Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

expres 12-10-07 21:36

Re: Comentarii lucrari!

gahu .. am mai vazut pe undeva jantele astea , tot pe un 206 , ce naiba , prag mov ? le ai luat de pe alta masina mov si nu stii sa schimbi culoarea?:) sau ai vrut tu sa fie asa?:) si rotile sunt descentrate rau:)) , pune si poza originala pls:)

Trickz 12-10-07 21:41

expres si justin..nu mai suferiti...daca cineva va spune ca e culoare ireala..faceti bine si credeti..ca suntem la comentarii lucrari...nu suntem aici ca sa zicem "oau ce secsi e masina asta, dami fundul sa til pup" ci suntem aici sa zicem ce e corect/gresit. daca ai totul gresit pe masina ce sa iti zicem? ca e totul gresit...invatati si voi din greselile voastre ca -sa ma ierte dzeu ca am gura spurcata:))- dar sunt multe...
gahu...ia jante de la o masina pe care sunt deja puse...ca se vede ca discul e separat...nici nu e bine centrat/luminat...

GAHU 12-10-07 21:41

2 Attachment(s)
jantele nu mai stiu de unde le-am gasit,in schimb spoileru fata ii de pe un evo,spoileru spate de pe un 360 modena,iar eleronul de la un seat ibiza,cu pragu nu comentez:d,si cu rotile nu am putut mai bine momentan,si asta ar fi poza originala,iar a doua cu componentele in faza initiala

EaGle 12-10-07 21:46

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1146545)
culoarea intinsa .. lol :) da alea sunt pixelate , ms de sfat:)

am zis INTENSA "einstein" :lol: ..nu intinsa:lol: ..intensa inseamna ca are prea mult contrast, prea evidenta!!!..cauta in dictionar:lol: !!! ..c are daca GAHU a luat pozele dupa alt 206? ..se vede clar ca a vrut sa faca pragurile jumate mov!! ..nu vezi bine?
ps: Gahu, ..eleronul este stramb ;) ..bafta ...aaa...lucreaza pe rezolutii mai mici

expres 12-10-07 22:49

vai vai ... park nu era voie sa nu iei de pe alta masina ... eu nu zic in rautate >:P mama ce repede sariti voi cu gura...

BMWfan 13-10-07 00:38

express priaza aia de pe capota e pixelata rau de tot

EaGle 13-10-07 12:14

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1146626)
vai vai ... park nu era voie sa nu iei de pe alta masina ... eu nu zic in rautate >:P mama ce repede sariti voi cu gura...

nu vezi ma desteptule ca e incepator!!?? .faci si tu pe smekeru k aku este el incepator si te crezi deja avansat ???!!!! ...hai..gata q off-topic ..!! ....dcz de OT

L33L00 13-10-07 13:09

2 Attachment(s)
pls comment

EaGle 13-10-07 14:15

mai pune un pic de reflexii pe luneta..ceva refelxii de la o lumina ;)

frost_dani 13-10-07 14:32

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 1147277)
pls comment

mai bine ii puneai alt interior sau o lasai simplu....ca cel care l-ai pus u nu se potriveste deloc.si nici nu l-ai incadrat bine + ca tebuia sa stergi reflexiile alea de la show care le are.

2fast4u_DK 13-10-07 14:50

2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: comment pls

GAHU 13-10-07 15:17

multumesc pentru pareri si si comentarii,calr k voua vi se pare nimic ce am facut,dar am ales sa fac totul pas cu pas,pentru a aprofunda,deocamdata imi stiu lungul nasului:)

BMWfan 13-10-07 15:20

nu imi place cum urca geamul in spate ,in rest e binisor :)iar pt leeloo super masina ,portbagajul e punctul forte impreuna cu spoilerul dar interiorul strica mult masina

MM11AJJ 13-10-07 15:37

3 Attachment(s)
da rota fata stiu ca ii defecta la a doua ventu nui aceasi culoare da is beginer vreau multe comenturi

expres 13-10-07 15:41

omg l33loo .. super tare:X

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning