![]() |
Re: Club TICO
Quote:
Si la modul cel mai sincer, eu personal fac asa... 1. Bucuresti: aglomeratie, bara la bara uneori, si cate un scart mic= ~190 km 2. Afara din Buc: maxim 120 km/h, fara gropi si intreruperi cu prosti care merg aiurea= 275 km. |
eu eram obisnuit 10-11 = 200 km in oras
acuma merg numai 180:( |
Quote:
|
Ce anume sa pui pe calculator ? Schimba socul automat, e in jur de 160 ron, un prieten de aici cu aceeasi simptoma asta a facut si acum merge in mintile ei masina.
Daca nu, poti oricand sa pui motor de Honda :lol: |
Quote:
|
Quote:
Ar putea fi si de la socul automat, o sa incerc si varianta asta, ms. |
Quote:
LE: Scuze de dublu post! |
Quote:
Cand mergem la meeting, facem amandoi plinul la iesire din bucuresti si apoi iar plinul cand ajungem, si mergem cu 110 km/h... sa vedem daca chiar ai 3.7 ... Mie mi se pare prea putin... Ar fi prea perfect sa fie asa... dar am eu o mica indoiala. De cand nu i-ai mai facut consumul? |
trimiteti-mi si mie un plin de-ala va rog :lol: sper sa-mi ajunga unul pana in brasov :shock:
|
Quote:
-singur in masina, mers drept fara bruscari intreruperi etc, viteza maxima 105-110, aici am consum sub 4. -mai multe persoane in masina, viteza peste 115, serpentine etc, consum de la 4 in sus. In oras mereu fac consumu, mai mult de 6 nu prea ia. In afara nu l-am mai facut de mult... Facem cand ne intalnim. |
Quote:
eu sincer nu cred asta chiar in regimul care l-ai mentionat dar daca ii asa felicitari referitor la problema cu consumul cine are posibilitate poate sa ii regleze carburatorul cu un analizator de gaze (lambda=1) si atunci ii PERFECT cine reuseste lambda=1 inseamna ca are o masina ZDRAVANA:lol: eu nu pot regla mai jos relatiul de cat mi acuma s-ar putea sa fie o piesa defecta nu stiu pana nu il bag pe analizatorul de gaze... si nu cred ca ii prea curand:sad: |
George ia schemă Electrica de pe www. Ana gabriela.ro PTR CA trebuiesa faci legaturile si DIN La Dublu butonul de bord schema nr 14-26 .ti-s aratao io dar nustiu sa umblu bine la aratarea asta de calculator
|
Ca tot ati deschis subiectul... Te plangi cu 180km cu 11 litri? :lol:
Tine-te bine: ce-i drept condus sportiv, posibil carburator dereglat, drum zilnic oras (bucuresti!!) + afara -> 80-100km cu 50 ron. Trebuie sa recunosc, merg intre 120kmh si 145kmh (cam atat mai poate) cu 450kg in plus in spate. 11litri = 100km. |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Mai, pai asa iubitor de tico esti? :lol:
Imi permit sa pun cateva poze cu buburuza mea, ca nu prea am pus :-P |
Quote:
Fă astfel cu un Logan, ca sigur ajunge la 18-19%. Am dreptate? Quote:
Aaaa, şi sper că veniţi la meeting, nu vreau să fiu singurul din zona de SUD... :-s |
Quote:
|
Quote:
nu o inalt ca n-am cu ce:sad: |
Voi aveti rovinieta?
:D |
Quote:
1) Ori circuitul apei care ajunge la socul automat este infundat(in cazul asta nu se ridica nici acul la temperatura ) 2) Socul automat defect (functioneza similar cu termostatu) Iti recomand sa demontezi filtrul de aer si si sa verifici daca se deschide clapeta de soc ,pe timp de vara blocheaz-o pe deschis! P.S. Mecanicii aia sunt niste idioti ! |
Quote:
pe mine unu sigur m-ai spart :lol: ii belea clubul pe vremuri visam sa fac fan club andre' aia cu libera la mare :X :lol::lol: vad ca tu ti-ai realizat visul:lol: |
Quote:
cred ca mai ii valabila:lol::lol: |
Quote:
E singura chestie pe care n-o am :D E adevarata treaba ca nu ai nevoie de rovinieta pe raza localitatii din buletin, chiar daca circuli pe un drum national?! |
Quote:
|
Quote:
ce ziceti baieti facem in 14-15 august o intalnire nationala FAN CLUB TICO la brasov?:lol::lol: |
2 Attachment(s)
Quote:
PS. Am mai gasit doua poze :lol: |
Quote:
1) acul la temperatura se ridica, dar intr-un interval de 5-10 min. O sa verific a doua optiune care mi-ai dat-o. MS PS: multi dintre mecanici nu se "obosesc" sa repare tico indiferent ca la platesti.Din acest motiv apelez la cei de aici. |
Quote:
|
Quote:
|
Eu unu nu mai inteleg nimic. Imi aprind o tigara si urmaresc relaxat ce se intampla cu acest club de care culmea nu stia nimeni nimic si care vad ca se promoveaza puternic :lol:
oricum ... sa-mi cada ochelarii 3D cand am intrat pe site, e chiar TARE ! |
Quote:
|
wd.wd66
1.siteul ii de trei ani in 3 ani doar versiunea aia pe baza de super repede de site ai(ati) reusit sa o faceti. 2. nu am gasit eu forumul sau nu este? 3. care ii faza cu siteul 3D? ai 10.000 de vizitatori si maxim 10 useri care au tico sau sunt pasionati 4. legat de vanzari nu stiu cine ar cumpara un aruncator de flacari cu aproape 10 mil. in fine daca vrei sa ni te alaturi noua din punctul meu de vedere esti bine venit chair si la intalnirea din august unde putem discuta si dezbate problema clubului. ori venim noi pe tico.tk ori vii tu la noi pe 4tuning;) tm23cip referitor la site sa stii ca chiar are vechime dar cred ca ii ceva versiune mai noua |
1 Attachment(s)
alianta intre cluburi cu dedicatie :lol::lol::lol::lol:
mc aXXo :lol: |
Quote:
Uite o invitatie de-a noastra, care bineinteles esti si sunteti bineveniti a ne alatura... Totusi, nu ma lua in nume de rau... dar se putea citi inainte de a posta acele lucruri :) |
Am pus azi o tona de invitatii "la stergator" (si Tico si Matiz) ... sper sa aiba succes! :hug:
|
In Bucuresti e cineva care imparte invitatiile?
|
Am intrat pe site-ul tico.tk din curiozitate la inceput si din necesitate dupa.(avand nevoie de anumite piese pentru tico) Dar cum spune si STREET aveti preturi mari din punctul nostru de vedere.Ma abtin insa la exemple ca sa nu zici din nou ca fac reclama proasta; sa nu mai luam in considerare faptul ca majoritatea pozelor cu tico de pe site sunt luate de pe 4tuning.(lucrul asta spune multe).De obicei nu sunt asa "rautacios" dar luand in calcul faptul ca nu ai stiut sa te prezinti pe tine si clubul tau inainte de a posta aici, (fiind nou ) nu m-am putut abtine.
PS: "ve-ti" in contextul in care l-ai folosit se scrie legat si poti sa scrii si cu litere mici ca se vede destul de bine. Later Edit: Mi s-a parut ciudat inca de la inceput, dar m-am abtinut de la comentarii. Stima!! |
Quote:
dar poti fi si tu iti fac? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning