![]() |
Re: Diverse poze/filme
Ridica-l frate ca am pe unde sa ies... Stiu vreo 3-4 intrari si iesiri in afara de aia. ;)
Eu nu zic frate sa nu mai intre si sa nu mai posteze. Dar sa fie mai atenti cand posteaza. Multi isi fac user, intra pe-aici o data sau de doua ori, vin o data la sala si ne cunosc si pe urma gata! Ori nu mai auzi de ei, ori se axeaza pe spart semintze, ori pe o simpla modificare si gata! Ii vezi? Cum fac sa intru si eu in nu stiu care club? La legale dispar ca shobolanii pe camp, la ilegale nu se dau ca le ... patineaza volanta si ca n-au rotile alea rotunde pe masina, dar stiu sa discute cu altii despre ce aud la noi sau ce vad ca facem noi. SI cica s-au desteptat... :lol: |
Quote:
io nici acum nu va cunosc :lol: pe toti , pe shantzu pe tine , tng`u , si inca vreo 2 3 , as veni si eu la treburi d`astea murdare :) , dar cu 1.4 TDI ma dau singur :) si mai tre sa o si vand |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
eh, lasa ca tu ai fost de mai multe ori in toti acesti ani. nu te-ai afisat prea mult cei drept, dar lasa ca e bine. e timp ptr toate.
|
Ia spuneti baieti, cunoasteti propietari de masini Americane ? :D... ceva mai special, adica "pure USA" :D ... ceva gen Camaro, Mustang, Corvette etc. :)
Am mare nevoie, thank u. |
Am vazut personal in Ungaria un club de genul asta... aveau 3 americane gen Camaro SS, Ford Capri si inca un Impala 396 parca (reconditionate total) inscluziv cea din poza.
Asta e site-ul lor sau ceva de genul... http://www.v8cars.hu/mag.php?cikk=cikk0269 Incercati sa luati legatura cu ei. |
Quote:
Uite site-ul lor in engleza. Crede-ma ca au niste bijuterii de masini! Luati legatura cu ei. Cred ca va pot ajuta cu multe chestii. http://www.ekauto.hu/eng/ |
Quote:
Quote:
stie careva? |
1 Attachment(s)
Ce nu merge?
|
Nu coincid seriile, codurile alea.... Mai nimic cu ce e de la Opel:???:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tu taci ca ne-ai disperat toata vara cu starturile tale la curse... Nici nu te vedeau "racerii" de oglinda. |
La discutia cu copii de 18-20 de ani m-am cam simtit si eu..decat ca eu fac 22 de ani curand dar asa..:)))....diferenta e ca eu nu ma bag in seama aiurea:))/
Cand o sa ma fac mare o sa am si eu mai multi cai:)) |
Nu Alex. Tu esti ok. Nu despre tine era vorba.
Tu doar in trafic sa fii mai atent ca am auzit niste plangeri ca mergi foarte aproape de cel din fata ta si ca te bagi in unele depasiri in scurt si era sa mai atingi pe unu sau altul... |
ca orice sofer mai am si eu nebuniile mele...odata cu varsta o sa treaca....adevaru ca pe prafurile astea e greu sa iti intreti masina dar sa mai bagi si bani in ea ca sa o imbunatatesti.
Spre ex am lucrat la Carefour 2 luni si am facut promotii la "masina de sarmale" si am scos de acolo vreo 24-25 de milioane de la promotie...cu gandul sa imi iau un motor C20NE..la bugetul care il aveam era cel mai indicat,se punea cel mai usor si nici nu necesita modificari la suporti,vreo intaritura la masina sau alte frane.Cand m-am vaz cu banii am inceput sa repar pe la masina ce era necesar..avea un bord fara turometru si chilometrajul imi dadea erori,am luat altu cu turometru,apoi mi-a picat senzoru de viteza si turatie de pe cutie,am fost nevoit sa schimb uleiu,filtrele si culmea mi-a picat si cd-playeru si am fost nevoit sa iau altu si cand m-am uitat in buzunar era lipsa jumate din bani:)))..acu astept iar sa vad daca mai fac rost de bani..e nasol ca sunt si in ultimu an cu facultatea si nu mai pot sa ma angajez ca am licenta:( |
Trebuia sa faci combinatia atunci... sa nu te mai intereseze de kilometraj si alte prostii fiindca oricum cu un NE sub capota acele in bord ar fi spus numai tampenii... insa aveai cu ce sa te alergi d-adevarat.
Deja CD Player-ul era inutil iar senzorii si alte alea nu mai aveai nevoie de ele fiindca schimbai oricum instalatia electrica cu tot. Bucharaie si directie. Atat mai faceai. Restul nu mai contau. Pacat... |
Traffic Jam
http://ziza.ru/2008/03/31/probki_72_foto.html |
Quote:
|
hai ca nu a zis-o cu rautate donu :p , doar ca atunci cand esti mai mic, trebuie sa stai sa asculti,sa intelegi, sa inveti cum stau lucrurile. nu trebuie sa te afirmi cu lucruri pe care tu (nu tu ca persoana) consideri ca le stii :D
timpul le rezolva pe toate ;) |
bah nego chiar e baiat valabil , e balosu de campina , ca sa zic asa.
|
Il cunoaste cineva pe proprietarul BMW-ului e92/e93 (nu mai stiu sigur) alb,cu WTG la numar?
|
Quote:
|
Ce face omul din plictiseala.
https://www.youtube.com/watch?v=wPGB77VqSqo Nu e nimic special,dar chiar nu aveam ce face. Si nu prea mi-a iesit treaba pentru ca aveam 4 persoane pe bancheta din spate,insumand ~300 de kg si un sac de tarate in portbagaj cu care sa mor daca am habar ce e :))) P.S.: Maine pun partea a doua,care categoric va fi mult mai buna :) |
driftul nu e pt masini cu tractiune fata....o masina cu tractiune spate si daca s-ar chinuii sa mearga mai drept ca tine in filmuletul respectiv si tot nu ar fii reusit.....
|
Quote:
|
Categoric,nici nu contest asta,driftul este exclusiv pentru masini rwd. Ce am facut eu acolo sunt niste tentative. Problema e ca aveam 300 kg pe bancheta din spate,si nu prea aveam cum sa fac treaba. Azi ma duc singur,si sper sa iasa mai bine. Eventual daca mai sunt doritori,astept PM,poate ne strangem mai multi :)
|
Quote:
Prietenii stiu de ce! :peace: |
fortza corsa... recunosc cai smechera.. am condus-o :D
|
chiar..am uitat sa il dau exemplu pe Donu cu corsa lui..nu zic ca e mult mai interesant driftul cu o tractiune spate dar daca ai cu tractiune fata te acomodezi:)))
|
Si te si distrezi foarte tare!!! ;)
|
Quote:
Quote:
|
nu zic ca nu se poate sa faci drift cu o masina cu tractiune fata..se poate dar greu...o masina cu tractiune spate face drift si fara sa vrea.eu am reusit sa fac drift si cu o masina de 12m si 10t cu tractiune spate...tot pe unde a incercat baiatul cu loganul sa faca acelasi lucru.....am luat si un stalp la gara de veste din cauza aceeasi probleme
|
Iii mah! Si n-ai si tu vreo filmare?
Eram curios. Drift cu dit-ai autobuzu sau ce draq o fi fost. Tu cine esti? Ce masina ai? |
Quote:
|
Quote:
Aceeasi viata, mananc banii si viata parintilor mei :lol::lol: |
ai nemerit-o drift cu un autobuz..iti dai seama ca filmare nu am....nu avea cine..dar la 5 dmineata cand esti singur pe drum te apuci si de prostii...stalpul l-am luat chiar intr-o incercare de derapaj controlat in statie la gara de vest de unde plecam noi spre statie....dar nu s-a reusit...
eu am 2 astre f una verde(c18xe) care o si stii si una neagra(c14nz).cea verde a fost vopsita la todrick si aveam capota la vopsit chiar cand retusai si tu ursul...cand te chinuiai sa dai proiectorul jos sa aflii marca sa-l schimbi pe celalalt spart... |
Acum nu-mi aduc aminte, dar presupun ca daca te vad te recunosc imediat! ;)
|
am fost si io cu tine boby, dar nici io nu mai stiu :D
|
Quote:
Cat mai ai ? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning