bine
Drive safelly |
https://img291.imageshack.us/img291/9...9imgwt2.th.jpg
Uite ca vin si cu o poza, poate m-ati mai vazut prin oras. |
Si iata ca a venit si zapada !!! mare bucurie mare ..... pt. unii .... ca eu nu pot circula cu Polo-ul de 2 bani :cry: . Am avut o tentativa de a iesi cu el pe strada, o frana de mana.... etc. .... dar vreau sa zic ca intre mine si masina (cauciucuri) a existat o lipsa de comuniucare enoooormaaaaa :lol: - 215 / 40 / 16 de vara:lol: si partea proasta este ca pe jentile mele nu incap cauciucuri de iarna din cauza garzii joase la sol. Eeee... asta e ...... sper ca macar voi sa va distrati si in locul meu ca eu am luat cu imprumutul ............. un Matiz:lol:;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:43. |
- Copyright 2026 4Tuning