Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

NEo007 17-02-10 22:07

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

270 km de Arad... langa Budapest... scrie mai sus.. dupa nume si faptu ca mergi si pe autostrada e clar ca nu e in Romania :lo:

morghen 18-02-10 07:58

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 3095464)
norbi normal ca poti sa vii.. oricum noi mergem cu 100-110 ca avem cutii scurte si daca trecem de 110 creste consumu foarte mult

cred ca ai gresit prima cifra...200-210 :lol:
bebe ? :D

NEo007 18-02-10 09:11

Ehh :) e ok 100-110... Dar din cand in cand trebuie sa ii dam putin sa se desfunde.. asa un 200+++ :lol:

Norby89 18-02-10 09:15

da ma....dativa mari acuma:lol: faceti-ne in ciuda:lol:

brummy 18-02-10 12:07

sa va %$^$:lol::lol: al meu limiteaza in a 5-a deja pe la 200 si unpic asa ca raman in urma :lol::lol::lol:

Birky 18-02-10 14:03

noh ms fain....atunci FRATILOR...daca avetzi nevoie de un om care vorbeste limba....PREZENT:D :))

calinpetco 18-02-10 16:31

toata lumea are F-16 p-aici de numa de viteze d-astea vorbiti?

NEo007 18-02-10 16:55

Nu viteza maxima si cat are pe bord masina conteaza ci cum ajunge acolo. ;) Dati un semn daca vreti sa iesim intr-o dupamasa pana la Turnu sau asa. Cand e uscat pe jos ;) Sa bem un suc, nu altceva :)

Norby89 18-02-10 20:36

au cumva un site special sau ceva de genu? inscrieri unde se fac?

morghen 18-02-10 20:51

nu trebuie sa te inscrii....mergi acolo..platesti intrarea si te uiti...sau daca ai masina tare te inscrii si participi.

Norby89 18-02-10 21:05

pai nu e pe categorii?

rangerxtr 19-02-10 08:48

diseara ne intalnim?totusi am ramas in arad ca sa amanat concursul de freeride ski de la balea pe saptamana viitoare!poate se topeste hotelul de gheata...hhahah na daca ne adunam cati va vin!mai barfim si pt cei care li frig azi e f.cald cica 15grade deci seara cam 6grade vor fii!duc caloriferul sau facem foc.....

morghen 19-02-10 09:34

tu vrei sa participi cu loganu ? hahahaha :lol: :lol: :lol: acolo majoritatea masinilor sunt de 400-500-600-700 cai...grupa mica pishpirica sunt honde 1.6vtec de 180-200 de cai si 6-700 de Kg.

sau daca te referi la categoriile de public...da..sunt ungurii...care in general sunt oameni normali...si sunt romanii care urla pe acolo unu dupa altu, manca samantza si evident arunca pe jos...injura....si fac gunoi...vedeti voi in care categorie va inscrieti.

asa cum voi avetzi "carutze" si noi F16 aici...asa avem noi "carutze" si altii F16 acolo...deci daca te-ai baga cu loganu acolo..ai avea carutza la patrat.

calinpetco 19-02-10 10:00

diseara n-ar fi o idee sa mergem putin mai repede? la un 18:30 asa...

NEo007 19-02-10 10:52

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 3101894)
tu vrei sa participi cu loganu ? hahahaha :lol: :lol: :lol: acolo majoritatea masinilor sunt de 400-500-600-700 cai...grupa mica pishpirica sunt honde 1.6vtec de 180-200 de cai si 6-700 de Kg.

sau daca te referi la categoriile de public...da..sunt ungurii...care in general sunt oameni normali...si sunt romanii care urla pe acolo unu dupa altu, manca samantza si evident arunca pe jos...injura....si fac gunoi...vedeti voi in care categorie va inscrieti.

asa cum voi avetzi "carutze" si noi F16 aici...asa avem noi "carutze" si altii F16 acolo...deci daca te-ai baga cu loganu acolo..ai avea carutza la patrat.

Asa e :) Romanii invata ungurii sa devina cocalari, ei nu stiu ca nu sunt cool :lol: Pe mine acolo la unguri ma bate o masina de doua clase sub mine :lol:

absstrakt 19-02-10 10:58

poate norbi s-a referit la partea de show nu la drag...daca va fi si asa ceva:P

NEo007 19-02-10 11:00

Nu va fi :) Ei doar merg tare, nu arata bine :lol:

morghen 19-02-10 11:27

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3102130)
Nu va fi :) Ei doar merg tare, nu arata bine :lol:

:lol: hai ca asta a fost tare :lol: adevarat !!

pana una alta multe din masinile lor de curse arata mai bine decat masinile noastre "de show" a se citi "masini de facut umbra"

Norby89 19-02-10 11:56

eu vin diseara...morghen , am crezut ca va fi ca si la satu mare , cu grupa 75 cp , 75+ si dinastea, da infine te las pe tine sa rupi tot cu porsche-u tau din anii 70.

morghen 19-02-10 12:54

:) nu te supara acuma pe mine...dar nu asa sunt grupele...sunt grupe pe cm cubi..pana in 1.6...inseamna ca dai de honda vtec...pana in 2.0T inseamna ca dai de subaru...evo...si multe alte 2.0 foarte tari...cum ziceam...eu nu rup nimic acolo...cum zicea si Neo...ma/ne bat masini cu doua grupe mai jos(daca exista 2 grupe mai jos :lol:) si chiar daca ar fi grupe de 75 de cai...99% din concurentii de acolo ar avea 175 cai :)

ca sa-ti dau un exemplu...in grupa in care ma incadreasa pe mine cu 2.0L turbo...si pe Neo la fel(2.0L turbo)....sunt si EVO...si M3 si unele M5...si multe alte masini tari.

porsche-le e din 83 si asta nu e o rusine...e chiar o mandrie :)

distractie la intalnire.

Norby89 19-02-10 13:01

am zis eu ca e rusine?
infine asta chiar asa e.nici eu nu mergeam acolo cu 75 cai , ma pregateam un pic sa am mai mult,da na infine,no chance cum zici tu.Sunt multe honde,masini mici turbate ,etc.Nu vii la intalnire morghen? e vreme frumoasa:)

Daci 19-02-10 14:09

Da' ce va mai "impungeti" unul pe altul... Si eu voi merge, dar va astept acolo.......pentru ca e posibil sa plec din 26.03. La ce v-ati gandit?

rangerxtr 19-02-10 14:40

na se face ceva diseara?

morghen 19-02-10 15:02

vine ploaia...sa va luati umbrele :)

Norby89 19-02-10 15:16

bine ca miam spalat masina:evil:

rangerxtr 19-02-10 15:53

na bine se ma intampla apa,... sare acum nu putem sta in vitrina!eu cam la 6.30 ajung pe acolo....

alexalfa2006 19-02-10 16:15

eu vin, mergeti mai devreme?

brummy 19-02-10 20:35

Daci: tu merg la intalnirea Opelistilor?? stii ca o sa fie asai??

referitor la categorii si restul.. eu de exemplu sunt in categoria de la 1.6 pana la 2.5 aspirat si sub 1,6 supraalimentat.. adica am in grupa si urs de 2.5 umblat bine si si cotete "home made" 1.4 1.5 cu turbine care manca pamantul.. ADICA nu am nici o sansa sa iau cupa sau ceva de genul, dar pt corectitudinea si calitatea curselor merita sa merg "doar" sa vad ce pot sa scot din masina. de data asta o sa am si eu putina sanse in cadrul cupei Opel, unde nu o sa am decat astre si corse de 150+cai de batut :lol::lol::lol:

rangerxtr 19-02-10 20:51

na a fost fain super ca au venit si opelisti si cica o sa mai vina...ma dor bratele un pic mam cam luptat cu volanul si in special cu frana de mana ...trebuie sa scurtezi ......vb cu baieti de la opel ...si cam mirosea tare a ars in masina:)' ambreaj cu disc.....apoi spre casa baga caldura masina cu geamurile descise am mers sa scot toata caldura......:):):)

brummy 19-02-10 20:53

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3104028)
na a fost fain super ca au venit si opelisti si cica o sa mai vina...ma dor bratele un pic mam cam luptat cu volanul si in special cu frana de mana ...trebuie sa scurtezi ......vb cu baieti de la opel ...si cam mirosea tare a ars in masina:)' ambreaj cu disc.....apoi spre casa baga caldura masina cu geamurile descise am mers sa scot toata caldura......:):):)

vezi ma ce faci cu masina aia.. pe discu de ambreiaj nu mai ai garantie :lol::lol:
este disc de frictiune:lol: omori masina aia maaai..

Costel-TBO 19-02-10 21:14

mergem Bebe, dar sa termin de taiat caroseria ca am mutat scaunul soferului in spate....ii prea mare turbina si nu intra in compartimentul motor:D

vreau sa termin pana in 27 martie

Black Pearl 19-02-10 23:19

15 Attachment(s)
Cateva poze de acum seara de la Patinoar:

NEo007 19-02-10 23:56

Ati auzit de Cupa VSS? in 13-14 martie pe pista de karturi VIK.. vreo 2-3 manse cronometrate, 110 lei taxa de participare din cate am inteles :)

rangerxtr 20-02-10 08:44

4 Attachment(s)
nu dar stiu ca am lasat acolo un cauciuc in 4 ture cu masina.......eu acolo ma dau cu motorul (supermoto ktm525exctunning) 6 curbe stanga si 4 dreapta il stiu din cap..... vezi in poze ideal trasru pt motore supermoto.... cu masina merge dar lasa de dorit naici se vede si fost masina ...

Norby89 20-02-10 08:51

da am auzit, si or sa mearga si multi loganisti:-P (cativa din logan club din cate stiu)
rangerxtr, e motoru tau? imi place;)

alexalfa2006 20-02-10 09:05

24 Attachment(s)
fain a fost si aseara, cu toate ca ploaia ne mai vizita din cand in cand

rangerxtr 20-02-10 09:37

da e fostul meu motor!fosta mea iubire....din toate sporturile care face supermoto este cel max ...complex,adrenalin rush......viteza si indemanarea on-offroad fara limite nu se compara cu nimica

https://www.youtube.com/watch?v=zpHC8HQyKgE

uitel pe max biaggi si cu nicky hayden

si hai brummy nu ma mecaji cu ambreajul!!!!! e scumpa una noua?.....trebuie sa ne mai distram....si asa e pre boring viata pe aici,si cand imi strangi frana de mana ca deja il dau peste cap imediat ca la gara!promit ca o sa fiu un pic mai cuminte...

alexalfa2006 20-02-10 12:49

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3105168)
da e fostul meu motor!fosta mea iubire....din toate sporturile care face supermoto este cel max ...complex,adrenalin rush......viteza si indemanarea on-offroad fara limite nu se compara cu nimica

https://www.youtube.com/watch?v=zpHC8HQyKgE

uitel pe max biaggi si cu nicky hayden

si hai brummy nu ma mecaji cu ambreajul!!!!! e scumpa una noua?.....trebuie sa ne mai distram....si asa e pre boring viata pe aici,si cand imi strangi frana de mana ca deja il dau peste cap imediat ca la gara!promit ca o sa fiu un pic mai cuminte...

am vrut io sa o strang aseara :)) , si ai dreptate alex mai tre sa destinzi un pic atmosfera, si asa acum lucram la pista de aterizare de F-16 in parcarea patinoar

calinpetco 20-02-10 14:09

1 Attachment(s)
eu cred ca m-am razgandit, nu imi permit F-16, dar probabil ca si cu un Suchoi m-ar primi astia in Ungaria la super-extra-mega-racing-showul-unde-numa-cu-dragster-ai-voie-sa-mergi.

o fi bun asta? ...sau nu-s destule modificari la el? ...o fi tot o caruta?

PS: de fapt lasa, ca ma fac de ras... are doar 3 roti...

brummy 20-02-10 14:25

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3105802)
eu cred ca m-am razgandit, nu imi permit F-16, dar probabil ca si cu un Suchoi m-ar primi astia in Ungaria la super-extra-mega-racing-showul-unde-numa-cu-dragster-ai-voie-sa-mergi.

o fi bun asta? ...sau nu-s destule modificari la el? ...o fi tot o caruta?

PS: de fapt lasa, ca ma fac de ras... are doar 3 roti...

cu 2 motoare te incadreaza direct la categoria profi :lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:54.

- Copyright 2026 4Tuning