Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

Alexik 08-03-08 10:23

Re: Discutii Diverse Intre Useri

nu stiu daca aia e cea mai buna metoda...adevarul e ca poate nici nu ne stim intre noi...poate cineva nu ma suporta pe mine ca nu ma suporta...nu m-a suportat de la inceput, dar poate nici nu ma cunoaste destul de mult incat sa poata sa ma judece, sa traga concluzii despre mine...asta fiind de fapt o chestie generala :)

si in fond si la urma urmei nici nu poti sa obligi pe cineva sa te placa...sau nici tu nu poti sa placi pe cineva cu forta...si daca e sa facem cum ai zis tu...apoi pur si simplu va creste dispretul unora fata de altii...si tot asa...adica ajungem sa ne uram intre noi pur si simplu :)

cea mai usoara cale e sa se calmeze toti si sa inteleaga ca orice ar face, nu ies in fata cu nimic...in general cand faci ceva FOLOSITOR astepti sa fi rasplatit...in situatia de fata cu respect...adica nu faci ceva care tie ti se pare ca e bun si merita rasplatit cu ceva si vii si-mi zici "respecta-ma, sunt mai tare ca tine" sau "respecta-ma, nu vezi ca am facut ceva bun pentru toti?" ca nu rezolvi nimic...poate chiar sa faci lumea sa te respinga, sa te displaca...

intelegi unde bat eu cu toate astea ?

trafy-vr6 08-03-08 10:29

ok .... daca nu vreti incep eu...si chiar nu ma intereseaza daca nu posteaza nimeni..da macar sa stiti parerea mea despre voi..daca va intereseaza

@`el: hmm..o cam luase razna anu trecut..vad ca de la 1 ianuarie a devenit iarasi baiat de`al casei..cel putin pt mine:) gg @:D
Cipy: n`am ce zice de om..e baiat gigel...:X
Jason: e cam absent da e nigga ( de treaba )
Cipry: nu l`am cunoscut inca bine..da pare gigel
Colonelu aka cipriano: ce sa zic..si`a luat omu niste figuri in cap de nici el nu se mai suporta...pacat de el
DannyKID: a cam luat`o la vale...sper sa isi revina
RainMan: nu am ce zice.la fel baiat de nota 10 cu care se poate colabora, mereu cu idei noi si spune pe fatza
GOE: crazy people....baiat +
GPL: ce dracu sa zic si de asta...baiat gigel..dar sa vedem daca imi da banii pe taxiu:))) glumeam ma
Kalu: asta da baietzash de Valcea:X nota 10...gigel baiat, intotdeauna a fost asa:D
L4ur: un fel de @ in tinerete..adica posteaza mult, aberatii, posturi inutile:)) macar @ si`a revenit
LupAlb: la inceput ma enerva da m`am obisnuit cu el si e chiar baietzash
Malos: hehe..omu e pe treaba lui, posteaza cand e nevoie..la fel ca si RainMan
Mitrea Becali aka AdYtzU: nu prea mai are timp de forum:( nici pe mess nu prea il prinzi da ramane la fel de gigel:D deh..ce fac femeile din om:(
Mugescu: la fel ca Goe:D gigel
Oliver: bun baiat:D
CaDDy: hm..sincer...si`a cam luat niste fitze pe cap de cand e la facultate...dar deh...sper sa isi revina:)
Robbert: intr`un timp o luase razna..acuma s`a schimbat sau lasa de la el:D
GOHAN: aoleu..aici e mult de zis....numai parti negative:) glumeam...Fra de nota ciunshpe:D
cosmin_cosmin1: da opercuturi la toata lumea cand e cazul
TIR: ba..asa cum e el..bun sau rau..are dreptate la faza cu: ne`am imprietenit cam repede si ar fi bine sa tzinem o distanta....n`am niic cu el. el are cu mine cateodata:D
Alexik: hmm...se cam shmecherise intr`un timp dar vad ca si`a cam revenit:D gigel
TT: nu zic nimic ca da cu BTT peste mine :D baiat bun:d
TheX: ma mai vorbeste pe mess cu Robbert si mai scapa cate un paste pe la mine....dar sa treaca de la mine..nu pot sa`i dau in cap...merg pe ce a zis Alexik: fi om cu mine sa fiu om cu tine

ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ...sincer daca se supara careva pe mine..treba lui...da am zis parerea....

Alexik 08-03-08 10:39

ma smecherisem ? :))) cand frate ca eu nu-mi aduc aminte :D

Aaronnel^ 08-03-08 10:42

Cipy: Super om... daca poate te ajuta
Jason: Este de treaba da vorba lui trafy.. absenteaza la intalniri
Colonelu: L-am vazut de cateva ori asta vara. Nimic despre el
Cipry: Nu cunosc... da pare de treaba si linistit
Rainman: Spune totul pe fata si o spune in asa fel incat nu te poti supara pe el
GOE: Foarte de treaba si de gashka
Ionutz: Il stiu de ceva vreme, nu am nimic cu el
Geo: La inceput f. de treaba, asta vara nu il suportam dar acu nu mai am nimic cu el
LupAlb: E foarte amuzant....la inceput posta asa cam cum postam eu
Malos: De treaba si linistit
Adytza: N-am nimic cu el, e mereu pus pe glume
Mugescu: la fel ca GOE
Oliver: Numai cuvinte de lauda, n-am ce sa zic despre el
Caddy: Il ia valu uneori, se crede uneori mai superior... dar asta e felu lui de a fi:)
Robbert: Plm.... pas
Gohan: are el ceva cu mine, da eu n-am nimic cu el:)
TIR: Spune lucrurilor pe fata, nu am nimic cu el, e f. de treaba
Alexik: Are el ceva cu mine ......
TT: Numai cuvinte de lauda... il cunosc de ceva vreme
TheX: Nu-l suport :))))...
Trafy: La inceput foarte de treaba, asta vara o luase razna dar acum si-a revenit si a revenit asa cum era el.

DjRainManFast 08-03-08 10:42

Poate nu a-ti observat dar multi de pe forumul asta nu prea au treaba cu fenomenul auto! Pt ei e o metoda de a scapa de plictiseala..de a face un chat..o disputa sau doar sa abereze aiurea! Eu(si inca cativa care ma ajuta si le multumesc) tot ma chinui sa fac ceva pt curse(de tuning nu am bani si nu prea sunt pasionat,cel putin de cel exterior)...sa fac orice pt pasiunea auto..pt fenomenul motor and shit! Thearthul curse e undeva jos uitat...in schimb virtual tuning(si macar de ar fi ceva frumos)...muzica and shit sunt in frunte! In afara de recbeat, kalu si inca cativa...multi sunt pasionati mai mult de suc,aberatii si alte prostii! Eu am dispute cu parintii din cauza ca forjez masina..lor...ca da si eu sunt unul care nu am masina personala sau bani personali...deh..deocamdata asta e situatia! Acum nu spun domne..forjati-va masinile...fiecare stie mai bine ce vrea sa faca..nu e obligat! Dar cum iti dovedesti pasiunea? Am observat la userul cosmin_cosmin ca se pricepe si la ce este sub capota...si imi place..sa vede ca e interesat..a dovedit cu ceva....dar aceia care pur si simplu doar stau sa raspunda cat mai repede la orice.....si vb total pe langa subiect...aceia care stau sa se certe cu X cu Y ....acum sunt rau!...dar ii intreb: DC nu cautati alt forum? Poate o sa gasiti ceva mai interesant acolo.....daca nu putem sa fim preteni,poate multi nici nu dorim pretenie cu toata lumea, macar sa fim uniti cand e vb de masini, de curse si de discuti despre masini (si nu de genul...am mers cu unu si a prins 400 ca avea toba schimbata)
Haideti sa facem ceva cei pasionati..si pur si simplu sa nu mai intram in discutii aiurea...pt ca astfel cred ca cei care sunt pe langa se vor autoexclude!

trafy-vr6 08-03-08 10:46

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1408982)
Eu(si inca cativa care ma ajuta si le multumesc) tot ma chinui sa fac ceva pt curse

anytime:)))

DannyKid 08-03-08 10:53

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 1408887)
nu are legatura cu ce s-a discutat mai devreme pe threadul asta...are legatura cu ce citesc zi de zi pe sectiunea asta

--------------------------------------------------

1 small thing...totusi...noi n-am prea fost si nici nu suntem si probabil nici nu vom fi cu adevarat o comunitate...faptul ca mai iesim cativa din cand in cand la suc...pai aia suntem intr-nu numar mic din totalul de useri de pe sectiunea asta...sau ca ne intalnim asa cu masinile sau cine stie...

oricum am da-o, aici niciodata nu va fi liniste, pace...mereu o sa va muscati intre voi :) care e mai cocos, care are 3 coaie si asa mai departe...

asa ca mai bine o lasam balta cu totul, n-ar fi mai usor ?

sa va zic si de ce asa ? eu imi aduc aminte cand am venit la prima intalnire...habar n-aveam ce fel de oameni sunt pe aici...imi zisese un prieten..."hai sa mergem ma si noi la intalniri la 4tuning...sa vedem cum e", ca pana atunci ne alergam cu cine prindeam, unde prindeam bla bla...si i-am zis ca n-avem cum asa cu japca...si el a zis hai totusi...si imi aduc aminte ca atunci am intrat aici pe forum si-am vb cu trafy, cu adytzu si m-am intalnit cu ei prima data si apoi la intalniri mai mari si asa am cunoscut cativa dintre oamenii de treaba de pe aici...kalu, recbeat, gohan (pe care nu l-am vazut decat 1 data sau de 2 ori dar imi aduc aminte ca a fost baietas atunci), mugescu, goe si inca vreo cativa care de atunci s-au cam schimbat...

imi place si-mi place in continuare sa ies cu respectivii la un suc, la o plimbare, la o punga de seminte...mai povestim, ne distram bla bla...cum pierdeam noptile vara trecuta...dar totusi fratilor zi de zi vad doar cum va certati, cum NU va suportati intre voi...

eu cand am venit v-am respectat pe toti si din partea unora am primit respect...din partea altora nimic si nici nu conteaza asta...dar si eu sunt om si spre exemplu nu suport copiii basinosi pe care-i vezi in valcea-n discoteci...nu suport figurile...eu merg in general dupa vorba "fii om cu mine ca sa fiu om cu tine"...asa ca fara suparare pentru aia de care m-am luat uneori (aviz aaronel, ionut gbp, tir s.a.m.d.) dar totusi, nu v-ati purtat tocmai frumos...

acum de vreo saptamana sau asa...apar din nou certuri...pana acum era linisite pentru simplul fapt ca majoritatea se ignorau intre ei...fratilor, nimeni n-are p**a cea mai lunga...nimeni n-are 3 coaie...mai calmati-va, linisti-va, nimeni nu trebuie sa iasa in fata si pentru astia care sunteti asa mai coiosi de fel...daca vrei sa iesi in fata nu inseamna ca lumea o sa se si uite la tine...poate vei fi ignorat si poate dai degeaba din coate ca n-ajungi mai in fata...

sunt persoane care cred ca ei (fiecare in parte) sunt liderii comunitatii...ar trebui sa fie "power to the people", nu power to X sau power to Y si nush mai ce...eu spre exemplu nu vad nici un lider aici si nici nu mi-ar conveni sa fie unul...

nush daca cineva intelege sau nu postul asta in vreun fel...dar totusi, exagerati multi dintre voi si-ar fi timpul sa va mai calmati...

frate aici iti dau dreptate.....oricum am luato rau la vale[vorba lu trafy] si unii au nush ce cu mine de cand am intrat aici pe forum :) ...anyway ....eu nu ma mai cert cu nimeni.,,am sa postez ff rar...si cam atat...astept sa fac 18 ani...sa iau si eu o masinuta...si etc :) atat am de spus....nu critic nu nimic :):):)

Alexik 08-03-08 10:55

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1408982)
Poate nu a-ti observat dar multi de pe forumul asta nu prea au treaba cu fenomenul auto! Pt ei e o metoda de a scapa de plictiseala..de a face un chat..o disputa sau doar sa abereze aiurea! Eu(si inca cativa care ma ajuta si le multumesc) tot ma chinui sa fac ceva pt curse(de tuning nu am bani si nu prea sunt pasionat,cel putin de cel exterior)...sa fac orice pt pasiunea auto..pt fenomenul motor and shit! Thearthul curse e undeva jos uitat...in schimb virtual tuning(si macar de ar fi ceva frumos)...muzica and shit sunt in frunte! In afara de recbeat, kalu si inca cativa...multi sunt pasionati mai mult de suc,aberatii si alte prostii! Eu am dispute cu parintii din cauza ca forjez masina..lor...ca da si eu sunt unul care nu am masina personala sau bani personali...deh..deocamdata asta e situatia! Acum nu spun domne..forjati-va masinile...fiecare stie mai bine ce vrea sa faca..nu e obligat! Dar cum iti dovedesti pasiunea? Am observat la userul cosmin_cosmin ca se pricepe si la ce este sub capota...si imi place..sa vede ca e interesat..a dovedit cu ceva....dar aceia care pur si simplu doar stau sa raspunda cat mai repede la orice.....si vb total pe langa subiect...aceia care stau sa se certe cu X cu Y ....acum sunt rau!...dar ii intreb: DC nu cautati alt forum? Poate o sa gasiti ceva mai interesant acolo.....daca nu putem sa fim preteni,poate multi nici nu dorim pretenie cu toata lumea, macar sa fim uniti cand e vb de masini, de curse si de discuti despre masini (si nu de genul...am mers cu unu si a prins 400 ca avea toba schimbata)
Haideti sa facem ceva cei pasionati..si pur si simplu sa nu mai intram in discutii aiurea...pt ca astfel cred ca cei care sunt pe langa se vor autoexclude!

cel putin la intalniri cat mergeam n-am vazut sa vina oameni doar asa care n-au nici o treaba cu fenomenul...faptul ca aici pe forum zic "hai la o punga de seminte" sau "hai la un suc"...nu inseamna decat ca vreau sa iesim intre prieteni si-atat (cu aia cu care sunt prieten)...faptul ca mai dam o linie, o maslina o atentie ceva acolo...e cu totul alta treaba...dar asta nu inseamna ca gata, masini masini masini asta e tot ce stim :) si cum ziceam, nu cred c-a fost data sa nu ma intalnesc cu baieti de pe aici si sa nu discutam despre masini, asta asa, ca sa fie legat de fenomen...in general aici ar trebui sa fie PRIETENI uniti prin fenomenul automobilistic...nu doar pasionati de masini :)

anyway...care dai o cafea ? :D

PS: ca sa stie lumea...n-am nimic cu nimeni...:P

DjRainManFast 08-03-08 11:04

Cand m-am referit la suc...crede-ma nici nu m-am gandit la tine...despre tine nu pot zice nimic din simplu fapt ca nu am vb niciodata cu tine! Da preteni uniti prin fenomenul automobilistic...dar deocamdata la uni nu prea sa vazut! Eu am vazut la intalniri oameni care nu au nici o treaba! Ma rog eu mi-am expus punctul de vedere.....sper ca nu am intrat in discutie aiurea....dar cateodata simt ca trebuie sa spun ceva...poate cineva o sa inteleaga unde bat!
Si da ...as iesi din casa ca innebunesc...dar pe aici prin zona mea :D

trafy-vr6 08-03-08 11:05

hai rainman te scot la o cafea, vi alexik ?:))dau eu

Alexik 08-03-08 11:06

ma rog, eu ma simtisem asa...ca eu sunt singuru' care mereu zice hai undeva, hai ceva hai bla bla...

anyway...care-i zona ta ? si mai iesiti ma vreo 2 din casa naiba...si mergem bem o cafea undeva asa de dimineata...desi la mine e dimineata de la 2, ca atunci m-am trezit :)))

PS: asa ma trafy...gata, mergem ? :D

trafy-vr6 08-03-08 11:07

ne intalnim pe republicii la limitator?:) cam pe la 12:30 ?
P.S: vine si GPL:)) cu baietii mari

Alexik 08-03-08 11:07

frate mai e gramada pana atunci :D hai in 10-15 minute :D

trafy-vr6 08-03-08 11:12

eu am plecat...ne intalnim la limitator..acuma ies pe usa

Alexik 08-03-08 11:13

k, see you there

lupalb 08-03-08 17:55

ok....sa postez si eu despre fiecare??
Pai frate, eu nu stiu decat putina lume....
Raiman: foarte tare omu`... stie curve prin oras...plus ca da...m-a facut cu un scuter... respect man.... poate ma inveti si pe mine treburi cu frana de mana
@cipry nu cunosc nu vorbesc
@jason nu cunosc nu vorbesc
@goe 'te dreaq , astept sa mi arati titiu` tau fara geamuri deschise din telecomanda si fara carlig (foarte tare omu`, pacat ca asculta manele)
@colonelu` nu cunosc nu vorbesc
@geo om linistit, asezat, INALT ...f INALT.... si pe cat de inalt pe atat de de treaba...
@ionutz nu cunosc nu vorbesc
@trafy omu stie clar ce parere am despre el, nu are rost sa mai scriu aici
@malos nu cunosc nu vorbesc
@adytza cool stuff
@MUG frate...lasa manelele ca te prostesti de tot...intr-o masina ca a ta... PARAZITII suna prea beton
@oliver nu cunosc nu vorbesc
@caddy Poporul nostru viitor de aur are...oameni cu bursa, specializati ... Frate...ai toata stima mea....sper numa` sa nu o iei razna ...sa ne uiti pe astia din VL pentru unii din CJ sau TM sau pe unde o sa apuci dupa ce gati facultatea...
@robbert Rupe-i ambreiaju, ca nu e masina ta....da vezi ca te bate mamica acasa daca o strici... De treaba omu....
@TIR ma abtin
@alexik... nu cunosc nu vorbesc
@TT nu cunosc nu vorbesc
@TheX nu cunosc nu vorbesc

CaDDy 08-03-08 20:43

hmm.... desi are dreptate alexika... poate scriem ceva... si se supara careva.. si iara .. motiv nou de replici taioase sau certuri :) dar asta e :)

trafy - baiat bun , de treaba mereu saritor si disponibil sa te ajute cu orice se poate
tir - " hai k ne`am imprietenit kam repede si vad k nu e bine...incearca sa pastrezi distanta " :lol: gata... si am terminat cu mai marii forumului de VL :)

kalu -dupa primul post al lui : " ori e unu care pretinde k are corrado ala ... ori e chiar el .. si e jmeker d`ala cu fitze si numai cu nasu pe sus "... parere total schimbata de la prima intalnire si de atunci pana acum ... nu mi`am schimbat parerea ( foarte de treaba, pe treaba lui , haios , cu capul pe umeri si foarte saritor mai ales in situatii grele (unii stiti la ce ma refer ) * acelasi lucru valabil si pt Dani si pt Fasolica * ) ... oameni de nota 10
ssj gohan - pai ... fra... fra`fra... gohaneeeelllll :D febletea mea:D serios, haios , de treaba , gamerrrr :)
rainman - cuculet... pardon . cucuvea :D om pe treaba lui ... nebun rau .... dar pe treaba lui :))
cipry... eu abia ieri am inteles k defapt cipry nu e colonelu .. sau .. el e ? k nu mai inteleg nimik :))
jason - las .... te prind eu odata in masina .. sa te dau cum m`ai dat si tu cu scuteru` :))
goe & mugescu -- fratii grenada :D vreau sa mai repetam episodul Ranca... dar fara goe muscat de un caine triped =))
GPL --- butonistul forumului :)) foarte tare frate , esti vedeta... nu degeaba ai luat diploma
malos --- volvo`s the name ... mk4 is the game :)
jerry -- foarte haios frate :) scoate niste perle si niste site`uri pe youtube... moarte de om
oliver -- serios intotdeauna... poate prea serios si strict
robbert -- :lol: " eu am AUDI A6 cu ESP , deci pot pune frana si pe gheata si pe unde vreau eu k nu mi se intampla nimik " :lol:
alexika -- place despre tine , zci lucrurilor pe nume
tt -- saritor , de treaba , funny :D
thex -- fotograf bun , editor bun
aronel -- decat fotograf bun :D
cosmin`cosmin -- spune putin dar necesar :)
AMA -- domnu` SRI :lol: ionut gpl stie mai bine :lol:

dca am uitat pe careva.. imi cer scuze si promit sa continui cu o anexa si sincer abia astept sa nu mai fiu atat de ocupat pe aici cu toate astea si sa vin la valcea.. dar nu ca pana acum .. sa particip si la o intalnire mai exact.. k le simt lipsa :)

LE: uitasem pe cineva :lol::lol:caddy :)) poate uneori sunt prea copilaros, sau prea serios si deranjez cu posturile mele :) dar in general .. consider k sunt normal ... in limitele bunului simt :lol:

cosmin_cosmin_1 08-03-08 22:44

stie cineva unde gasesc regulamentul pentru postare la bursa? nu gasesc niciun regulament pe forumul asta,unde caut??

DannyKid 09-03-08 00:46

FRATILOR INTALNIREA ASTA A FOST FOARTE TAREEEEEEEEE !!!!!!!!! super :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D lupalb e un gentelman:D sau cum se scrie:) inca o data...SUPERB

trafy-vr6 09-03-08 00:50

mda...pt prima oara s`a strigat cuvantu magic !!!!! GARDA!!!!!...too late

lupalb 09-03-08 00:56

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1410793)
mda...pt prima oara s`a strigat cuvantu magic !!!!! GARDA!!!!!...too late

Daca mai si fugeam, chiar ca era ca-n filme...foarte frumos frate... respect la toti care au fost...
P.S.: Recunosc, am facut 3 liniute si la toate 3 mi am luato....mai am de invatat...dar macar a fost show.... bv lume...f tare.

Robbert 09-03-08 01:01

eu mi'am luato la 4 din 5 :lol: dar a fost foarte marfa incep si eu sa mai invat :D

Alexik 09-03-08 02:52

lasa frate ca daca fugeam de garda iesea si mai nasol...asa n-a iesit nasol pentru nici unul :D

deja sarise toata lumea aproape la masini :)) numai eu tipam ca nebunu' acolo "baaa stati ma locului" :)))

anyway, cool :>

trafy-vr6 09-03-08 10:33

La Multi Ani Ionut GBP ...tot ce iti doresti, etc etc.cand dai de baut?:D

Aaronnel^ 09-03-08 10:47

La Multi Ani Ionutzee...

DannyKid 09-03-08 11:18

La Multi Ani Ionutz GBP sa ai parte de tot ce iti doresti.........SA NE TRAIESTI 10000 de ani

IONUT-GBP 09-03-08 11:20

Multumesc !!Multumesc !!:oops:8)

lupalb 09-03-08 11:44

La multi ani GPL...uite asa ajungi sa te maturizezi, esti cu un pas mai aproape de permis...hehehe

trafy-vr6 09-03-08 11:59

ce noroc pe capu lui ca daca era la scoala trebuia sa dea bomboane la colegi :D si ciocolata la Doamna Invatatoare..pardon Diriginta:))

CaDDy 09-03-08 14:11

la multi ani Ionica :) tot ce`ti doresti si multa sanatate :)

IONUT-GBP 09-03-08 21:02

Multumesc !!Multumesc !!

Cel mai tare week`end:twisted::twisted:8)

trafy sa nu uiti filmele din seara asta:D

trafy-vr6 09-03-08 23:00

again garda ne`a stricat distractia si acuma urat de tot...fuck the police !!!!!!

lupalb 10-03-08 00:32

Hai trafy... ca a fost palpitant...degeaba zici tu:))
P.S. Nu faceam nimic, nu ne dadeam , nu nimic, pur si simplu stateam la colt la mancat seminte:))
P.P.S Sucu ala a fost scump al dreaq (prietenii stiu de ce):lol:

DannyKid 10-03-08 00:50

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1412976)
Hai trafy... ca a fost palpitant...degeaba zici tu:))
P.S. Nu faceam nimic, nu ne dadeam , nu nimic, pur si simplu stateam la colt la mancat seminte:))

pacat ca am plecat...chiar vroiam sa vad 7`aru` ala mai de aproapeee :shock::P

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1412976)
P.P.S Sucu ala a fost scump al dreaq (prietenii stiu de ce):

:))=)) pai daca era de la bar:)) normal:))=)) oricum..mam simtit bine weekend`u` asta :P:P:P

L4uR 10-03-08 08:08

io sunt racit cobza:)))....am tras aer rece la oase:-SSsuper tare=p~....pana am plecat:(

trafy-vr6 10-03-08 15:37

1 Attachment(s)
ce numar mare si ce lume mica:))

lupalb 10-03-08 17:31

hahahaha da frate... ce sa i fac.... o adaug la lista mea de poze cu x-are:))
Ala e fratele mai mare mah, ca are 4-n coada, al meu are 3

L4uR 11-03-08 07:50

"trafy....date ma tu si fa-i o poza":)))

trafy-vr6 12-03-08 08:45

Din motive de siguranta, astazi voi scoate toate filmele de pe youtube si le voi urca inapoi doar dupa ce cenzurez numerele si filmele vor fi private...adica numai daca ai USER si daca te am in lista de prieteni pe youtube. Rog si ceilalti useri care au urcat sa faca la fel.

Alexik 12-03-08 09:16

e cel mai bine asa :p

All times are GMT +2. The time now is 22:03.

- Copyright 2026 4Tuning