Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

omucupraz 25-08-07 10:20

Re: Kitch Tuning .... part 2

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1062746)
c h i c i
:arrow:

Sandrin, frate nush de ce le-ai pus la sectiunea kitch ca renault-ul, loganul si leganza nu prea au ce cauta aici. Poate ai vrut sa se vada acelasi KEL care a fost pus mai devreme. In rest pentru cel cu Loganul toata stima pentru paint job, nu prea ma inteleg eu cu spoilerul fata dar e ok, si acel simbol e ok mai are de lucrat dar e ok...parerea mea

omucupraz 25-08-07 11:16

3 Attachment(s)
luati d'acilea :twisted:
noul sistem de prindere al capacelor

Guwy 25-08-07 18:56

Doamneeeeeee ce masini urate , nu le-or vedea si ei cand le " prepara " in halul asta .

PYT 25-08-07 20:45

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1062746)
c h i c i
:arrow:

ce simplu e sa stai in fata pc'ului, sa te benoclezi la poze si sa te gandesti: "sa pun clio asta? sau mai bine loganul? ce dreq, mai bine le pun pe amandoua. hai si cu o leganza sa fie cireasa pe tort"...

in primul rand, as dori (si cu siguranta nu sunt singurul) sa ne si argumentezi de ce consideri k acele masini sunt "chici"... si nu ma lua k conform nu stiu carei definitii orice element de tuning care a mai aparut pe alta masina inainte, si deci nu e original, intra in aceasta categorie. se vede de multa vreme k pe acest topic intra orice castor si pune o masina doar pt k nu i-a placut lui cum sta cd'u atarnat in geam sau k sunt murdare jantele, etc.

vad k mai esti si virtual tuner. pai frate, daca dau o raita pe la sectiunea respectiva, in proportie de 90% din ce e acolo se poate numi "chici" pt k peste tot sunt luate elemente de pe alte masini, nu? asa k hai sa fim seriosi, sa gandim de 2 ori inainte sa dam send si sa nu mai balacarim orice masina doar de dragul de a face posturi/iesi in evidenta/inflama spiritele/eu stiu ce motiv mai poate exista. peace out

edit: sa nu mai zic k, dupa cate vad, nici n-ai permis (si, deci, presupun eu) nici vreo masina proprie, la care sa fi depus munca, fie ea de intretinere sau de cosmetizare, etc. gandeste-te numai cata munca batjocoresti tu printr-un singur click...

Sasha_z 25-08-07 21:53

deci pana la urma toate merg...so...kre`i kitchu` ???=)))))))))

bodyspeed 25-08-07 22:03

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1063956)
deci pana la urma toate merg...so...kre`i kitchu` ???=)))))))))

loganul cu cd-ul la capac. + un dop de p.e.t pespsi
cred eu ca e noul mp3 player..unit :lol: :lol:
si prevad ca e un cd-ul cu manele :lol: :lol: :lol:

sandrin 25-08-07 22:22

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 1063820)
ce simplu e sa stai in fata pc'ului, sa te benoclezi la poze si sa te gandesti: "sa pun clio asta? sau mai bine loganul? ce dreq, mai bine le pun pe amandoua. hai si cu o leganza sa fie cireasa pe tort"...

in primul rand, as dori (si cu siguranta nu sunt singurul) sa ne si argumentezi de ce consideri k acele masini sunt "chici"... si nu ma lua k conform nu stiu carei definitii orice element de tuning care a mai aparut pe alta masina inainte, si deci nu e original, intra in aceasta categorie. se vede de multa vreme k pe acest topic intra orice castor si pune o masina doar pt k nu i-a placut lui cum sta cd'u atarnat in geam sau k sunt murdare jantele, etc.

vad k mai esti si virtual tuner. pai frate, daca dau o raita pe la sectiunea respectiva, in proportie de 90% din ce e acolo se poate numi "chici" pt k peste tot sunt luate elemente de pe alte masini, nu? asa k hai sa fim seriosi, sa gandim de 2 ori inainte sa dam send si sa nu mai balacarim orice masina doar de dragul de a face posturi/iesi in evidenta/inflama spiritele/eu stiu ce motiv mai poate exista. peace out

edit: sa nu mai zic k, dupa cate vad, nici n-ai permis (si, deci, presupun eu) nici vreo masina proprie, la care sa fi depus munca, fie ea de intretinere sau de cosmetizare, etc. gandeste-te numai cata munca batjocoresti tu printr-un singur click...

E un forum si imi spun parerea, nu tre sa aplanezi subiectul topicului "kitch tuning" cu alte chestii gen virtual tuning sau daca am sau nu permis. Dar asa e romanu ... face din tantar armasar.
Iar legat de vtuneri ... din ce spui tu ii numesti pe toti vtunerii ca fac kithcuri nu numai pe mine, exceptie cei cu brush.

Argumentare : La clio, se vede clar ca nu are nici o linie a kitului, pragul e prea "umflat" deci eu il numesc kitch. La leganza prelungire si 2 seturi de becuri vitan :???:
Iar legat de permis mai am 2 luni pana la examen ... asa ca daca ai 22 de ani (cel putin din profil) nu trebuie sa fii cu nasu pe sus fata de toti care nu au ( poate unii nu isi permit sa palteasca taxa pentru scoala de soferim si cunosc persoane).
salut

Rasputin 25-08-07 22:27

Quote:

Originally Posted by omucupraz (Post 1063534)
luati d'acilea :twisted:
noul sistem de prindere al capacelor

Ultimul kitch aparut, doamne in ce lume traim.:-)

26WRC 25-08-07 22:31

Quote:

Originally Posted by Rasputin (Post 1064019)
Ultimul kitch aparut, doamne in ce lume traim.:-)

tipu e retardat rau de tot isi permite un... logan de 8000 de euro si nu are 3 lei pt cateva antifurturi de capace =))

quick_5hifter 25-08-07 22:42

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1064009)
E un forum si imi spun parerea, nu tre sa aplanezi subiectul topicului "kitch tuning" cu alte chestii gen virtual tuning sau daca am sau nu permis. Dar asa e romanu ... face din tantar armasar.
Iar legat de vtuneri ... din ce spui tu ii numesti pe toti vtunerii ca fac kithcuri nu numai pe mine, exceptie cei cu brush.

Argumentare : La clio, se vede clar ca nu are nici o linie a kitului, pragul e prea "umflat" deci eu il numesc kitch. La leganza prelungire si 2 seturi de becuri vitan :???:
Iar legat de permis mai am 2 luni pana la examen ... asa ca daca ai 22 de ani (cel putin din profil) nu trebuie sa fii cu nasu pe sus fata de toti care nu au ( poate unii nu isi permit sa palteasca taxa pentru scoala de soferim si cunosc persoane).
salut

Sandrine, degeaba o dai de gard, ai comis-o rau de tot, numai BMW-ul s-ar putea incadra un pic la kitsch, si asta doar pentru ca prostiile alea de pe portbagaj s-au mai vazut si la alta masina si....nu au nici un rol.
Loganul e OK, Clio e acceptabil (poate un pic urat, dar acceptabil) si nu are nici o legatura faptul ca suntem pe un forum public.....si aici se pot face gafe iremediabile....cel mai bun exemplu (REPET) este cel cu matizul galben. Nu a zis nimeni ca nu ai voie sa-ti dai cu parerea, dar citeste inca o data titlul sectiunii si vezi ca ai un topic separat pentru masini urate, iar daca acolo nu vor fi acceptate decat masini stock, fa TU o sectiune separata cu "TUNING NASOL" sau ceva de genul.....
Insa inca o data iti spun (asa scriu eu, de 2 ori aceeasi idee) masinile puse de tine nu merg la "kitsch", iar daca vede GGD-ul ce ai pus aici, iti faci un dusman binemeritat.

PEACE!

tomita 25-08-07 23:37

1 Attachment(s)
:lol: ........

peter 25-08-07 23:42

loganul e chiar dragut... are bara ca lu GGD

26WRC 25-08-07 23:43

Quote:

Originally Posted by tomita (Post 1064117)
:lol: ........

foarte atre omul care si'a lipit stikerul ala pe tico, tot respectul pt el

FIGHET 25-08-07 23:46

prea multe comentarii spun eu si prea putine poze!!!

dubmaniacks 26-08-07 01:00

sandrin mai bine pune o poza cu solenza ta! ...

GOT IT?

EDIT: ce are pe tico ,,, o sa-l folosesc si eu pe golf... tare urat se uita lumea la mine cand ma iau la 100km/h :twisted:

Sasha_z 26-08-07 02:12

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1063980)
loganul cu cd-ul la capac. + un dop de p.e.t pespsi
cred eu ca e noul mp3 player..unit :lol: :lol:
si prevad ca e un cd-ul cu manele :lol: :lol: :lol:

pardon...m`am referit la cele puse de Sandrin:oops::oops:

alleks 26-08-07 03:04

http://images.anonserv.com/out.php/i13361_DSC03061.jpg
http://images.anonserv.com/out.php/i13362_DSC03062.jpg

:|

sandrin 26-08-07 03:26

au mai fost puse poze cu dacia asta, cei drept din fata arata accetabil ..
restul nu comentez :|
p.s. pozele sunt facute in eforie?

elspa 26-08-07 11:45

aproape tot ce s-a postat aici poate fi sintetizat asa:

https://www.youtube.com/watch?v=QvuZQh3vXUw

enjoy

Rasputin 26-08-07 12:18

:shock: Pacat de bani care au fost bagati in masina.

P.S. - Sandrin pozele sunt facute in Eforie Nord. :-)

central 26-08-07 16:53

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 1064673)

enjoy

mama deci chestia asta e cea mai belea pe care am vazut-o eu pana acum bv tare faza:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

26WRC 26-08-07 17:02

Quote:

enjoy

ce belea de oameni...
bravo lor pt ce au facut !

omucupraz 26-08-07 18:31

Quote:

Originally Posted by Rasputin (Post 1064709)
:shock: Pacat de bani care au fost bagati in masina.

P.S. - Sandrin pozele sunt facute in Eforie Nord. :-)

pozele sun facute in Costinesti in fata terasei Albert, pe faleza, acolo unde o gramada de masini "tunate" ajung. In afara de un Camarro si Lambo lui Garcea care le-am vazut cat am stat pe la mare

omucupraz 26-08-07 18:33

Quote:

enjoy

foarte tare frate, aproape ca rivalizeaza cu clipul celor de la casa locco

omucupraz 26-08-07 18:40

Si la pozele cu dacia "tunata", Sandrin frate nush ce vt esti dar daca in privinta pozelor anterioare(clio, leganza, logan) ai inceput sa le faci de tot rahatul iar in privinta acestei dacii nu prea ai nimik de comentat e grav rau de tot. Totusi sper si cred ca nu sunt singurul de pe acest forum care speram sa nu se mai intample incidente ca acestea. Nu vreau sa te jignesc dar nu mi se pare normal. In fine pacat de munca depusa pentru masina aia. Si la cat mai multe poze cu KITCH-URI...peace

dinteus 26-08-07 18:51

1 Attachment(s)
foarte educativ....pare rau k nu sunt prea mari pozele...sper ca o sa vedetzi destul de bine eleronul din lemn:D(cioplit chiar)

Sasha_z 26-08-07 19:08

ahahahhaaha
au doamneee nu se poate asa ceva...refuz sa cred k exista =))))))))))) thuamneeeee ce oamnei :))))))))))))))
bine draq k nu si`a skimbat usile cu cele de la sifonier =)))))))))))

69WRX 26-08-07 20:39

vai de plm......... :O

Rasputin 26-08-07 23:05

Quote:

Originally Posted by dinteus (Post 1065189)
foarte educativ....pare rau k nu sunt prea mari pozele...sper ca o sa vedetzi destul de bine eleronul din lemn:D(cioplit chiar)

:shock: Ce om retardat cum sa pui uluca aia de gard pe post de eleron pe masina.

P.S. - Sorry omucupraz dar este si in Eforie Nord o teresa asemanatoare.

t1grul 27-08-07 00:15

Quote:

:lol: :lol: :lol: de cand voiam sa o prind eu p`asta...bv felicitarile mele....trebuia sa`i faci poza si din fata ;)

Vladz 27-08-07 00:34

a spart topurile cu asta :lol: bv dinteus :peace:

26WRC 27-08-07 00:38

true true

dinteus 27-08-07 01:15

:D:D...trebuie sa recunosc .... am furat poza de undeva:rolleyes2

FIGHET 27-08-07 01:31

Omu Traieste Epoca Lemnului

madicioco 27-08-07 01:45

Quote:

a mai fost inainte dar tare omu oricum:D :D

NT33EXE 27-08-07 07:43

cand era mic ii placea traforajul!!!:D

quick_5hifter 27-08-07 11:19

Quote:

... eleronul din lemn...

:lol: :lol: :lol: :lol: Jeezus F*ckin' Chryst....asa ceva n-am anticipat nici in cele mai negre ganduri ....am mai vazut eu un eleron de PAL vopsit tricolor pe o Dacia albastra de Constanta (acum respectivul se vrea mare racer...) insa eleron cioplit n-am mai vazut...:rolleyes2 :shock: :lol: :shock: :rolleyes2 :lol:

LKS 27-08-07 12:36

o cruce ii mai trebuia si o facea troitza ..

andrey2003 27-08-07 15:48

2 Attachment(s)
Logan.. S-lain.. :shock:

dubmaniacks 27-08-07 15:53

fara capota si semn de pe grila fata era chiar super fain ... nu e kitch.

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2026 4Tuning