![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
ms pt munca depusa |
2 Attachment(s)
Sper sati placa am facut o varianta personala ca ce ai dorit tu au facut baieti :D
|
Am nevoie de ajutorul vostru, daca puteti sa imi faceti un v.t. la masina, care accepta acest lucru vreau sa imi dea adresa de e-mail ca sa ii trimit pozele.
|
5 Attachment(s)
Salutari va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un virtual tuning pe un GOLF 2....as vre niste roti,bari mari de GTD masca fara emblema faruri clare,stopuri negre...si la interior daca se poate niste scaune cum se folosesc la competitiile sportive(CRR&CVCR) cu un volan OMP MOMO etc de curse....va multumesc anticipat...:)...:oops::oops:
Attachment 734827 Attachment 734828 Attachment 734829 Attachment 734830 Attachment 734831 |
2 Attachment(s)
La poza cu spatele am mai sters eu ceva ...
In fata nu am mai continuat ca nu iesea ... Sper sa iti placa :???: |
NU stiu cum sa iti multumesc Co5m1n eXtreme....te mai rog ceva....sa pui niste faruri clare dinacelea usor negre...si la nr sa pui 4 tuning:)..:D..mai astept variante....
|
2 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
2 Attachment(s)
incerci cu masca cu 4 faruri si cu farurile pe care le voi adauga si masca fara emblema cu 2 faruri cu aceleasi faruri
Attachment 735028 Attachment 735029 |
1 Attachment(s)
:rolleyes2:?:
|
:>:>merci merci :>:>;)
|
6 Attachment(s)
Salutare stimabililor
Am si eu un proiect, cu o mica istorie: prima poza e masina cand am cumparat-o retul sunt cu masina dupa ce am facut-o prima data acu si problema: umblat zilnic, trecerea timpului, apare rugina, frecusuri, etc, in primavra vreau s-o fac din nou, si ma intrebam daca ma puteti ajuta cu niste idei de-ale voastre si de-ale mele: *bara fata umpluta *bara spate putin coborata (fara buza) si toba sa ramana unde este acuma *niste praguri finute (in principiu pline) *combinatii de culori, ca de asta sa zicem ca m-am plictisit un pic Multam fain si....sarbatori fericite tuturor :) |
1 Attachment(s)
Astra
- Bara - Praguri - Faruri (smoke'd) - Jante Vopsite (gri carbon) |
1 Attachment(s)
Sper sati placa
|
va rog frumos baieti un vt si pt a mea..
|
wow
v-ati miscat super rapid si a si iesit genial tks a lot ;) daca mai aveti chef....nu ezitati:P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu stiu daca ai plan sa schimbi bara, da ti am schimbat o totusi
|
merci
arata foarte bine, da mai am pana la intercooler :P si oricum, vreau sa fie shaved :D |
5 Attachment(s)
daca poate cineva:-prelungire capota
-plafon alb -jenti negre cu buza argintie -angel eyes -sau eventual alte idei is binevenite.... Un wallpaper eventual .... Multumesc! |
3 Attachment(s)
As vrea sa stiu cum ar arata negru metalizat, fara geamuri fumurii, cu modelul acela de janta daca se poate si inca ceva, cam un sfert lasata mai jos.
Multumesc mult de tot. |
2 Attachment(s)
:D Am pus 2 variante pt jante
|
merci :D
m-ati convins, ca nu eram sigur cum o sa arate :) da-mi place, deci asa le fac la culori o sa va fac ins ao surriza, da asta numai prin martie cred tks a lot |
Quote:
|
daca vrei da-mi un pm cu id-ul tau de mess, sa te mai stresez cu niste chestii :P
|
Dupa ce plafonul a fost facut ,urmeaza jantele.jante pe 18,inca ne-montate pe masina cer a fi vopsite.astept cateva sfaturi.ideile mele
1.fata spitelor negru+triunghiul de jos..nust cum sa`i zic 2.integral negru si contur rosu*cercul rosu ,cum se poarta in zilele astea* 3.deschis si la alte ideei Janta https://img523.imageshack.us/my.php?i...mage004fa6.jpg http://www.astraforum.ro/forums/storage/8/8614/18.JPG Masina https://img183.imageshack.us/my.php?image=img0643bu0.jpg https://img185.imageshack.us/my.php?image=img0497eh1.jpg |
1 Attachment(s)
Quote:
imi cer scuze pentru ca;itatea lucrarii dar poza cu jantele era cu logo pe ea , asa ca am gasit alta poza , la o calitate nu tocmai buna , si a trebuit sa acopar spatiile albe dintre spite... de coborat am coborat-o asa cum ai cerut , iar negru metalizat nu am reusit sa fac , sper totu sa iti placa si culoarea asta rog moderatorii sa ma scuze pentru aceasta lucrare groteasca , dar daca nimeni nu se ofera sa lucreze cu masinile mai vechi ,am zis sa incerc eu ... sper ca e ok totusi |
la mine nu se baga nimeni?:(
|
Fainutze masinile... Din golfu` ala se putea face ceva mai mult decat pleoapele alea... oricum am luat masina sa omodific si io un pic.. poate o pun si io paci... :P
|
1 Attachment(s)
Uite nu iese ceva frumos din pozele astea fa niste poze cu un aparat din alte unghiuri care permit mai mulete modificari!
|
1 Attachment(s)
Salutari...
Vreau si eu daca se poate sa imi puneti niste roti folie pe spate garda la sol mai joasa si ce mai stiti voi....multumesc anticipat.. Attachment 740107 |
1 Attachment(s)
;) ... na ca am facut-o si eu ...
|
2 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
4 Attachment(s)
a mai fost:D dar acum e o rezolutie ok , astept ceva finutz si realizabil
|
1 Attachment(s)
-bad boy
-jant -suspensie -geamuri fumuri -am astupat "santurile" din bara fata -grila fara semn |
eu in primul rand nu inteleg de ce nu puneti poze din unghiuri bune...cu pozele asta te joci in paint nu in photoshop..eu astept o poza buna ca sa am ce face:)
|
Quote:
vezi ca am pus eu cu 1-2 pagini in urma ... un set de poze pentru modificari la buna dispozitie (si un request pentru niste bari) , si una separata pentru lambo doors :D :twisted::twisted::twisted: modificari bari >>> https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2374 lambo doors >>> https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2387 |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
-Suspensie
-Jante -Prag -Stopuri -Folie -Stalpi vopsiti -Tips -Portbagaj Clean |
1 Attachment(s)
-Suspensie
-Intercooler -Faruri -Grila -Bara Clean nu am mai facut badboy ca nu mi-a placut |
mc mult de tot
se incearca ceva cu capota , plafon probagaj din carbon :d tot sta pe acasa autocolantul acesta:d |
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning