![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Ok , cu lg gt505`ul m-am lamurit :)) dar de Nokia c3 ? am vazut ca arata bine , pe bazar`uri se gaseste la cutie cu garantie tipla ne umblat in el 400 ron ceea ce il face mai frumos :)) dar are cineva asa ceva ? astept pareri/ defecte ...
|
Quote:
|
Am creat un blog pentru voi,posesorii de iDevice-uri!
Aici poti vedea cele mai noi stiri despre iDevice-uri preluate de pe siturile de domeniu existente pe piata! Va asteptam cu comentariile vostre pe blogul nostru: www.stiri-iphone.blogspot.com Viber - Apeluri gratis de pe iPhone Descarca aplicatia VIBER din Applestore gratis! Cu ajutorul acestei aplicatii poti efectua apeluri gratis cu prietenii din agenda! Materiale necesare: iPhone Conexiune internet WiFi Viber instalat Suna gratis in toata lumea - catre toti utilizatorii de Viber! Va asteptam cu comentariile vostre pe blogul nostru:www.stiri-iphone.blogspot.com |
Salutare
Am auzit cum ca ar exista un program cu care se poate decoda telefoane prin coduri....m-am interesa sa decodez un Nokia E72....dare are cineva vreo idee,ceva... |
Quote:
|
ok...si de unde se ia,sau cum se procedeaza mai exact, si cat costa?
|
Quote:
|
este de la Vodafone....aseara in timp ce cautam despre chestia asta,citisem ca,ti-l pot face gratuit(decodarea)de la firma de telefoie respectiva.Vreo idee?
Oricum,am gasit un program pt telefoanele mai vechi,o sa il testez in seara asta sa vad daca merge il puteti gasii aici: http://www.softpedia.com/get/Interne...lculator.shtml Este pentru mai multe telefoane.Daca merge la cineva sa si-l faca sa scrie p-aici:D |
Quote:
Primesti codul de deblocare gratuit de la Vodafone doar daca ai cumparat telefonul la liber; altfel este contra cost. Iti recomand solutia asta ca sa nu-ti pierzi garantia. |
Kinect bate iPhone si iPad: 10 mil. de unitati vandute in 4 luni de la lansare
Kinect bate iPhone si iPad: 10 mil. de unitati vandute in 4 luni de la lansare Dispozitivul Kinect, care se conecteaza la consola Xbox si permite controlul exclusiv prin miscari si comenzi vocale, a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai rapide vanzari din istorie inregistrate de un dispozitiv electronic, dupa ce a inregistrat 10 milioane de unitati vandute in 4 luni de la lansare, relateaza PC World. Astfel, Kinect a depasit performanta Apple iPhone si iPad inregistrata pe acelasi interval de timp (patru luni de la lansare). Potrivit Guinness World Records, Microsoft a vandut 133.333 de dispozitive Kinect pe zi din momentul lansarii oficiale pe 4 noiembrie, inregistrand 8 milioane de unitati vandute in primele 60 de zile. "Putem confirma ca nici un alt dispozitiv electronic nu a inregistrat asemenea vanzari intr-un interval de timp de 60 de zile de la lansare, o performanta incredibila avand in vedere competitia din acest domeniu", a declarat Gaz Deaves, editor al Guinness World Records 2011 Gamer's Edition, potrivit sursei mentionate. Apple a vandut 2 milioane de iPad-uri in 60 de zile de la lansare. Totodata, competitorul direct al Kinect, respectiv Sony Move a inregistrat 4,1 milioane de unitati vandute in primele doua luni. Sursa: www.stiri-iphone.blogspot.com |
mare legatura nu are cu telefoanele mobile!
E ca si cum ai zice ca loganu s-a vandut mai bine decat Vespa. A incercat careva kinect? Eu da. E absurd , are buguri si e la fel de "extraordinar " ca si un wii. |
nokia e72 are reciveri gps integrati? sau trebuie unul separat?
|
Quote:
Da' vezi ca nu-s mai multi, e doar unul. |
Are cineva sa-mi dea link sigur cu Motonav sau iGo la rezolutie de 480x854 pixeli (pentru XPeria X10)? :oops:
|
hei, in legatura cu xperia x10 mini
vreau sa ma conectez la android market doar ca nu pot. intru pe aplicatia/scurtatura "android market" il scriu acolo emailu si parola, dau sign in.... imi da sa astept.... astept, ca asa-i frumos apoi apare "can't establish a relieble data conection to the server" si cu un rand mai jos "this could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. if it continues, call customer care." precizez ca are android 2.1 ... ce sa fac? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning