![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
3 Attachment(s)
luati d'acilea :twisted:
noul sistem de prindere al capacelor |
Doamneeeeeee ce masini urate , nu le-or vedea si ei cand le " prepara " in halul asta .
|
Quote:
in primul rand, as dori (si cu siguranta nu sunt singurul) sa ne si argumentezi de ce consideri k acele masini sunt "chici"... si nu ma lua k conform nu stiu carei definitii orice element de tuning care a mai aparut pe alta masina inainte, si deci nu e original, intra in aceasta categorie. se vede de multa vreme k pe acest topic intra orice castor si pune o masina doar pt k nu i-a placut lui cum sta cd'u atarnat in geam sau k sunt murdare jantele, etc. vad k mai esti si virtual tuner. pai frate, daca dau o raita pe la sectiunea respectiva, in proportie de 90% din ce e acolo se poate numi "chici" pt k peste tot sunt luate elemente de pe alte masini, nu? asa k hai sa fim seriosi, sa gandim de 2 ori inainte sa dam send si sa nu mai balacarim orice masina doar de dragul de a face posturi/iesi in evidenta/inflama spiritele/eu stiu ce motiv mai poate exista. peace out edit: sa nu mai zic k, dupa cate vad, nici n-ai permis (si, deci, presupun eu) nici vreo masina proprie, la care sa fi depus munca, fie ea de intretinere sau de cosmetizare, etc. gandeste-te numai cata munca batjocoresti tu printr-un singur click... |
deci pana la urma toate merg...so...kre`i kitchu` ???=)))))))))
|
Quote:
cred eu ca e noul mp3 player..unit :lol: :lol: si prevad ca e un cd-ul cu manele :lol: :lol: :lol: |
Quote:
Iar legat de vtuneri ... din ce spui tu ii numesti pe toti vtunerii ca fac kithcuri nu numai pe mine, exceptie cei cu brush. Argumentare : La clio, se vede clar ca nu are nici o linie a kitului, pragul e prea "umflat" deci eu il numesc kitch. La leganza prelungire si 2 seturi de becuri vitan :???: Iar legat de permis mai am 2 luni pana la examen ... asa ca daca ai 22 de ani (cel putin din profil) nu trebuie sa fii cu nasu pe sus fata de toti care nu au ( poate unii nu isi permit sa palteasca taxa pentru scoala de soferim si cunosc persoane). salut |
Quote:
Ultimul kitch aparut, doamne in ce lume traim.:-) |
Quote:
|
Quote:
Loganul e OK, Clio e acceptabil (poate un pic urat, dar acceptabil) si nu are nici o legatura faptul ca suntem pe un forum public.....si aici se pot face gafe iremediabile....cel mai bun exemplu (REPET) este cel cu matizul galben. Nu a zis nimeni ca nu ai voie sa-ti dai cu parerea, dar citeste inca o data titlul sectiunii si vezi ca ai un topic separat pentru masini urate, iar daca acolo nu vor fi acceptate decat masini stock, fa TU o sectiune separata cu "TUNING NASOL" sau ceva de genul..... Insa inca o data iti spun (asa scriu eu, de 2 ori aceeasi idee) masinile puse de tine nu merg la "kitsch", iar daca vede GGD-ul ce ai pus aici, iti faci un dusman binemeritat. PEACE! |
1 Attachment(s)
:lol: ........
|
loganul e chiar dragut... are bara ca lu GGD
|
Quote:
|
prea multe comentarii spun eu si prea putine poze!!!
|
sandrin mai bine pune o poza cu solenza ta! ...
GOT IT? EDIT: ce are pe tico ,,, o sa-l folosesc si eu pe golf... tare urat se uita lumea la mine cand ma iau la 100km/h :twisted: |
Quote:
|
|
au mai fost puse poze cu dacia asta, cei drept din fata arata accetabil ..
restul nu comentez :| p.s. pozele sunt facute in eforie? |
aproape tot ce s-a postat aici poate fi sintetizat asa:
https://www.youtube.com/watch?v=QvuZQh3vXUw enjoy |
Quote:
P.S. - Sandrin pozele sunt facute in Eforie Nord. :-) |
Quote:
|
Quote:
bravo lor pt ce au facut ! |
Quote:
|
Quote:
|
Si la pozele cu dacia "tunata", Sandrin frate nush ce vt esti dar daca in privinta pozelor anterioare(clio, leganza, logan) ai inceput sa le faci de tot rahatul iar in privinta acestei dacii nu prea ai nimik de comentat e grav rau de tot. Totusi sper si cred ca nu sunt singurul de pe acest forum care speram sa nu se mai intample incidente ca acestea. Nu vreau sa te jignesc dar nu mi se pare normal. In fine pacat de munca depusa pentru masina aia. Si la cat mai multe poze cu KITCH-URI...peace
|
1 Attachment(s)
foarte educativ....pare rau k nu sunt prea mari pozele...sper ca o sa vedetzi destul de bine eleronul din lemn:D(cioplit chiar)
|
ahahahhaaha
au doamneee nu se poate asa ceva...refuz sa cred k exista =))))))))))) thuamneeeee ce oamnei :)))))))))))))) bine draq k nu si`a skimbat usile cu cele de la sifonier =))))))))))) |
vai de plm......... :O
|
Quote:
P.S. - Sorry omucupraz dar este si in Eforie Nord o teresa asemanatoare. |
Quote:
|
a spart topurile cu asta :lol: bv dinteus :peace:
|
true true
|
:D:D...trebuie sa recunosc .... am furat poza de undeva:rolleyes2
|
Omu Traieste Epoca Lemnului
|
Quote:
|
cand era mic ii placea traforajul!!!:D
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: Jeezus F*ckin' Chryst....asa ceva n-am anticipat nici in cele mai negre ganduri ....am mai vazut eu un eleron de PAL vopsit tricolor pe o Dacia albastra de Constanta (acum respectivul se vrea mare racer...) insa eleron cioplit n-am mai vazut...:rolleyes2 :shock: :lol: :shock: :rolleyes2 :lol: |
o cruce ii mai trebuia si o facea troitza ..
|
2 Attachment(s)
Logan.. S-lain.. :shock:
|
fara capota si semn de pe grila fata era chiar super fain ... nu e kitch.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning