![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
4 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
Un Mustang si un SLS in parcare la Marriott...mai erau si un Ferrari si un Bentley
Attachment 1946269Attachment 1946270Attachment 1946271 |
3 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Jaguar XK
|
9 Attachment(s)
cateva frumuseti din Baia Mare:Porsche Boxster S,Hummer H2,LandRover Rangerover,Chevrolet Corvette Convertible si la o expozitie (tot in baia mare):BMW Z4 si BMW seria 5 sedan.am sa revin cu mai multe poze ;)
|
10 Attachment(s)
........
|
1 Attachment(s)
l-am vazut in parcare la baneasa mall :D
|
5 Attachment(s)
inca cateva bunatati de la baia mare
|
3 Attachment(s)
Audi A7
|
5 Attachment(s)
Ford Focus RS500, foarte surprins sa vad ca este inmatriculat in Romania (stiam ca exista doar unul pe la Craiova la fabrica Ford, dar inmatriculat in Germania) :D (numarul 158/500)
Gabi: nu exista niciunul in Craiova; am prins eu unul (ala cu care s-a dat, daca nu ma insel, Horatiu Ionescu Cristea, la Campulung, ca forlighter) in poza, dar era in trecere prin Craiova. Gabi, uite aici 2 articole despre RS500, unul din Ziarul Financiar care zice ca sunt 2 bucati in Romania, iar unul din TG (pozele sunt facute la Craiova pe nu stiu ce pista de teste a fabricii Ford, sunt sigur de asta, pacat ca nu mai gasesc articolul unde zice asta). Nu am contestat ca ar fi 2 bucati in Romania, ci am spus ca in Craiova nu e niciunul. Poza asta: Attachment 1949549 am facut-o in trafic, pe str. Calea Bucuresti, in Craiova, in toamna, pe 23 septembrie, dar pot garanta ca masina asta nu mai e in Craiova de mult, ci s-a dus spre importatorul Ford din Bucuresti, iar in toamna, la ultima etapa de VTM de la Campulung Muscel, s-a dat Horatiu Ionescu Cristea, sau Victor Baldescu (nu mai retin exact) cu el. Attachment 1949550 |
2 Attachment(s)
De pe la noi :)
|
1 Attachment(s)
Audi R8 la plural :)
|
2 Attachment(s)
inca 2 raritati :rolleyes2
|