![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
tot la ei o sa le fac si eu pe cele de opel ... :D
|
Quote:
|
Daca ai putea sa le umfli cu azot ar fi ceva, in rest Bravo.Azi dau jos alea si maine ti le pun la curier.
v Quote:
Noroc! |
Quote:
Si o sa iau replica ta ca pe o apreciere la munca mea:oops: Quote:
De ce azot? oricum 3 oameni sau chinuit jumate de ora sa puna o guma.... si sa pierdut la aer chinuinduse sa o umfle:) Astept curierul cu plasticele:D mersi mult pt ele esti un dulce:flower: |
Pai primul si cel mai mare avantaj este cel al lipsei variatiilor de presiune datorate variatiilor de temperatura. Azotul nu se comprima la frig si nu se dilata la caldura. Gandeste-te ca tre sa ai presiune buna in gumele alea ca sa stea intinse, crede-ma.Daca de obicei se baga 2 atm in ele ....acum o sa ai nevoie undeva la 2.5 - 2.7.
"Moleculele de azot au dimensiuni care nu permit trecerea prin microporii anvelopei (osmoza). Prin urmare, si acest lucru contribuie la constanta presiunii. Modul in care se comporta azotul la comprimare determina o amortizare mai buna decat cea oferita de aer, iar gropile vor fi mai bine suportate de catre sistemul de suspensie."(Asta e din alta parte) |
oricum 3 oameni sau chinuit jumate de ora sa puna o guma.... si sa pierdut la aer chinuinduse sa o umfle:):[/QUOTE]
eu unu le pun la levier in curte ,nu de bani la vulcanizare dar fiind folosita la exteriorul jantei o parte de interior cu,falca aia de la aparat trage mult de anvelopa sa o bage pe janta dasta intra greu si la umflare fara discutie benzina-flacara-bum se asaza tipla ventil aer si gata treaba:lol::lol::lol: |
Quote:
b08ygs arata foarte bineI_mi place ce vad. UN om care stie meserie :D benzina-flacara-bum partea asta i_mi place cel mai mult :-P |
Ca si mult a fost... 12 lei cu tot cu o valva noua:lol: adevarat o gramada de bani..
Faza cu benzina si bum o stiam si eu dar oameni de la vulcanizare au zis ca nu au voie sa faca asa ceva dar am inteles ca o vulcanizare aproape de mine are un "tun" care baga 10 atmosfere deodata si practic inlocuieste bezina-bum:lol: Velo mersi;) |
Quote:
|
Quote:
|
La mine au prins usor guma pe o parte a jantei si dupa asta au dat spray intre cauciuc si tabla, au dat foc si facut bum:D,in alta parte s-au chinuit ca la Cristi sa traga de cauciuc .
|
10 Attachment(s)
:arrow: Poze de azi, concluzia.... trebuie sa trag mult de tot de pasaje:-P oricum arata demential, este exact cum vroiam eu8)
|
superrrr...
dar sa le cantaresti ai uitat |
cat de bine arata bravo:)
|
Din pacate nu am avut cantar dupa mine:( nu ca am uitat, poate reusesc maine sa-i fac "gramajul" sa vedem ce zice:-p
Mersi baieti de aprecieri |
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning