Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

Gaby Underworld 18-11-12 10:32

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

CyPz
Ce leduri i-ai pus? ca m-ai facut curios! si ce baterii? cum le-ai facut ca mi-ai dat o idee! ;)

(!8Y_M 18-11-12 10:44

ce ma? ma-ti pierdut?:))

nu e cam lung cadru? cel putin asa mi se pare in poza in care stai calare pe ea... poti sa pedalezi in viraj?

ns ce sa zic de sistemul de angrenaj... eu 1 as fi preferat cu roata de spate.....

CyPz 18-11-12 10:46

@Gaby: am cate un led de bricheta sub fiecare aripa legate separat la 2 butoane pe cate 2 baterii "de ceas". Cand o sa mai ajung la tara o sa fac poze cum vin pozitionate, suportii de la baterii, cu ledurile aprinse, etc.
Am mai avut anul trecut puse sub manerele de la frana, tot asa, legate la buton, am avut pe spite acum vreo 3 ani.....vara trecuta imi facusem un prototip de "neon":lol: dintr-un pix, iar la ambele capete i-am infipt cate un led, legate la un buton.

Poate imi spui ce vrei sa faci si te ajut cu scheme, explicatii...etc..:-). E valabil pentru toti.:rolleyes2

@(!8Y_M: Nu e lung...e facut pe inaltimea mea:lol:.
Cu sistemul de angrenaj totodata am si frane...cat de cat:D. Am spus mai sus ca nu s-au potrivit rulmentii pe care ii luasem in butucul rotii:evil:.

Gaby Underworld 18-11-12 10:54

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5252387)
@Gaby: am cate un led de bricheta sub fiecare aripa legate separat la 2 butoane pe cate 2 baterii "de ceas". Cand o sa mai ajung la tara o sa fac poze cum vin pozitionate, suportii de la baterii, cu ledurile aprinse, etc.
Am mai avut anul trecut puse sub manerele de la frana, tot asa, legate la buton, am avut pe spite acum vreo 3 ani.....vara trecuta imi facusem un prototip de "neon":lol: dintr-un pix, iar la ambele capete i-am infipt cate un led, legate la un buton.

Poate imi spui ce vrei sa faci si te ajut cu scheme, explicatii...etc..:-). E valabil pentru toti.:rolleyes2

@(!8Y_M: Nu e lung...e facut pe inaltimea mea:lol:.
Cu sistemul de angrenaj totodata am si frane...cat de cat:D. Am spus mai sus ca nu s-au potrivit rulmentii pe care ii luasem in butucul rotii:evil:.

Poi as vrea sa ii bag niste leduri sub sea si dupa ce ii cumpar un set de aripi ma gandeam sa ii bag leduri sub aripi cum ai facut tu...! Am avut si eu leduri pe spite dar le aprindeam pe fiecare in parte..am renuntat la rle pt ca erau lipite cu scoci si se vedea urat scociul ala.. :)) am mai incercat sa le leg la o baterie din aia de telecomanda dar n-am stiut cum sa le fac legaturile sau mai bine zis din ce sa le fac...

Gaby Underworld 18-11-12 11:27

Quote:

Originally Posted by Gaby Underworld (Post 5252391)
Poi as vrea sa ii bag niste leduri sub sea si dupa ce ii cumpar un set de aripi ma gandeam sa ii bag leduri sub aripi cum ai facut tu...! Am avut si eu leduri pe spite dar le aprindeam pe fiecare in parte..am renuntat la rle pt ca erau lipite cu scoci si se vedea urat scociul ala.. :)) am mai incercat sa le leg la o baterie din aia de telecomanda dar n-am stiut cum sa le fac legaturile sau mai bine zis din ce sa le fac...

Cipz lasa-mi tu id ca nu merge sa iti trimit mesaj...nuj dc!

nutzuXXL 18-11-12 12:29

Ms. Am dat ceva bani pe ea dar nu asta e important.
Imi place f mult fata de ce am avut inainte ( si specializedul mi'a placut f mult dar asta e altceva). Este mai rigida si ceva mai usoara. Inca nu am cantarit'o dar cred ca are in jur de 8kg. Abia astept sa se incalzeasca putin ca sa o scot pe afara:-)

Da. Are pedale spd

cretu_bs 18-11-12 13:35

Quote:

Originally Posted by Gaby Underworld (Post 5248738)
Am uitat sa specific ca are suspensia fata reglabila se poate bloca, franele sunt excelente , schimbatoarele la fel iar cadrul este foarte usor in comparatie cu cel DHS... Am sa pun o poza cu toate ca nu este asa de clara!Attachment 2611776

Bravo ma ! Furca e XCT nu?

CraZzy_K1D 18-11-12 18:18

2 Attachment(s)
Mi-am Tras lant Aproape nou :) si sunt foarte bucuros de el . exact ce vruiam sa imi cumpar eu acum sa vad daca este destul de lung pt 6 viteze
Se numeste KMC M 8F-2:)sau asa ceva :))

Gaby Underworld 18-11-12 18:51

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5252562)
Bravo ma ! Furca e XCT nu?

Nu . Furca este XCM! :)

(!8Y_M 24-11-12 11:31

ca tot vorbeam acum cateva pagini despre pastrarea biclelor pe timp de iarna.....

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Clau.TERO 24-11-12 14:28

salut.. am un atv din ala mai micut si vreau sa ii dau motorul jos si sa ii pun pedale cum pot sa le montez?? (greutatea nu conteaza)

Clau.TERO 25-11-12 09:50

need help plz

(!8Y_M 25-11-12 11:30

ai nevoie de butucul de pe o bicicleta.. in care intra axul.. de care se prind pedalele.. si bine inteles.. taiat de pe acolo tot ce sta in cale... aliniat lantul cu foaia.. si plimbare placuta.. dar eu zic ca o sa te dai doar la vale...

Clau.TERO 25-11-12 16:31

eu m-am gandit sa fac cam asa: sa iau un butuc de spate ca ala de romaneasca cu tot cu pinion sa il pun pe un suport si sa ii bag cv prelungiri sudate una de pinion si una pe partea cealalta si dupa aia sa bag bratele cu pedale.....
( o sa mearga destul as zice eu ca are ca pinion la roti o foaie din aia mare de cursiera da mai groasa putin si ca foaie un pinion de romaneasca...) mai astept sfaturi :)

CyPz 25-11-12 16:43

Te complici

Clau.TERO 25-11-12 16:46

cv mai usor nu stiu ce sa fac... ca sa nu deteriorez sasiul atvului pt ca o sa ii montez motorul in primavara cand o sa fie gata de reparat...

CraZzy_K1D 25-11-12 17:55

Arata poze cu sasiul ca poate ne vine vreo idee (sincer nuprea aii ce face daca nu vrei sa tai cadrul si sa sudezi butuc )

(!8Y_M 26-11-12 19:12

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5261988)
Arata poze cu sasiul ca poate ne vine vreo idee (sincer nuprea aii ce face daca nu vrei sa tai cadrul si sa sudezi butuc )

s-o sa traga de cadru ala de atv si de roti ca `d-un caine mort`...

CraZzy_K1D 26-11-12 19:15

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5263509)
s-o sa traga de cadru ala de atv si de roti ca `d-un caine mort`...

=)) o impinge si se arunca pe ea din viteza:)) sau daca are foaie mica poate o sa se miste mai repede:))
Te-ai uitat la schita mea pt cadrul ala cu 3 roti?

Clau.TERO 26-11-12 20:48

am un pinion dala urias cat foaia aia de cursiere de 42 sau mai mare si foaia de la pedale cat un pinion din ala foarte mik

CraZzy_K1D 26-11-12 20:54

Clau.TERO - clar ca nu o misti de pe loc doar cu avant :)). ma m-am gandit si ai putea sa ii prinzi cumva butucu ala cu niste cleme de fier dar nu e lat cadrul ? deci alta problema

(!8Y_M 26-11-12 21:09

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5263512)
=))
Te-ai uitat la schita mea pt cadrul ala cu 3 roti?

da.. am vazut-o dar n-am comentat pt ca nu prea am inteles ce si cum.. unde bagi suspensia... cum o prinzi... cum le echilibrezi... bla bla bla...

daca o faci fixa.. e ok:twisted::twisted::twisted::twisted:

CraZzy_K1D 26-11-12 23:38

1 Attachment(s)
cam asta e schita (poate intelegi mai bine asa ) nu e terminata 100% adica inca nu stiu sigur cum o sa prind cele 2 bascule la capetele bari in forma de T
Suspensia o sa aiba niste lacasuri facute pe cadru niste bare sudate cumva(nu stiu inca)

CyPz 27-11-12 12:12

1 Attachment(s)
Nu prea am inteles eu ce vrei sa faci dar poate te ajuta poza asta.

CraZzy_K1D 27-11-12 13:45

offf :))
Fac azi niste poze si va arat .. in poza aia de mai sus este prezentata doar bascula asta zic nu si restu si e facuta poza de sus .

(!8Y_M 27-11-12 21:53

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5264254)
Nu prea am inteles eu ce vrei sa faci dar poate te ajuta poza asta.

asta e ce-i povesteam eu cu bascule duble.. egale ca distanta si perfect paralele:P si cu suspensia spate independenta.. necesita doar o bara de rigidizare intre ele...

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5264333)
offf :))
Fac azi niste poze si va arat .. in poza aia de mai sus este prezentata doar bascula asta zic nu si restu si e facuta poza de sus .

ai grija cu transmisia pe stanga.. pt ca daca intorci roata pinionul functioneaza invers... ma refer la ala de pe stanga...

CraZzy_K1D 27-11-12 21:57

pai la o bicicleta am pinioanele pe stanga si la una pe dreapta.. tu te refereai la faptu ca daca pun roata de dreapta pe exterior o sa fie invers adica o sa dea in spate nu inapoi adica in gol nu ?

(!8Y_M 28-11-12 21:45

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5264970)
pai la o bicicleta am pinioanele pe stanga si la una pe dreapta.. tu te refereai la faptu ca daca pun roata de dreapta pe exterior o sa fie invers adica o sa dea in spate nu inapoi adica in gol nu ?

dap... daca pui roata clasica pe stanga trike-ului cu pinion pe stanga + de asta filetul pe care e prins pinionul are si el un sens... daca-l pui invers... se desface... poti sa pui roata ... si sa pui pinionul pe partea dreapta a rotii...

BOGDAN_UWW 30-11-12 08:47

2 Attachment(s)
uite aici ceva interesant :D

era si senzatie cu ea la costinesti :D ...pe spate avea pinion mic...pedalam ca dracu`...:lol:
atasez si un video cu plecarea de pe loc in forta :D

ondin 30-11-12 17:39

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5267858)

era si senzatie cu ea la costinesti :D ...pe spate avea pinion mic...pedalam ca dracu`...:lol:

e vechi principiul asta, am si eu o poza cu ceva mult mai bicla decat asta dar cu acelasi principiu. pun si eu poza cand ceva am timp.

(!8Y_M 30-11-12 17:53

Quote:

da ma.. bine.. traiasca costinestiul:))) si sa-mi ........ in sistemul lor de directie... ca am ramas cu volanul in mana inainte de sensul giratoriu=)))

CraZzy_K1D 06-12-12 23:07

ca tot suntem casunati pe biciclete cu 3 roti :))
Monstrulet
chiar daca nu imi place ca cunt rotile prea aproape si arata mai bine daca erau mai departe si mai "lasate" , e misto :D

Mht'u 07-12-12 21:31

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5276286)
ca tot suntem casunati pe biciclete cu 3 roti :))
Monstrulet
chiar daca nu imi place ca cunt rotile prea aproape si arata mai bine daca erau mai departe si mai "lasate" , e misto :D

E fain:lol::lol::lol:

CyPz 16-12-12 19:15

Am iesit ieri cu bicicleta pe zapada, cu cauciucurile tocite blana:-)). M-am dat cu frana pe o portiune cu gheata unde am subvirat putin, a iesit frumos tare8), parca diftam si nimic altceva:lol:.
Am iesit si azi pe polei, deabea pleci de pe loc...maiales daca nu ai cauciucuri mai de loc(ca si mine)...:D.

CraZzy_K1D 16-12-12 19:20

CyPz- te-ai dat cu trrike-ul ma?

CyPz 16-12-12 20:41

Cu bicicleta, mi se parea prea rece scaunul trike-ului:lol:

ondin 17-12-12 12:28

Quote:

Originally Posted by maryannasro (Post 5287494)
Mie imi place foarte mult Bicicleta BMX Copii GT MACH ONE EXPERT Alb dar am vazut ca pretul este cam piperat. http://www.edepot.ro/255-biciclete-copii

astea dhs merita cam jumate din pretul afisat de ei.daca reduce vanzatorul tva de 2 ori atunci cumparati-le, altfel mai bine un second cu echipare shimano.

Mht'u 19-12-12 20:00

Quote:

Credeam ca-s singurul in stare de asa ceva:lol::lol: Prin Mamaia:lol::lol:

CraZzy_K1D 29-12-12 01:03

2 Attachment(s)
> update la batranu scott > Ns Trailmaster 24" am dat pe ele 170 numai ca ala albastra e cam lovita

CyPz 29-12-12 11:53

Ce latime are cea albastra?(in cm):-)

All times are GMT +2. The time now is 06:41.

- Copyright 2026 4Tuning