![]() |
Re: Club CIELO
1 Attachment(s)
Si cum fac cu firele ? Oare merge sa pun *soclul de la semnalele originale ?Daca nu merge trebuie sa ii improvizez fire ...
*Soclu-marcat cu rosu in poza |
nu merge soclul original,trebe sa aibe semnalizarea soclu ei,iar cu firele le taio si le inadesti apoi le izolezi...e simplu...nu conteaza cum legi firele....iti spun din propria experienta:)
|
Quote:
|
Daaaaa multumesc frumos ! M-am apucat de mesterit sper sa iasa :)
Chiar tine siliconul ? Mi-e teama ca se dezlipeste daca pune vre-un curios mana pe ele. |
Quote:
ps....diseara la ora 19:00 care venitzi la polivalenta???? |
Vin si eu !
|
sper sa aduceti pozeeeeeeeeee
|
Quote:
|
Astazi vin si cei din daewooclub ? Sau maine se intalnesc ei ?
|
Azi or sa fie si cei de la deawooforum, acum nu stiu unde la poli va intalniti voi, ei de obicei se baga in parcarea din spatele polivalentei, cea care are vedere spre tineretului. Deja s-au anuntat cativa dar chestia e ca mai sunt foarte putine masini daewoo, dar ei sunt super de treaba.
|
Si noi vom sta la gramada cu ei? Unde va strangeti voi?
|
eu vin si ne vedem la fatza salii polivalente
|
inca nu sa sfarsit intalnirea?:(
|
Quote:
|
Heeeelp Me !!!
1 Attachment(s)
Am incercat sa scot semnalizatoarele de pe masina si nu merge !!Mai mult de atat nu vor sa iasa , daca trag mai tare se indoaie tabla ...:rolleyes2
Ce le fac ?!?De unde trag ? |
impingi semnalul inspre fata si tragi din partea de spate in afara. cum e poza facuta de tine, in stanga e clema. tu tragi de el in dreapta (dreapta din poza, adica spre fata) si il tragi in exterior din stanga. 99% o sa se rupa clemele din stanga (stanga pozei), dar nu mai conteaza... ies fara probleme.
si vezi ca chiar conteaza cum legi firele, daca le pui invers nu se aprinde. le legi direct, fara sa pui semnalul pe masina, si probezi sa vezi daca merge. abea dupa ce esti sigur ca merg, le pui pe aripa. |
Merci frumos , mi s-au umflat mainile cat am tras de ele...am strambat si o aripa ...asta este , macar mi-am facut si damblaua asta !
Se vad super. |
la mine au iesit usor... am facut exact cum ti-am explicat si s-a rupt clema si... au iesit :) bine ca ai rezolvat.
|
Pai cred ca se indoaie din cauza clemelor de fixare, mai incearca dar cu grija. Altii au reusit tragand tare de ele pana au rupt clemele acelea.
|
1 Attachment(s)
Ma gandeam sa fac stalpii negri , am zis sa incerc in photoshop sa vad efectul!
Mi se pare destul de naspa , mai ales cum ar veni la chederul spate , nu se imbina pe orizontala! Modele mai vechi aveau acolo un plastic vopsit in culoarea masinii . Nu-mi place deloc cum se vede per ansamblu , o imbatraneste :!: |
Quote:
|
Quote:
|
@PetricaPTK da , semnalizatoarele sunt pe masina , aia e o poza mai veche :)
|
Am avut si eu autocolant pe stalpi si arata super bine, dar ai dreptate la faza cu chederul...nu se vede deloc bine.
|
Vine cineva astazi ????
|
Deeeeci ? Nimeni nu vine la intalnire ?!
|
Quote:
|
vreo intalnire duminica??? pana acum nu am nimic de facut decat sa invat pt examene ( deh asa e la facultate ) am deja 2 res + 2 semestrul trecut = 4
sa speram ca doar 4 raman ...!!! |
pai bafta morbimind...sa le rezolvi;)
|
cum fac sa ma inscriu in club???
|
iti prezinti masina, la topicul care l-ai deschis, pui tot ce e legat de ea apoi aici pui o pzoa cu tine, apoi esti admis... oricum fa-ti cont aici www.cielorunners.com/forum ca ai sa vezi ca e frumos acolo...suntem mai multi. te asteptam bafta acolo iti faci cont, faci topic cu masina, o prezinti si e totul ok...in 24 de ore trebe sa faci toate astea ;))
|
gata m-am inscris :D ms mult ;)
|
ok sa nu uiti sa prezinti masina in 24 de ore...;)faci pagina ca aici.,..ca acolo e forum separat
|
dap.. am sa ma inscriu si eu. sunt nou pe aici si chiar mi s-a parut interesant deoarece conduc si eu un cielo.
|
faza nasoala e ca cica "s-au depasit numarul de inregistrari pt aceasta perioada" am sa incerc mai tarziu. deocamdata nu e decat 5:00 dimineatza. :). app, pana reusesc sa ma inregistrez acolo: stiti pe cineva care are c20let pe vre-un cielo in romania?
[c20let = motor opel] |
Quote:
|
crede cineva asa ceva ??? http://www.**********/catalog/5661105...rice-auto.html
|
Quote:
faza e in felul urmator: capsulele astea au aparut cam acum 1an la noi, un tip le vindea in special en-gros, la preturi mai mici... ideea era ca el sa scape de "pilulele Nasa" la fraierii care deveneau re-selleri si se chinuiau sa scoata profit. nu am vazut f multi cumparatori, fiindca nu exista nici o economie, poate chiar dai bani in plus. sincer, nu asi baga asa ceva in rezervor nici mort, plus ca daca stai sa calculezi, e posibil sa iesi in minus, nu faci nici o economie cu astea. daca totusi te hotarasti, sa ne spui si noua dupa vreo 2-3 plinuri cum e. p.s: acum vad ca e altul, alt vanzator, dar anuntul e acelasi... probabil dat copy-paste de pe anuntul original, cred ca e tot ceva "piramidal" :lol: |
Poate fi o economie , dar ce te faci daca se strica masina,merita ?!
Nu bagati prostii d-astea in masini ... nu are rost . |
sincer nici eu nu as baga in rezervor asa ceva... ce compozitie are? poate cineva sa imi zica? eu nu pot sa intru sa vad. imi da eroare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning