Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

W R S 14-05-08 19:01

Re: Club CIELO

1 Attachment(s)
Si cum fac cu firele ? Oare merge sa pun *soclul de la semnalele originale ?Daca nu merge trebuie sa ii improvizez fire ...

*Soclu-marcat cu rosu in poza

D o n n 14-05-08 19:39

nu merge soclul original,trebe sa aibe semnalizarea soclu ei,iar cu firele le taio si le inadesti apoi le izolezi...e simplu...nu conteaza cum legi firele....iti spun din propria experienta:)

PetricaCBD 15-05-08 08:44

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1533983)
Si cum fac cu firele ? Oare merge sa pun *soclul de la semnalele originale ?Daca nu merge trebuie sa ii improvizez fire ...

*Soclu-marcat cu rosu in poza

eu le-am lipit pe papucii aia din interiorul mufei semnalizatorului de astra....si am taiat firele de la masina si le-am innodat cu cele de la semnalu de astra....iar faza cu plasticul portocaliu din interior la fel se vede si la mine si la toate astra de la mine de la munk(alea de scrie pe ele RCS-RDS:lol: )

W R S 15-05-08 09:23

Daaaaa multumesc frumos ! M-am apucat de mesterit sper sa iasa :)

Chiar tine siliconul ? Mi-e teama ca se dezlipeste daca pune vre-un curios mana pe ele.

PetricaCBD 15-05-08 09:25

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1534975)
Daaaaa multumesc frumos ! M-am apucat de mesterit sper sa iasa :)

Chiar tine siliconul ? Mi-e teama ca se dezlipeste daca pune vre-un curios mana pe ele.

tine man....eu le am puse de cateva luni bune...am prins si iarna cu ele...si am dat cu regleta de curatat gheata pe ele si nu s-au dezlipit+spalat masina la periile de benz mol....diseara daca vii la intalnire te uiti cum sunt la mine
ps....diseara la ora 19:00 care venitzi la polivalenta????

W R S 15-05-08 10:47

Vin si eu !

D o n n 15-05-08 13:41

sper sa aduceti pozeeeeeeeeee

PetricaCBD 15-05-08 13:49

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1535375)
sper sa aduceti pozeeeeeeeeee

o sa aducem....bag eu cateva la mine.....vedem cine le ia pe restu....:P

W R S 15-05-08 14:02

Astazi vin si cei din daewooclub ? Sau maine se intalnesc ei ?

B-64-KTL 15-05-08 14:10

Azi or sa fie si cei de la deawooforum, acum nu stiu unde la poli va intalniti voi, ei de obicei se baga in parcarea din spatele polivalentei, cea care are vedere spre tineretului. Deja s-au anuntat cativa dar chestia e ca mai sunt foarte putine masini daewoo, dar ei sunt super de treaba.

W R S 15-05-08 14:55

Si noi vom sta la gramada cu ei? Unde va strangeti voi?

PetricaCBD 15-05-08 17:01

eu vin si ne vedem la fatza salii polivalente

D o n n 15-05-08 21:41

inca nu sa sfarsit intalnirea?:(

PetricaCBD 16-05-08 08:24

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1536143)
inca nu sa sfarsit intalnirea?:(

ba da :D....a fost marfa .... k au fost mai multe masini daewoo.....poze nush daca a facut cineva

W R S 16-05-08 10:46

Heeeelp Me !!!

1 Attachment(s)
Am incercat sa scot semnalizatoarele de pe masina si nu merge !!Mai mult de atat nu vor sa iasa , daca trag mai tare se indoaie tabla ...:rolleyes2

Ce le fac ?!?De unde trag ?

Geo_ZGA 16-05-08 11:14

impingi semnalul inspre fata si tragi din partea de spate in afara. cum e poza facuta de tine, in stanga e clema. tu tragi de el in dreapta (dreapta din poza, adica spre fata) si il tragi in exterior din stanga. 99% o sa se rupa clemele din stanga (stanga pozei), dar nu mai conteaza... ies fara probleme.
si vezi ca chiar conteaza cum legi firele, daca le pui invers nu se aprinde. le legi direct, fara sa pui semnalul pe masina, si probezi sa vezi daca merge. abea dupa ce esti sigur ca merg, le pui pe aripa.

W R S 16-05-08 16:14

Merci frumos , mi s-au umflat mainile cat am tras de ele...am strambat si o aripa ...asta este , macar mi-am facut si damblaua asta !

Se vad super.

Geo_ZGA 16-05-08 16:20

la mine au iesit usor... am facut exact cum ti-am explicat si s-a rupt clema si... au iesit :) bine ca ai rezolvat.

B-64-KTL 16-05-08 16:59

Pai cred ca se indoaie din cauza clemelor de fixare, mai incearca dar cu grija. Altii au reusit tragand tare de ele pana au rupt clemele acelea.

W R S 19-05-08 14:59

1 Attachment(s)
Ma gandeam sa fac stalpii negri , am zis sa incerc in photoshop sa vad efectul!

Mi se pare destul de naspa , mai ales cum ar veni la chederul spate , nu se imbina pe orizontala! Modele mai vechi aveau acolo un plastic vopsit in culoarea masinii .

Nu-mi place deloc cum se vede per ansamblu , o imbatraneste :!:

PetricaCBD 19-05-08 15:01

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1541369)
Ma gandeam sa fac stalpii negri , am zis sa incerc in photoshop sa vad efectul!

Mi se pare destul de naspa , mai ales cum ar veni la chederul spate , nu se imbina pe orizontala! Modele mai vechi aveau acolo un plastic vopsit in culoarea masinii .

Nu-mi place deloc cum se vede per ansamblu , o imbatraneste :!:

se vede marfa cu stalpi negri :D...ce ai facut cu semnalele de astra??....eu am luat niste lampi de interior sa le pun si spate la pasageri :D

Snapy_xxl 19-05-08 15:19

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1541372)
se vede marfa cu stalpi negri :D...ce ai facut cu semnalele de astra??....eu am luat niste lampi de interior sa le pun si spate la pasageri :D

Lampile le legi curent sau sunt pe baterii? Asa am si eu pe spate cu 4 leduri si lumineaza tot interiorul :D

W R S 19-05-08 16:42

@PetricaPTK da , semnalizatoarele sunt pe masina , aia e o poza mai veche :)

B-64-KTL 19-05-08 17:09

Am avut si eu autocolant pe stalpi si arata super bine, dar ai dreptate la faza cu chederul...nu se vede deloc bine.

W R S 22-05-08 12:33

Vine cineva astazi ????

W R S 22-05-08 18:05

Deeeeci ? Nimeni nu vine la intalnire ?!

PetricaCBD 22-05-08 18:32

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1548209)
Deeeeci ? Nimeni nu vine la intalnire ?!

eu nu ma anunt...am niste treaba si sunt ff obosit k azi am muncit la masina mai toata ziua

morbidmind 23-05-08 20:36

vreo intalnire duminica??? pana acum nu am nimic de facut decat sa invat pt examene ( deh asa e la facultate ) am deja 2 res + 2 semestrul trecut = 4
sa speram ca doar 4 raman ...!!!

D o n n 24-05-08 23:36

pai bafta morbimind...sa le rezolvi;)

ady7za_18 26-05-08 17:17

cum fac sa ma inscriu in club???

D o n n 26-05-08 17:54

iti prezinti masina, la topicul care l-ai deschis, pui tot ce e legat de ea apoi aici pui o pzoa cu tine, apoi esti admis... oricum fa-ti cont aici www.cielorunners.com/forum ca ai sa vezi ca e frumos acolo...suntem mai multi. te asteptam bafta acolo iti faci cont, faci topic cu masina, o prezinti si e totul ok...in 24 de ore trebe sa faci toate astea ;))

ady7za_18 26-05-08 18:18

gata m-am inscris :D ms mult ;)

D o n n 26-05-08 18:21

ok sa nu uiti sa prezinti masina in 24 de ore...;)faci pagina ca aici.,..ca acolo e forum separat

c20let_power 27-05-08 05:01

dap.. am sa ma inscriu si eu. sunt nou pe aici si chiar mi s-a parut interesant deoarece conduc si eu un cielo.

c20let_power 27-05-08 05:07

faza nasoala e ca cica "s-au depasit numarul de inregistrari pt aceasta perioada" am sa incerc mai tarziu. deocamdata nu e decat 5:00 dimineatza. :). app, pana reusesc sa ma inregistrez acolo: stiti pe cineva care are c20let pe vre-un cielo in romania?
[c20let = motor opel]

PetricaCBD 27-05-08 11:03

Quote:

Originally Posted by c20let_power (Post 1555533)
faza nasoala e ca cica "s-au depasit numarul de inregistrari pt aceasta perioada" am sa incerc mai tarziu. deocamdata nu e decat 5:00 dimineatza. :). app, pana reusesc sa ma inregistrez acolo: stiti pe cineva care are c20let pe vre-un cielo in romania?
[c20let = motor opel]

salutare...care vine joi seara la intalnirea de la polivalenta.....ora 19:00 in spatele salii polivalente din bucuresti

morbidmind 28-05-08 01:06

crede cineva asa ceva ??? http://www.**********/catalog/5661105...rice-auto.html

Geo_ZGA 28-05-08 08:36

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 1557441)

nu :lol: stiu ca intr-o zi am avut rabdarea sa citesc tot anuntul asta si am descoperit ca vanzatorul se contrazice singur de vreo 2-3 ori... acum poate a modificat enuntul.
faza e in felul urmator: capsulele astea au aparut cam acum 1an la noi, un tip le vindea in special en-gros, la preturi mai mici... ideea era ca el sa scape de "pilulele Nasa" la fraierii care deveneau re-selleri si se chinuiau sa scoata profit. nu am vazut f multi cumparatori, fiindca nu exista nici o economie, poate chiar dai bani in plus.
sincer, nu asi baga asa ceva in rezervor nici mort, plus ca daca stai sa calculezi, e posibil sa iesi in minus, nu faci nici o economie cu astea. daca totusi te hotarasti, sa ne spui si noua dupa vreo 2-3 plinuri cum e.

p.s: acum vad ca e altul, alt vanzator, dar anuntul e acelasi... probabil dat copy-paste de pe anuntul original, cred ca e tot ceva "piramidal" :lol:

W R S 28-05-08 13:59

Poate fi o economie , dar ce te faci daca se strica masina,merita ?!

Nu bagati prostii d-astea in masini ... nu are rost .

c20let_power 28-05-08 22:01

sincer nici eu nu as baga in rezervor asa ceva... ce compozitie are? poate cineva sa imi zica? eu nu pot sa intru sa vad. imi da eroare.

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning