![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
lasati mah si la mn un cooment nu fiti rai
|
culoare ireala, selectii strambe, jante strambe, plasa ireala si stramba! bafta ;)
|
2 Attachment(s)
Am Incercat si yo sa fac VT, sper sa fie cat de cat bine. Astept Pareri si critici.
Attachment 369319 Attachment 369320 |
renunta la faruri si tu nu observi nimic ciudat la roata spate? :)
|
bogdan dak esti incepator e destul de bine , da roata aia spate nu ti se pare k e km "slaba"?
|
2 Attachment(s)
si aqm , eu back in fortsa ! :D comentati ... simtiti`va bine :D
|
sss am uitat sa zic .. e prima oara kdn fac o masian q usa deschisa :-s
|
revin maine tot q bmw asta ...si q usa cealalata deschisa .... dar .... e luata de pe o masina deja tunata...si dak ma gandesc eu mai bine ... nu e voie :)) asa k numai pun ...sau am voie ?:D
|
:)) ala e interioru d la impreza mea ...nu ma supar k ai luat:P:D....vezi k sunt interioare in topicu Cereri poze.....trebuia sa scazi opacitatea la folie...eleronu e selectat rau......si nu ii sta bn cu eleron din ala...selectii patratoase la usa ....si cam atata...bafta in continuare ;)
|
..2fast4u am impreza ta in pc ... nu aveam alt interior si nici nu stiam de topic ..si pe google am cauta si nu am gasit ...adk am gasit da erau mici .. si se facea blurry , q selectatu nu prea le am ... si q spoielru si eu am zis k e asa da .. nu gasisem ...si nici nu prea le am q asezatu ..:) ms ... bafta si tiE!
|
2fast da si tu add la id meu pls [-o< madness_edy93 :D mess....ma mai ivneti si pe mine cate ceva:P
|
2 Attachment(s)
un logan facut de begineru de mn:D se numeste Golan Duba edition:)):D
|
o Masina Pe Zi!!
|
buna idea , da arata k un cos de gunoi .. bafta!:D
|