![]() |
Re: Diverse discutii
|
si apropo incearca sa nu mai faci impresii cu mine daca nu ne cunosteam mai ziceam orcum esti magar ca puteai sa zici ceva de masina
ps:vorbesti de saptari :)) dar nu esti instare sa platesti datorie de 5 sute si apropo nu mai fii prost si nu mai injura |
2 Attachment(s)
uite ca sa nu zici ca sunt eu nesimtit ...........plus ca trebuie sa fii nebun daca crezi ca masina va ramane in circulatie
|
bai oameni buni..aveti PM..tre sa bagati discutiile astea aici? aveti telef..certurile se fac pe privat...
|
da ma rog scuze dar la telefon nu se raspunde sau ma rog
l am prins aici si a trebuit sa i zic orcum discutia va inceta i am spus ce am avut de spus |
PH 06 ATJ - hmmmm... mi-e cunoscut numarul, nu e un renault rosu, fuego parca...
|
da ala ie ...........sau de fapt a fost :))
|
aha il vad/vedeam mereu prin bariera bucuresti
|
Quote:
|
DON..ce cautai ieri pe la 5 pm prin fata la LMV..eram in spatele tau la 3 masini..am vrut sa te prind, dar ai trecut pe galben si nu am mai avut cum.. sa-ti traiasca BON-u!
|
Aaa, eram cu mama c-o luasem de la coafor si veneam spre casa!
Trai-mi-ar BON-ul! |
Ole for The BON
|
da' de unde BON?..ca cifrele..imi pot da singur seama..desi si BON pot realiza..dar vreau sa fiu sigur...
|
Citez : " DON era tata... BON sunt eu ... BO = vine de la Bogdan si N= de la numele de familie''.. ;)
|
asa ma gandeam si eu
|
BON James BON............................................... ..........................D
|
Quote:
BON , BONI-BON :mrgreen: :lol: |
Sa vezi ce BONI-BON itzi dau eu maine pe Coltz :bat:
|
BONDAR :-P :D
|
bai frate ce a fost aseara pe la terase... first BON, dupa 206 RC, dupa Logan albastru.. asta in o ora max toate... treceti, va arati figurile si plecati... loool!
Don, aseara daca te vedeam prin oras noaptea, mai mai ca ma luam la a I-a si a II-a cu tine... dr mi-a trecut... :D bai am vazut ca ati baut de ati bagat coltul in renovare..ce draq...lasati-o mai usor!! |
Quote:
|
pai poate beti si cei fara carnet si/sau cei care sunt fara masini..de unde sa stiu e? :D
|
bogdane ... ar trebui sa fii observator 4tuning :P :D:)
|
Art. 91(1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:
.................. 35. Aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor, pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale, cu exceptia celor omologate si/sau certificate de catre autoritatea competenta si care sunt marcate corespunzator. Deci, s-a reglementat si chestia asta... pana acum, omologarile RAR nu aveau nici un fel de suport legal, pentru ca in lege nu era prevazuta exceptia marcata mai sus |
dragi comunitari,
lipsex cam o saptamana din oras din cauza de vacanta da ma-ntorc eu. va puup! :love: |
Si tu mai pleci in vacanta:lol:
|
aseara au venit baietii cu 4 clase pe colt ;)
|
Au venit degeaba comunistarii aia, ce fetze de jokeri aveau
|
peste tot vine dupa noi.nu mai poti sta linistit sa bei un " Daniel's "
ce facem, schimbam locu ? ne mutam la garsoniera? :) |
cum sa ne mutam ?? ramanem acolo pana la moarte :mrgreen: coltz team ;)
|
in legatura cu topicul "Road Kills", va rog sa va continuati discutiile in alta parte....aici sau la discutii despre masini!!!!nu vad rostu sa stati sa`l porecliti pe omu` amfibie pe topicul ala!!am zis k poate sunteti si voi oameni seriosi si intelegeti!!...
|
Unde era TNG 2 :lol:
|
Quote:
L-am rugat pe Kostas sa ma lase primul ca sa fac impresii :oops: |
si a venit si eibach pro street S sub aripi.. mai astept pana in septembrie (sau in primavara cel mai probabil, ca toamna si iarna nu renteaza) niste zimmerman racing si ferodo racing.
DON...ce diferenta e, ca vb noi vineri (am mers pe drumul ala super pana la focsani)..doamne de la cer la pamant... mai tii minte cum am intrat in curba aia la carrefour in seara aia cand ne-am cunoscut? inchipuieti de 3 ori mai repede si mai exact, fara scartz de roti.. ca idee... d-abia astept o posada si pana la BV. |
Quote:
|
Bun venit GMS`ule ;)
|
mi s-a parut mie ca e cineva nou pe aici... Welcome.
|
e o masina noua ...........o honda mica si rosie cu niste vinil pe laterale .........cine e propietrau ?
|
Bun Venit Noului recrut GMS!!:D :D
|
apropo ...........vreau si eu sa imbrac un bord in vinilin sau eventual chiar piele ...............stie cineva cine face asa ceva la noi in ploiesti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning