Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

alex2see 17-07-06 10:50

Re: Diverse discutii

alex2see 17-07-06 10:53

si apropo incearca sa nu mai faci impresii cu mine daca nu ne cunosteam mai ziceam orcum esti magar ca puteai sa zici ceva de masina

ps:vorbesti de saptari :)) dar nu esti instare sa platesti datorie de 5 sute si apropo nu mai fii prost si nu mai injura

alex2see 17-07-06 11:03

2 Attachment(s)
uite ca sa nu zici ca sunt eu nesimtit ...........plus ca trebuie sa fii nebun daca crezi ca masina va ramane in circulatie

bogdan_wrc 17-07-06 11:08

bai oameni buni..aveti PM..tre sa bagati discutiile astea aici? aveti telef..certurile se fac pe privat...

alex2see 17-07-06 11:14

da ma rog scuze dar la telefon nu se raspunde sau ma rog
l am prins aici si a trebuit sa i zic orcum discutia va inceta i am spus ce am avut de spus

momo 17-07-06 17:09

PH 06 ATJ - hmmmm... mi-e cunoscut numarul, nu e un renault rosu, fuego parca...

alex2see 17-07-06 21:44

da ala ie ...........sau de fapt a fost :))

momo 17-07-06 22:17

aha il vad/vedeam mereu prin bariera bucuresti

tre 18-07-06 02:11

Quote:

Originally Posted by alex2see
neaparat trebuie sa cititi ce scrie in articol http://www.9am.ro/revistapresei/Mond...-Monicai-Gabor

mda, o fi adevarat n-o fi, nu prea ma intereseaza. ciudat e ca un astfel de articol apare tocmai acum, parerea mea.

bogdan_wrc 18-07-06 07:12

DON..ce cautai ieri pe la 5 pm prin fata la LMV..eram in spatele tau la 3 masini..am vrut sa te prind, dar ai trecut pe galben si nu am mai avut cum.. sa-ti traiasca BON-u!

DONU' 18-07-06 13:10

Aaa, eram cu mama c-o luasem de la coafor si veneam spre casa!
Trai-mi-ar BON-ul!

Vibe 18-07-06 23:01

Ole for The BON

bogdan_wrc 19-07-06 08:01

da' de unde BON?..ca cifrele..imi pot da singur seama..desi si BON pot realiza..dar vreau sa fiu sigur...

Vibe 19-07-06 09:58

Citez : " DON era tata... BON sunt eu ... BO = vine de la Bogdan si N= de la numele de familie''.. ;)

bogdan_wrc 19-07-06 10:15

asa ma gandeam si eu

DONU' 19-07-06 23:08

BON James BON............................................... ..........................D

shantzu 19-07-06 23:10

Quote:

Originally Posted by DONU'
BON James BON............................................... ..........................D

gresit , total gresit ;)
BON , BONI-BON :mrgreen: :lol:

DONU' 19-07-06 23:12

Sa vezi ce BONI-BON itzi dau eu maine pe Coltz :bat:

tng 19-07-06 23:26

BONDAR :-P :D

bogdan_wrc 20-07-06 07:49

bai frate ce a fost aseara pe la terase... first BON, dupa 206 RC, dupa Logan albastru.. asta in o ora max toate... treceti, va arati figurile si plecati... loool!
Don, aseara daca te vedeam prin oras noaptea, mai mai ca ma luam la a I-a si a II-a cu tine... dr mi-a trecut... :D

bai am vazut ca ati baut de ati bagat coltul in renovare..ce draq...lasati-o mai usor!!

RZV_1_XDD 20-07-06 12:43

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc
bai frate ce a fost aseara pe la terase... first BON, dupa 206 RC, dupa Logan albastru.. asta in o ora max toate... treceti, va arati figurile si plecati... loool!
Don, aseara daca te vedeam prin oras noaptea, mai mai ca ma luam la a I-a si a II-a cu tine... dr mi-a trecut... :D

bai am vazut ca ati baut de ati bagat coltul in renovare..ce draq...lasati-o mai usor!!

LOL. tare asta, dar nu prea se potriveste, pe colt nu se bea (in exces) din cauza problemelor cu aia cu 4 clase si capete de creta

bogdan_wrc 20-07-06 13:10

pai poate beti si cei fara carnet si/sau cei care sunt fara masini..de unde sa stiu e? :D

Vibe 20-07-06 16:18

bogdane ... ar trebui sa fii observator 4tuning :P :D:)

Vladz 20-07-06 22:44

Art. 91(1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:
..................
35. Aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor, pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale, cu exceptia celor omologate si/sau certificate de catre autoritatea competenta si care sunt marcate corespunzator.

Deci, s-a reglementat si chestia asta... pana acum, omologarile RAR nu aveau nici un fel de suport legal, pentru ca in lege nu era prevazuta exceptia marcata mai sus

tre 21-07-06 01:30

dragi comunitari,
lipsex cam o saptamana din oras din cauza de vacanta da ma-ntorc eu.

va puup! :love:

Skma 21-07-06 09:32

Si tu mai pleci in vacanta:lol:

shantzu 21-07-06 11:20

aseara au venit baietii cu 4 clase pe colt ;)

RZV_1_XDD 21-07-06 12:03

Au venit degeaba comunistarii aia, ce fetze de jokeri aveau

tng 21-07-06 15:50

peste tot vine dupa noi.nu mai poti sta linistit sa bei un " Daniel's "
ce facem, schimbam locu ? ne mutam la garsoniera? :)

shantzu 21-07-06 18:07

cum sa ne mutam ?? ramanem acolo pana la moarte :mrgreen: coltz team ;)

kraven_4_all 23-07-06 15:45

in legatura cu topicul "Road Kills", va rog sa va continuati discutiile in alta parte....aici sau la discutii despre masini!!!!nu vad rostu sa stati sa`l porecliti pe omu` amfibie pe topicul ala!!am zis k poate sunteti si voi oameni seriosi si intelegeti!!...

Skma 23-07-06 15:51

Unde era TNG 2 :lol:

DONU' 24-07-06 00:42

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc

Important este ca eu eram in frunte :D
L-am rugat pe Kostas sa ma lase primul ca sa fac impresii :oops:

bogdan_wrc 24-07-06 09:01

si a venit si eibach pro street S sub aripi.. mai astept pana in septembrie (sau in primavara cel mai probabil, ca toamna si iarna nu renteaza) niste zimmerman racing si ferodo racing.
DON...ce diferenta e, ca vb noi vineri (am mers pe drumul ala super pana la focsani)..doamne de la cer la pamant... mai tii minte cum am intrat in curba aia la carrefour in seara aia cand ne-am cunoscut? inchipuieti de 3 ori mai repede si mai exact, fara scartz de roti.. ca idee...
d-abia astept o posada si pana la BV.

ph87gms 24-07-06 15:55

Quote:

Originally Posted by DONU'
Sa vezi ce BONI-BON itzi dau eu maine pe Coltz :bat:

Lasa`l ma k`i mic :P

tng 24-07-06 17:36

Bun venit GMS`ule ;)

Vibe 24-07-06 23:01

mi s-a parut mie ca e cineva nou pe aici... Welcome.

alex2see 25-07-06 00:22

e o masina noua ...........o honda mica si rosie cu niste vinil pe laterale .........cine e propietrau ?

Gykutzu si atatt 25-07-06 00:29

Bun Venit Noului recrut GMS!!:D :D

alex2see 25-07-06 00:32

apropo ...........vreau si eu sa imbrac un bord in vinilin sau eventual chiar piele ...............stie cineva cine face asa ceva la noi in ploiesti?

All times are GMT +2. The time now is 08:30.

- Copyright 2026 4Tuning