![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
Buna ziua, va pot executa geamuriile si ies la 50 lei setul dar nu vor rezista temperaturii, sunt mai mult de estetica in cazul acestor proiectoare de dimensiuni mici. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Salut. poti face sticle clare pentru far dacia 1310 http://i46.tinypic.com/ogjbit.jpg . Ma intereseaza sticla clara fara striatiile acelea verticale. sa-mi spui si un pret te rog. Multumesc.
|
Quote:
Pretul este de 90 ron setul de geamuri clare. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
De ocazia sarbatorilor pascale catolice Hadobas Peter I.I. va ureaza ...
https://i1044.photobucket.com/albums/...ps42969df4.jpg |
83 Attachment(s)
UP^^ la produsele pentru daciute !
__________________________________ Intre timp : geam proiector jeep set geamuri mate semnale dacia 1310 CN1 set geamuri clare faruri dacia 1310 Cn1 geam far Suzuki geam proiector Mercedes reconditionat si executat geam proiector Golf 3 geam bord utilaj modificat set proiectoare golf3 set geamuri clare Cielo set geamuri clare Golf3 reconditionat stop Fiat Ducato executat semnale gabarit autobus executat geam proiector Laguna executat set geamuri clare proiectoare Audi B4 si modificate interioarele impreuna cu inegrirea lor geam proiector Mitsubishi geam far tractoras geam far utilitara reconditionat si executat geam nou pentru far autocar executat geam proiector Seat reconditionat si executat geam proiector autocar executat set geamuri clare Passat B4 reconditionat stop jeep grand cherokee executat geam proiector Iveco executat geam far Nissan Terrano 2 executat geam far camion Mercedes Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
buna ziua...un set sau mai exact 4 buc de geamuri ptr faruri de 1310 modelul cu 4 faruri rotunde cit costa...clare,vreau sa trec la lupe
|
scuze de dublu' post...am rasfoit topic-ul si am gasit 60 set-ul vreau si eu doua set-uri sau 4 buc...adresa brasov,caramidariei 4 service transinvest,dirvariu ion 0758292901
multumesc p.s cu fan curier sau orice alt curier,nu dispun de timp sa merg la posta:oops: |
Quote:
am notat comanda dvs si urmeaza sa va contactez dupa ce o termin. Multumesc. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Ma intereseaza un set de sticle clare pt 1310 CN4 (zambet), in cazul in care a mai fost postat daca se poate sau nu si pretul in posturile anterioare nu am verificat si imi cer scuze.Astept raspuns.Stima
|
cat cereti pe 2 sticle de far golf3?
|
Quote:
imi pare rau dar nu am matrite pentru acest model fiindca nu am cerere in schimb daca doriti va pot executa daca imi puteti furniza 1 set de geamuri oem sa le pot matrita iar primul set iese la 200 Ron. Stima. Quote:
am si un topic special dedicat acestui model in care o sa gasiti toate informatiile necesare : https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...-golf-3-a.html Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
4 Attachment(s)
au ajuns...atent ambalate si fara greseala,recomand...
un upp de la mine:-) |
Quote:
Stima ! |
3 Attachment(s)
Salut,
Am o laguna 2 cu farurile ca in poza de mai jos,si un set de lupe din faruri de laguna 3 ptr faza scurta credeti ca putem sa le casatorim? Multumesc |
Quote:
se poate face uniunea iar ca cost se ridica undeva la 400-500 Ron. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 02:34. |
- Copyright 2026 4Tuning