![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Mari, nice ride ! Imi place :wink:.
|
PhUbEe mai bine am rabdare:)) astept :D
|
oricum..acum merge uploadul;)
|
gata !! vin in fortza=)))
|
2 Attachment(s)
si sa nu va luati voi de jantele mele de bmw !!!
|
a scz , si de selectiile mele :D am un mouse foarte puternic , nu prea e bun :-@ e pe bila :D:D
|
culori ireale .. selecti strambe...ploape ireale ...etc .Si lucreaza si tu la rezolutii mai mari ;)
|
2 Attachment(s)
:twisted: BMW 320is :twisted: |
reme . e frumusika ...masina ... dar geamurile sunt ireale ...si jantele cam ovale :-? si reflexia aia parka e prea stridenta :-P
ps. ms pt poza stock :) |
reme , imi place ce faci tu ... dak vrei sa ma inveti si pe mine kt ceva .. .pls da si tu add la madness_edy93 la mess...sau imi dai id tau ... faci qmvrei :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceau tuturor,asta e primul peu contact cu PHOTOSHOPU implicit si cu virtual tuningu,as vrea sa urmez toti pasii,primu lucru facut a fost schimbarea jantelor,astept pareri si sfaturi.va multumesc
|
2 Attachment(s)
Q7 by No Limits Design.....enjoy..hope you like it
|
1 Attachment(s)
(10 caractere)
vezi ca reflexiile sunt..ciudate...par smudgy unele..si cele de pe negru..pur sis implu dispar la imbinaerea cu albul...pe alb nici macar o reflexie nu vad:| la schimbarea bg'ului..mai lasi linii negre(am selectat in poza) care nici nu sut uniforme..in unele parti mai mici..in altele mai mari...la grila..langa capota, unde am incercuit..pare ca intra direct capota peste grila...la oglinda ai niste selectii ciudate...la cauciuc fatza ai uitat sa stergi..zici ca e roman acum, cu 2 cauciuce:P...si umbra de la pleoapa:D nrk |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning