Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

B-99-SAA 17-07-10 07:51

Re: Club TICO

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3523857)
baieti, cati kilometri faceti cu 10-11 litri de benzina (50 de lei) ?

50 lei= 11 litri de benzina
Si la modul cel mai sincer, eu personal fac asa...
1. Bucuresti: aglomeratie, bara la bara uneori, si cate un scart mic= ~190 km
2. Afara din Buc: maxim 120 km/h, fara gropi si intreruperi cu prosti care merg aiurea= 275 km.

STREET 17-07-10 11:04

eu eram obisnuit 10-11 = 200 km in oras
acuma merg numai 180:(

rebel_one 17-07-10 15:58

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3524314)
eu eram obisnuit 10-11 = 200 km in oras
acuma merg numai 180:(

Bine ca ai deschis subiectul, cu ocazia asta poate imi puteti da un sfat.Tu stai bine....eu am consum de 6,2 l/100 :-| Merg in jur de 140 km cu 10-11 L. Imi sta motorul turat indiferent ca e cald sau rece...Stie cineva ce asi putea sa-i fac? Am fost aproape la toti mecanicii din oras si toti spun cate o parere...nu mai stiu ce sa fac...ma gandeam sa o pun pe calculator, am vreo sansa, sa aflu problema?:rolleyes2

TM32CIP 17-07-10 16:03

Ce anume sa pui pe calculator ? Schimba socul automat, e in jur de 160 ron, un prieten de aici cu aceeasi simptoma asta a facut si acum merge in mintile ei masina.
Daca nu, poti oricand sa pui motor de Honda :lol:

B-99-SAA 17-07-10 16:08

Quote:

Originally Posted by rebel_one (Post 3524778)
Bine ca ai deschis subiectul, cu ocazia asta poate imi puteti da un sfat.Tu stai bine....eu am consum de 6,2 l/100 :-| Merg in jur de 140 km cu 10-11 L. Imi sta motorul turat indiferent ca e cald sau rece...Stie cineva ce asi putea sa-i fac? Am fost aproape la toti mecanicii din oras si toti spun cate o parere...nu mai stiu ce sa fac...ma gandeam sa o pun pe calculator, am vreo sansa, sa aflu problema?:rolleyes2

In oras sau in afara? In oras asta e consumu si la mine, undeva la 6. Daca ma chinui ajung la 5.5. Iar in afara daca sunt singur in masina si merg potolit, scot undeva la 3.7. Cand mai pun oameni in masina sau merg pe serpetine, sau pe drum drept merg peste 115-120 constant, sare putin de 4, dar nu mult. Ador masina asta pt consum :D Nu stiu ce sa zic de turatia motorului, eu stiam ca e ceva de la carburator, am uitat cum ii zice.... mergi la un service special daewoo.

rebel_one 17-07-10 16:10

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3524784)
Ce anume sa pui pe calculator ? Schimba socul automat, e in jur de 160 ron, un prieten de aici cu aceeasi simptoma asta a facut si acum merge in mintile ei masina.
Daca nu, poti oricand sa pui motor de Honda :lol:

pun motor de honda si macar nu o sa am rezultate la consumul asta, asa-i?:lol: ai prins boala pe motorul de honda din cate observ:lol:
Ar putea fi si de la socul automat, o sa incerc si varianta asta, ms.

rebel_one 17-07-10 16:18

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3524791)
In oras sau in afara? In oras asta e consumu si la mine, undeva la 6. Daca ma chinui ajung la 5.5. Iar in afara daca sunt singur in masina si merg potolit, scot undeva la 3.7. Cand mai pun oameni in masina sau merg pe serpetine, sau pe drum drept merg peste 115-120 constant, sare putin de 4, dar nu mult. Ador masina asta pt consum :D Nu stiu ce sa zic de turatia motorului, eu stiam ca e ceva de la carburator, am uitat cum ii zice.... mergi la un service special daewoo.

am fost la service si aia ma pun sa schimb tot, nu se obosesc sa regleze/repare :rolleyes2 In oras am consum 6 iar in afara, 2 pers in masina 5 si ceva. La carburator s-au bagat toti si n-au reusit sa faca nimic, mai rau e ca s-a bagat unul si mi-a reglat avansul si acum nici nu mai trage calumea masina.In teapta a 3-a ajungeam la 65 km/h lejer, iar acum la 40 km/h cu a treia trebuie sa schimb ca e turat motorul foarte tare. De asta am postat aici, in speranta ca stie careva din voi ce asi putea face.:sad:

LE: Scuze de dublu post!

aXXo 17-07-10 17:17

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3524791)
In oras asta e consumu si la mine, undeva la 6. Daca ma chinui ajung la 5.5. Iar in afara daca sunt singur in masina si merg potolit, scot undeva la 3.7. Cand mai pun oameni in masina sau merg pe serpetine, sau pe drum drept merg peste 115-120 constant, sare putin de 4, dar nu mult.

Cum suspect 3.7 asta al tau /:)
Cand mergem la meeting, facem amandoi plinul la iesire din bucuresti si apoi iar plinul cand ajungem, si mergem cu 110 km/h... sa vedem daca chiar ai 3.7 ...
Mie mi se pare prea putin... Ar fi prea perfect sa fie asa... dar am eu o mica indoiala. De cand nu i-ai mai facut consumul?

TM32CIP 17-07-10 17:30

trimiteti-mi si mie un plin de-ala va rog :lol: sper sa-mi ajunga unul pana in brasov :shock:

B-99-SAA 17-07-10 18:21

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3524904)
Cum suspect 3.7 asta al tau /:)
Cand mergem la meeting, facem amandoi plinul la iesire din bucuresti si apoi iar plinul cand ajungem, si mergem cu 110 km/h... sa vedem daca chiar ai 3.7 ...
Mie mi se pare prea putin... Ar fi prea perfect sa fie asa... dar am eu o mica indoiala. De cand nu i-ai mai facut consumul?

Am specificat:
-singur in masina, mers drept fara bruscari intreruperi etc, viteza maxima 105-110, aici am consum sub 4.
-mai multe persoane in masina, viteza peste 115, serpentine etc, consum de la 4 in sus.

In oras mereu fac consumu, mai mult de 6 nu prea ia. In afara nu l-am mai facut de mult... Facem cand ne intalnim.

STREET 17-07-10 19:39

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3525021)
Am specificat:
-singur in masina, mers drept fara bruscari intreruperi etc, viteza maxima 105-110, aici am consum sub 4.
-mai multe persoane in masina, viteza peste 115, serpentine etc, consum de la 4 in sus.

In oras mereu fac consumu, mai mult de 6 nu prea ia. In afara nu l-am mai facut de mult... Facem cand ne intalnim.

ai consum de 3.7 poate in sarcina 0 :)
eu sincer nu cred asta chiar in regimul care l-ai mentionat dar daca ii asa felicitari

referitor la problema cu consumul cine are posibilitate poate sa ii regleze carburatorul cu un analizator de gaze (lambda=1) si atunci ii PERFECT
cine reuseste lambda=1 inseamna ca are o masina ZDRAVANA:lol:
eu nu pot regla mai jos relatiul de cat mi acuma s-ar putea sa fie o piesa defecta nu stiu pana nu il bag pe analizatorul de gaze... si nu cred ca ii prea curand:sad:

vali-05rzj 19-07-10 07:53

George ia schemă Electrica de pe www. Ana gabriela.ro PTR CA trebuiesa faci legaturile si DIN La Dublu butonul de bord schema nr 14-26 .ti-s aratao io dar nustiu sa umblu bine la aratarea asta de calculator

SKR* 19-07-10 23:20

Ca tot ati deschis subiectul... Te plangi cu 180km cu 11 litri? :lol:

Tine-te bine: ce-i drept condus sportiv, posibil carburator dereglat, drum zilnic oras (bucuresti!!) + afara -> 80-100km cu 50 ron.
Trebuie sa recunosc, merg intre 120kmh si 145kmh (cam atat mai poate) cu 450kg in plus in spate.

11litri = 100km.

STREET 20-07-10 00:50

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3529811)
Ca tot ati deschis subiectul... Te plangi cu 180km cu 11 litri? :lol:

Tine-te bine: ce-i drept condus sportiv, posibil carburator dereglat, drum zilnic oras (bucuresti!!) + afara -> 80-100km cu 50 ron.
Trebuie sa recunosc, merg intre 120kmh si 145kmh (cam atat mai poate) cu 450kg in plus in spate.

11litri = 100km.

I-as da foc in locul tau!

SKR* 20-07-10 01:25

8 Attachment(s)
Mai, pai asa iubitor de tico esti? :lol:
Imi permit sa pun cateva poze cu buburuza mea, ca nu prea am pus :-P

aXXo 20-07-10 07:59

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3529811)
Te plangi cu 180km cu 11 litri?

11litri = 100km.

SKR La 450Kg in plus (faţă de ale tale), cu traficul din Bucureşti şi cu minim 120Km/h (īn afară)... ce pretenţie să mai ai? E prea bun consumul :))
Fă astfel cu un Logan, ca sigur ajunge la 18-19%. Am dreptate?
Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3529999)
Mai, pai asa iubitor de tico esti?

Lasă-l pe STREET, o să vezi tu la meeting, cum o să intre cu al lui tico prin toate hārtoapele :D (nu-i aşa Mircea?). Sunt curios totuşi, dacă-i ridică suspensiile pānă atunci... că asta-şi doreşte :D

Aaaa, şi sper că veniţi la meeting, nu vreau să fiu singurul din zona de SUD... :-s

TM32CIP 20-07-10 11:30

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3512192)
Tricou TICO Club 55 lei

Imi poti face si mie unu pe care sa scrie GUASHE te rog si sa-l expediezi incoace ? :-) Daca se poate si pe roshu, ar fi o treaba :-P

STREET 20-07-10 11:34

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3530164)
SKR

Lasă-l pe STREET, o să vezi tu la meeting, cum o să intre cu al lui tico prin toate hārtoapele :D (nu-i aşa Mircea?). Sunt curios totuşi, dacă-i ridică suspensiile pānă atunci... că asta-şi doreşte :D

Off-road, pana la Sfinx urc cu Tico :lol:
nu o inalt ca n-am cu ce:sad:

aXXo 20-07-10 12:25

Voi aveti rovinieta?
:D

topser 20-07-10 13:17

Quote:

Originally Posted by rebel_one (Post 3524816)
am fost la service si aia ma pun sa schimb tot, nu se obosesc sa regleze/repare :rolleyes2 In oras am consum 6 iar in afara, 2 pers in masina 5 si ceva. La carburator s-au bagat toti si n-au reusit sa faca nimic, mai rau e ca s-a bagat unul si mi-a reglat avansul si acum nici nu mai trage calumea masina.In teapta a 3-a ajungeam la 65 km/h lejer, iar acum la 40 km/h cu a treia trebuie sa schimb ca e turat motorul foarte tare. De asta am postat aici, in speranta ca stie careva din voi ce asi putea face.:sad:

LE: Scuze de dublu post!

Tu ai probleme cu socul automat ,s-a scris pe aici dar probabil nu te-ai obosit sa cauti sau sa citesti .
1) Ori circuitul apei care ajunge la socul automat este infundat(in cazul asta nu se ridica nici acul la temperatura )
2) Socul automat defect (functioneza similar cu termostatu)
Iti recomand sa demontezi filtrul de aer si si sa verifici daca se deschide clapeta de soc ,pe timp de vara blocheaz-o pe deschis!
P.S. Mecanicii aia sunt niste idioti !

STREET 20-07-10 13:41

Quote:

Originally Posted by wd.wd66 (Post 3530844)

ne-ai spart:lol::lol::lol:
pe mine unu sigur m-ai spart :lol:
ii belea clubul
pe vremuri visam sa fac fan club andre' aia cu libera la mare :X :lol::lol:
vad ca tu ti-ai realizat visul:lol:

STREET 20-07-10 13:46

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3530685)
Voi aveti rovinieta?

avem...
cred ca mai ii valabila:lol::lol:

SKR* 20-07-10 14:15

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3530685)
Voi aveti rovinieta?

E singura chestie pe care n-o am :D
E adevarata treaba ca nu ai nevoie de rovinieta pe raza localitatii din buletin, chiar daca circuli pe un drum national?!

B-99-SAA 20-07-10 15:40

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3530921)
E singura chestie pe care n-o am :D
E adevarata treaba ca nu ai nevoie de rovinieta pe raza localitatii din buletin, chiar daca circuli pe un drum national?!

Eu stiam ca nu... tu am vazut ca ai nr de IF... Pe DN1, la iesirea din otopeni, un cap de creta a oprit un microbuz inamtriculat pe ilfov, si i-a dat amenda ca nu avea rovinieta, desi era "acasa". Am inteles ca era batut in cap ala rau si nu a priceput ca omu acolo locuieste, acolo e inamtriculata masina... s-a ales cu amenda pana la urma.... Deci la tine nu stiu ce sa zic... Daca e asa, acelasi cap de creta te-ar putea opri in Bucuresti sa-ti dea amenda.... Mai intereseaza-te de asta ca nu stiu sa-ti zic sigur.

STREET 20-07-10 15:42

pe bune?:shock::shock::shock: wow ce tare si eu vreau
ce ziceti baieti facem in 14-15 august o intalnire nationala FAN CLUB TICO la brasov?:lol::lol:

SKR* 20-07-10 15:51

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3531135)
Eu stiam ca nu... tu am vazut ca ai nr de IF... Pe DN1, la iesirea din otopeni, un cap de creta a oprit un microbuz inamtriculat pe ilfov, si i-a dat amenda ca nu avea rovinieta, desi era "acasa". Am inteles ca era batut in cap ala rau si nu a priceput ca omu acolo locuieste, acolo e inamtriculata masina... s-a ales cu amenda pana la urma.... Deci la tine nu stiu ce sa zic... Daca e asa, acelasi cap de creta te-ar putea opri in Bucuresti sa-ti dea amenda.... Mai intereseaza-te de asta ca nu stiu sa-ti zic sigur.

In Bucuresti stiam SIGUR ca nu ai nevoie de rovinieta. Cel cu microbuzul probabil a fost oprit intr-o localitate din Ilfov, dar nu aceea din buletinul lui (domiciliu) (oricum, la microbuze posibil sa fie alte regulamente). Stiu sigur ca nu e valabil treaba pe raza JUDETULUI, auzisem doar de raza LOCALITATII.

PS. Am mai gasit doua poze :lol:

rebel_one 20-07-10 17:24

Quote:

Originally Posted by topser (Post 3530802)
Tu ai probleme cu socul automat ,s-a scris pe aici dar probabil nu te-ai obosit sa cauti sau sa citesti .
1) Ori circuitul apei care ajunge la socul automat este infundat(in cazul asta nu se ridica nici acul la temperatura )
2) Socul automat defect (functioneza similar cu termostatu)
Iti recomand sa demontezi filtrul de aer si si sa verifici daca se deschide clapeta de soc ,pe timp de vara blocheaz-o pe deschis!
P.S. Mecanicii aia sunt niste idioti !

topser, crede-ma ca am citit majoritatea posturilor in legatura cu problama mea.(spun majoritatea pt ca probabil mi-o fi scapat ceva nu stiu sigur)
1) acul la temperatura se ridica, dar intr-un interval de 5-10 min.
O sa verific a doua optiune care mi-ai dat-o.
MS
PS: multi dintre mecanici nu se "obosesc" sa repare tico indiferent ca la platesti.Din acest motiv apelez la cei de aici.

rebel_one 20-07-10 17:31

Cu cine vreti voi sa faceti intalnire nationala?Cati posesori de tico sunteti in acest funclub? Prin reclama pe care o faci clubului tau aici, sfidezi tot ce s-a vorbit in 4-5 pagini pe acest topic.Mai bine v-ati alatura actualului club si mergei cu cei de aici la intalnirea nationala care deja s-a stabilit.Nu o zic in nume de rau. asta e adevarul.

STREET 20-07-10 17:44

Quote:

Originally Posted by rebel_one (Post 3531354)
Cu cine vreti voi sa faceti intalnire nationala?Cati posesori de tico sunteti in acest funclub? Prin reclama pe care o faci clubului tau aici, sfidezi tot ce s-a vorbit in 4-5 pagini pe acest topic.Mai bine v-ati alatura actualului club si mergei cu cei de aici la intalnirea nationala care deja s-a stabilit.Nu o zic in nume de rau. asta e adevarul.

NU-l dezcuraja!!!:lol::lol:

TM32CIP 20-07-10 19:16

Eu unu nu mai inteleg nimic. Imi aprind o tigara si urmaresc relaxat ce se intampla cu acest club de care culmea nu stia nimeni nimic si care vad ca se promoveaza puternic :lol:
oricum ... sa-mi cada ochelarii 3D cand am intrat pe site, e chiar TARE !

rebel_one 20-07-10 19:22

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3531548)
Eu unu nu mai inteleg nimic. Imi aprind o tigara si urmaresc relaxat ce se intampla cu acest club de care culmea nu stia nimeni nimic si care vad ca se promoveaza puternic :lol:
oricum ... sa-mi cada ochelarii 3D cand am intrat pe site, e chiar TARE !

:lol::lol: buna abordare Guashe, eu cand am intrebat ce-i cu clubul asta, respectivul s-a suparat.:-)

STREET 20-07-10 20:30

wd.wd66
1.siteul ii de trei ani in 3 ani doar versiunea aia pe baza de super repede de site ai(ati) reusit sa o faceti.
2. nu am gasit eu forumul sau nu este?
3. care ii faza cu siteul 3D?
ai 10.000 de vizitatori si maxim 10 useri care au tico sau sunt pasionati
4. legat de vanzari nu stiu cine ar cumpara un aruncator de flacari cu aproape 10 mil.

in fine daca vrei sa ni te alaturi noua din punctul meu de vedere esti bine venit chair si la intalnirea din august unde putem discuta si dezbate problema clubului. ori venim noi pe tico.tk ori vii tu la noi pe 4tuning;)

tm23cip referitor la site sa stii ca chiar are vechime dar cred ca ii ceva versiune mai noua

STREET 20-07-10 22:13

1 Attachment(s)
alianta intre cluburi cu dedicatie :lol::lol::lol::lol:
mc aXXo :lol:

STREET 21-07-10 00:01

mi se pare ca esti putin lipsit de experienta la chestiile cu clubul. daca vrei te ajutam noi eu cel putin ma ofer.
ai vazut ca este deja o intalnire nationala stabilita cea de a doua intalnire nationala. in loc sa mai faci una incearca sa o promovezi
p.s. lucrezi cumva in design?

aXXo 21-07-10 00:05

Quote:

Originally Posted by wd.wd66 (Post 3532089)
In plus la o eventuala intalnire nationala, dar care sa fie in Bucuresti sa stiti ca ve-ti avea toata sustinerea site-ului nostru si chiar si daca doriti va putem sustine chiar si in acesta intalnire postand un anunt pe site, daca doriti...Chiar acum cateva ore vreau sa va spun ca cineva imi scria pe mail: "Cred ca intalnirea ar trebui sa fie undeva cat mai aproape de centrul tarii(Sibiu,Brasov)"..."tinandu-se cont si de nr. de participanti din diferite zone nu este exclus nici Bucuresti"...
IN PLUS VA ASTEPT INSCRIETI LA NOI PE SITE PENTRU A PUTEA AVEA O EVIDENTA CU CEI INSCRISI SI PENTRU A STII PE CINE CONTATI LA EVENTUALE INTALNIRI."]IN PLUS VA ASTEPT INSCRIETI LA NOI PE SITE PENTRU A PUTEA AVEA O EVIDENTA CU CEI INSCRISI SI PENTRU A STII PE CINE CONTATI LA EVENTUALE INTALNIRI.

Ce părere ai de nu 1, nici 2, nici 3, ci ce a fost deja anul trecut si mai ales, cati or sa fie curand, in intalnire/club. Ne spui sa intram pe al tau site, am facut asta.. am citit si vazut in mare parte, felicitari! Dar tu (dumneavoastra?) ai citit toate paginile sa vezi cate exemple sunt despre club si cate s-au facut deasemenea pentru?
Uite o invitatie de-a noastra, care bineinteles esti si sunteti bineveniti a ne alatura...
Totusi, nu ma lua in nume de rau... dar se putea citi inainte de a posta acele lucruri :)

coman razvan 21-07-10 00:41

Am pus azi o tona de invitatii "la stergator" (si Tico si Matiz) ... sper sa aiba succes! :hug:

SKR* 21-07-10 01:38

In Bucuresti e cineva care imparte invitatiile?

rebel_one 21-07-10 03:38

Am intrat pe site-ul tico.tk din curiozitate la inceput si din necesitate dupa.(avand nevoie de anumite piese pentru tico) Dar cum spune si STREET aveti preturi mari din punctul nostru de vedere.Ma abtin insa la exemple ca sa nu zici din nou ca fac reclama proasta; sa nu mai luam in considerare faptul ca majoritatea pozelor cu tico de pe site sunt luate de pe 4tuning.(lucrul asta spune multe).De obicei nu sunt asa "rautacios" dar luand in calcul faptul ca nu ai stiut sa te prezinti pe tine si clubul tau inainte de a posta aici, (fiind nou ) nu m-am putut abtine.

PS: "ve-ti" in contextul in care l-ai folosit se scrie legat si poti sa scrii si cu litere mici ca se vede destul de bine.

Later Edit: Mi s-a parut ciudat inca de la inceput, dar m-am abtinut de la comentarii.

Stima!!

STREET 21-07-10 10:56

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3532226)
In Bucuresti e cineva care imparte invitatiile?

ii aXXo
dar poti fi si tu
iti fac?

STREET 21-07-10 10:59

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 3532158)
Am pus azi o tona de invitatii "la stergator" (si Tico si Matiz) ... sper sa aiba succes! :hug:

baga tare:lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:23.

- Copyright 2026 4Tuning