![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
sa vedem ....
carbon super ireal.... jante f blury si prea luminate ptr studio ... culoare putin km ireal selectii coltzuroase bafta |
2 Attachment(s)
volvo c70 - quick chop...
|
trebuia sa faci reflexii la bara fata si prag ...reflexii de la iarba :-? asa pare ca sta in aer :)
|
Quote:
|
Re: Nissan 350z
Quote:
|
Ce?nu sunt ike :D am o impreza pe pagina cealalta :D si vreau un comment :D
|
my bad ....
spoileru fata e cam blury .. janta spate e stramba |
Quote:
- umbre plasa - pragul mai multe umbre bafta ;) |
@exile_design - idee e buna, dar prelucrarea lasa de dorit. Spoilerul spate e cam drept!
@dj.dynutzu - jante blurry si prea inchise, plasa proasta si stramba, ce e aia la aripa fata? @nick_nasta - culoare tipatoare si ireala, jante plata si strambe, ai vopsit totul inclusiv siglele, de carbon sa nu mai zic ca tot ireal e! @omB* - Mazda rX-3 - misto facuta, destul de sleeper asa, motor puternic pe o caroserie simpla ;), tare! - Nissan Z350 - misto kitul de la porsche vine bine! nu am ce comenta @ike_slrr - scade din opacitatea grilei sau faa-o mai inchisa si poate alt set de jante, destul de putin tuning @2fast4U_DK - spoilerul fata e cam stramb si roata spate e cam subtire |
Quote:
|
10x reme ... ;) e quick chop .. poate ii fac un update ..dar acum lucrez la altceva ...bafta
|
2 Attachment(s)
Escalade ESV ..stiti c aveti de facut;)
|
sa vedem...
in general e buna lucrarea .... dar... tevile esapamentului prea luminate si putin blury... gaurile alea 2 de la aripa nush ce rol au...:-? p capota nush ... cred k ai incercat reflexii dar nu prea a iesit... spoilerul a capatat niste zone pixelate dupa ce l-ai marit.... plasa prea mare sub grila ... si mergea un intercooler sau altceva in loc de plasa ;) ai uitat ceva din bg p jante... bafta |
Quote:
|
2 Attachment(s)
calibra...
nu e terminata ..dar numai suport am innebunit schimband jenti toata ziua ....:shock: o sa mai fac updaturi... cu siguranta nu o sa ramana asa masina... astept comentarii bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning