![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
Sal la toata lumea de pe forum..sunt new pe 4tuning si chiar imi place pot spune ador ce faceti voi aici si va spun bafta si la mai multe idei sclipitoare !!! am si io un opel corsa din 1999 spre sfarsit negru in 3 usi sau 2 depinde cum vreti si vreau sa-i dau jos bordu sa-i schimb luminile...a mai facut cineva? am o poza cu el pe profil si dak da un pm ms mult si inca o data bafta super tare:D
|
1 Attachment(s)
poti sa-mi faci si mie asa cva ( ma refer cu tot plexiglass...autocolant, leduri si alte prostii) ? dak da...da-mi si mie un PM cu pretzul, plsss :D
Multzumesc anticipat ! |
1 Attachment(s)
asta vreau sa fie modelul...
|
Din nefericire, nu am unde sa fac cadranele si nici timp de bibilit la astfel de lucrari nu mai am.
|
Quote:
|
Sau un bord ca a lu TAU...daca poti...
Lasa-mi PM cu pretzul...Ms ! |
Cred ca am fost destul de explicit, nu am timp pentru asa ceva. Lucrarea la bordul lui TAU mi-a luat o luna, imi pare rau, nu mai pot face asa ceva.
Daca rezolvi cu cadranele, imi aduci bordul si eu iti fac spectacol de lumina in el. Ai grija insa ce cadrane faci |
Salut , daca vin cu un intrerupator de la un E34 care are un led ars, mi-l poti schimba ? , pt ca eu am incercat , dar m-am lasat pagubas.
Multumesc |
incercam
|
un bord cu lumina pe culoare verde lime unde as putea gasi ?
|
Pai zi-ne mai intii pentru ce masina?
|
Salut , ma intereseaza un bord pt un passat 3bg sa fie cu computer mare pt o masina diesel automata , poate iti cade ceva in mana vreau si eu acel computer mare pus, oricum ar fi , reusesc sa fac din 2 unu , daca ai ceva da-mi un semn ms mult!
|
o intrebare rapida...numerele alea de telefon mai sunt valabile ???
|
salut, pentru un focus 2006, 1.6 tdci, bord culoare verde in prezent, ai ceva oferta?
mersi |
Pt un b3 se poate face ceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning