![]() |
|
Re: HONDA CIVIC - keemo designs
Quote:
ps. da si tu un buzz pe mes. cnd esti sa imi dai si mie donuru la jante . sunt marfa :twisted: |
am nevoie de ceva sfaturi...
8 Attachment(s)
salut, sunt nou pe forum si incepator in vtuning ... de aceea ashi vrea sa fiti ceva mai putin exigenti :-P , am gustat si eu putin din vtuning si mi-a captat atentia in special pt ca invat incet incet sa lucrez cu photoshop dar si pt tuning....am postat cateva lucrari (dak le pot spune asha :-P ) pentru a primi sfaturi si sugestii... :ihearu:
|
Re: Comentarii lucrari!
prima sugestie ..sau regula..
o masinutza p zi :lol: |
ms.....nu am stiut...cum ziceam sunt nou pe forum...sorry :P
|
Quote:
|
Quote:
ps. cred k te-am vazut prin buzau cu clio :P |
sycorax .. de ce jante de audi pe clio ?:D .. orqm sunt marfa;) esti mai bun k mine :D
|
sycorax
Bora : (1) culoare ireala (2) grila , farurile , bara , prag is blurry (3) jantele au umbre ireale Caddilac : (1) culoare ireala (2) faruri ireale Microbus : (1) jante is deformate nu prea is rotunde :-) Clio : (1) culoare ireala (2) jantele au umbre ireale |
ma fratilor de ce nu pot puen si euuuu ,uitati ce zice Upload of file failed. :(((
|
nuh merge uploadul ...punele cu www.imageshack.us sau www.imagebanana.com (caz particular)...!!! ..daca sti cum sa le pui thumbnail, daca nu, las-o balta si ai rabdare ;)
|
|
hehe ...nu e kiar foarte reala..dar e frumoasa pt ca ai lasat-o clasica ;)
|
arata bine... dar ai niste pete de culoare in fata sub parbriz ...
bafta ;) primul raspuns ptr masina lui wlady... foarte frumos... eu am renuntat la masina asta eram la 60% cu ea ..dar ma enerva si am parcat-o in recycle bin... bafta |
ms mult de observatii, ma ajuta pt urmatoarele proiecte sa stiu unde sa lucrez mai bine..... ;)
|
2 Attachment(s)
Nu am mai lucrat de mult ...am facut si io o masina . mai simpla .. aja sa vad ce mai stiu :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning