![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Aia cu numele am inteles,dar ma gandeam ca trebuia sa fac la fiecare suruburile aurii la aia ma refeream,credeam ca nu am inteles bine !
P.S : fa-o ca in poza "bonus" :lol: |
da,da
am renuntat la aurii si etc.. va ramane pe original,eventual pe viitoar pentru a iesi mai in evidenta,ar merge acel limo galben:D... 100% va fi pe original cu buza polish..nu are rost sa investesc in vopsitul suruburiilor si pe urma iar trec la original + nu se stie cat va dura |
1 Attachment(s)
Nu prea a iesit difuzorul ala dar ca idee:D
|
ma ajuta si pe mine cineva cu golfu negru de la pagina 611 #9163 vreu sa achizitionez bara spate si stopurile si nu stiu cum ar da pe masina mea pe negru:D multumesc
|
1 Attachment(s)
Poftim:
|
5 Attachment(s)
Lasata blana si jante(mai multe modele daca se poate)..dau o bere ! :))
|
ms pentru poza :D raman dator
|
4 Attachment(s)
ma puteti ajuta si pe mine cu un virtual tuning va rog :D scuza`ti mizeria de pe masina, imposibil sa tii o masina neagra curata pe acesta vreme :|
jantele negru cu buza rosie o folie pe geamuri si stopuri un pic inegrite va rog :D Multumesc anticipat. |
Quote:
|
salut.vad ca iaic sunt baietii care se pricep...ma poate ajuta si pe mine cineva cu 2-3 idei cum sa vopsesc jantele pe masina?nu sunt hotarat deloc.1sa le las spitele asa si doar sa le polisez buzele.2 sa le vopsesc buzele ori gri carbon ori un auriu spre maro si buzele polisate,sa le vopsesc doar buzele,sau in totalitate...multumesc si apreciez gestul....
|
10 Attachment(s)
salut.vad ca aici sunt baietii care se pricep...ma poate ajuta si pe mine cineva cu 3-4 idei cum sa vopsesc jantele pe masina,va rog?nu sunt hotarat deloc.1sa le las spitele asa si doar sa le polisez buzele.2 sa le vopsesc buzele ori gri carbon ori un auriu spre maro si buzele polisate,sa le vopsesc doar buzele,sau in totalitateva dau catvea idei de culori,puteti venii si voi cu o idee...nu vreau mascarici si sorcove...ceva dragut....multumesc si apreciez gestul....
|
7 Attachment(s)
Pentru fiecare dintre voi, am facut cate-ceva:
|
salut se poate sa-mi face-ti si mie lampile spate rosii sau negre?si farurile galbene?ms frumos
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning