![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
gahu .. am mai vazut pe undeva jantele astea , tot pe un 206 , ce naiba , prag mov ? le ai luat de pe alta masina mov si nu stii sa schimbi culoarea?:) sau ai vrut tu sa fie asa?:) si rotile sunt descentrate rau:)) , pune si poza originala pls:)
|
expres si justin..nu mai suferiti...daca cineva va spune ca e culoare ireala..faceti bine si credeti..ca suntem la comentarii lucrari...nu suntem aici ca sa zicem "oau ce secsi e masina asta, dami fundul sa til pup" ci suntem aici sa zicem ce e corect/gresit. daca ai totul gresit pe masina ce sa iti zicem? ca e totul gresit...invatati si voi din greselile voastre ca -sa ma ierte dzeu ca am gura spurcata:))- dar sunt multe...
gahu...ia jante de la o masina pe care sunt deja puse...ca se vede ca discul e separat...nici nu e bine centrat/luminat... |
2 Attachment(s)
jantele nu mai stiu de unde le-am gasit,in schimb spoileru fata ii de pe un evo,spoileru spate de pe un 360 modena,iar eleronul de la un seat ibiza,cu pragu nu comentez:d,si cu rotile nu am putut mai bine momentan,si asta ar fi poza originala,iar a doua cu componentele in faza initiala
|
Quote:
ps: Gahu, ..eleronul este stramb ;) ..bafta ...aaa...lucreaza pe rezolutii mai mici |
vai vai ... park nu era voie sa nu iei de pe alta masina ... eu nu zic in rautate >:P mama ce repede sariti voi cu gura...
|
express priaza aia de pe capota e pixelata rau de tot
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
mai pune un pic de reflexii pe luneta..ceva refelxii de la o lumina ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: comment pls
|
multumesc pentru pareri si si comentarii,calr k voua vi se pare nimic ce am facut,dar am ales sa fac totul pas cu pas,pentru a aprofunda,deocamdata imi stiu lungul nasului:)
|
nu imi place cum urca geamul in spate ,in rest e binisor :)iar pt leeloo super masina ,portbagajul e punctul forte impreuna cu spoilerul dar interiorul strica mult masina
|
3 Attachment(s)
da rota fata stiu ca ii defecta la a doua ventu nui aceasi culoare da is beginer vreau multe comenturi
|
omg l33loo .. super tare:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning