Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

danuuu 03-12-07 19:06

Re: accidente in bacau

5 Attachment(s)
astazi ne-a venit la reprezentanta aceasta masina.......a intrat sub un tir...

Bmw_Rulllzzz 03-12-07 19:13

cam urat, cam urat

sageata 03-12-07 21:18

pune si tu un tractorist sa-i aranjeze un pic si spatele. e intreg si nu se potriveste.

Spillner 03-12-07 21:35

Totala frate,a murit omu?

GTRs 03-12-07 22:47

Quote:

Originally Posted by danuuu (Post 1228209)
astazi ne-a venit la reprezentanta aceasta masina.......a intrat sub un tir...

doamne pazeste!!! nu cred ca a scapat pasagerul din dr,ca cel din stg cred ca mai are sanse, asta daca avea centura...

Al3xxx 04-12-07 12:46

f nasol...oricum nu cred ca a mai trait soferul la cat de indoit e volanul si la urmele de sange pe airbag ... da cum ma sa intri sub tir ... plm doar nu e dacie sa nu aiba frani ... sau viteza a fost mult prea mare... si degeaba s-a bazat el pe toate sistemele...

BC79AGA 04-12-07 16:40

Salutare!Fara suparare: care este scopul acestor tip de poze puse aici?

aleks 04-12-07 17:43

de exemplu, sa ti le aduci aminte, si sa deschizi bine ochii, in special cand apesi pedala de acceleratie mai mult decat e cazul.
o astfel de imagine n-ar putea fi facuta publica pe un post tv, ca i-ar amenda cna-ul, dar pe un forum poate fi postata, pentru ca realitatea cam asa arata, urat, cu sange si toate celelalte, iar daca ii dai in gura, macar sa stii ce te astepata daca te dai zmeu...
nu ma refer la tine, vorbeam in general...

Al3xxx 04-12-07 17:50

o f simplu ... cand te uiti la pozele astea ce stare iti creaza ?
sa nu mai mergi tare si sa respecti cat de cat regulile de circulatie ... sa ma contrazici daca nu am dreptate...

Spillner 04-12-07 21:43

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1229683)
de exemplu, sa ti le aduci aminte, si sa deschizi bine ochii, in special cand apesi pedala de acceleratie mai mult decat e cazul.
o astfel de imagine n-ar putea fi facuta publica pe un post tv, ca i-ar amenda cna-ul, dar pe un forum poate fi postata, pentru ca realitatea cam asa arata, urat, cu sange si toate celelalte, iar daca ii dai in gura, macar sa stii ce te astepata daca te dai zmeu...
nu ma refer la tine, vorbeam in general...

bine zis aleks...stau si ma uit ca e plin de pusti care au permis si au impresia ca soseaua e loc de joaca...si ii gasesti apoi in poze de genul asta...mare atentie,a venit iarna,polei,gheata....puneti limitatoarele sub pedala de acceleratie...

aleks 05-12-07 08:45

sa vedeti cand da zapada, cate accidente vor fi...

BC79AGA 05-12-07 09:21

Am inteles!Stiam raspunsul asta!Dar daca intra un pusti de 10 ani sa zicem si vede asa ceva?

aleks 05-12-07 09:51

e o probabilitate destul de redusa, nu cred ca este vreun user sub 15 ani pe bacau, iar daca vrei imagini dure, gasesti peste tot pe net, aici e ultimul loc in care sa cauti...

to_the_limit 11-12-07 12:23

Corect!Care e rostul AICI?Pe un forum unde toti care joaca NFS de o viata si dau de 18 ani de permis se cred Schumacheri si se lauda ca la facut pe nush care cu peste 150km/h prin oras?

Sincer, mi se pare ipocrizie...

Fram 11-12-07 12:38

n ai inteles.. tu pe unde treci atent la ciupercute altii au 150. nu e o lauda sa mergi de la statuie pana la metro cu 200 km/h ca in ziua de azi nu e o rusine sa nu gandesti ci scopul e sa ti dai seama cat de redus psihic ai fost cand ai facut o... oricine poate merge cu 150... lasa ma.... ca e mai bun mesajul lu "Fizz" nu ?... (apasa pedala cat poti de tare) ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning