![]() |
UPDATE
11 Attachment(s)
Daca nu apare ceva neprevazut,maine seara sper sa dau o tura de bulevard :D:D:D
Si dupaia sa umblam putin si la aspect :D:D:D Restu` e CanCan! :paper: |
Re: Masina Mea ..!
vai ce sunet:dribble:.f tare sharky,abia astept sa o aud maine pe bulivard :D
|
Re: UPDATE
Quote:
|
Quote:
Quote:
Urmeaza: clima digitala,OBC 18 butoane,pilot automat,instalatie spalatori faruri,mocheta schimbata,alte bandouri laterale de M,praguri interioare de M3,bara spate de M3,BBS Style 5(8j et 20 all around) cu YOKOHAMA PARADA SPEC 2 205/40/17,bandouri bari de U.S.,faruri HELLA,alte proiectoare si multe altele care nu prea imi vin,mai ales chestii marunte! Si evident urmeaza vopsirea completa! Sper ca acum am fost destul de detaliat! :D Restu` e CanCan! :paper: |
vedem si noi 2.8-ul cum face burn ? sau ceva cerculete ? :rolleyes2
parca asa te laudai la garaj :-" |
Quote:
|
sharky, hai mergem ?
|
4 Attachment(s)
Quote:
:arrow: |
Quote:
|
felictitari pentru ce ai reusit sa faci pentru masina!!
|
UPDTAE
14 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
In continuare... am avut o zi foarte plina!(ieri) Am pus gumele pe jante ca sa pot sa fac directia fata spate dupa care le-am dat jos si acum sunt acasa pana o termin de vopsit! La evacuare sunt programat luni dimineata la 10 si sper sa fac ce trebuie! A... Ca era sa uit... Masina trage bine! :D Restu` e CanCan! :paper: |
din cate am auzit eu de la un prieten de-al meu cica nu ar trage..pana nu vad, nu cred
|
Uita-te la poza asta ... si spune totul :))
6 oameni in curte ... si toti 6 se uita cum intri in hala :lol: |
Re: UPDTAE
Quote:
felicitari, sa le stapanesti sanatos pe toate, si la mai multi KM fara probleme...rotile arata intr`un mare fel, n`am cuvinte... |
Re: UPDTAE
Quote:
Quote:
Quote:
Restu e CanCan! :paper: |
felicitari sharky pentru masinuta ...:rolleyes2
|
10 Attachment(s)
poze!!!!!
|
foarte frumoasa masina si se aude foarte frumos ... felicitari
|
Quote:
|
fane'.....dupa ce iti pui alte jante ....stii tu :lol::lol::lol:..........ti-am zis pe ms :lol:
|
Quote:
UN + PT JANTE SI OGLINZI..............SUCCES:arrow: |
ba mihaitza boss asta cu MED...viitor MEG...dute in fata oglinzii, ia`te de urechi si dati un cap in gura........
Jantele raman asa momentan, bara ramane, pragurile raman, eleronul ramane, va urma o revopsire pentru ca este o mica diferenta de culoare....interior Recaro, plafon curatat, montat OBC...momentan circul cu BIG BEN`ul in bord...X(...si etc...pachet M nu voi pune pe ea.... |
UPDATE
Quote:
Quote:
Sunt curios de un singur lucru,tot "pachetu`" asta de il are acum ramane provizoriu pana pui altceva(nu neaparat ///M..) sau ramane definitiv!? Farurile,triplele si abtipildele raman si ele?! Oricum, nu e frumos ce e frumos, e frumos ce iti place tie! ;) (dar nu inseamna ca este ce trebuie,zic asta ca sa nu fie subiecte de carcota pt altii) ON:arrow: Astazi am luat plafonul de ///M,cu stalpi,parasolare,manere si pachetul de lumini complet! Maine poate trag si vre-o 2 poze sa le postez:D Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Textul din semnatura lu` fane mi se pare foarte cunoscut! =)))
|
mihaitza, tu nu declari nimic ?
|
Quote:
Hai cu pozele alea cu plafonu :> sa`l stapanesti sanatos :D |
sa ti iei si o chestie daia cu TAXI :lol:
|
la mine maine e gata :D .. jante 17 225/45/17, plafon negru, capace oglinzi negre, bad boy hood, csl trunk, vopsit bandouri si manere in culoarea masini
PS: cleme pentru bandourile laterale de unde fac rost? ca pe internet nu am gasit nimic..ciudat. |
Fane,asa cum ti'am zis si personal,s'o stapanesti sanatos .E frumoasa foc.
Imi pare rau doar de ce s'a intamplat in seara knd ai venit la mine..Observ cumva ca nu i'ai pus capacu pe spate la roata cu "probleme" ? i'ai inlocuit prezoanele ? Sharky...nu mai e nevoie sa zic nimic.Mult succes in continuare :P Felicitari |
Quote:
|
KEEP IN TOUCH
10 Attachment(s)
Inca un mic update :D
Restu` e CanCan! :paper: :arrow::arrow::arrow::arrow::arrow: |
Re: KEEP IN TOUCH
Quote:
nu are rost sa iti mai zic felicitari.... |
Quote:
Si sta numai de'a latu' :))) pana vine jantile alilalte :) acum ce imi fac de cap :) Restu e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Quote:
Nasol... |
Quote:
|
bravo sharky,ai facut o treaba buna:)...imi imaginez cum se aude noua evacuare:twisted:!directia cat te-a costat??
|
Quote:
Da! Se aude! :D:D:D Directia a fost 150 de lei si nu am avut progamare,nimic... si a durat cam 30 de min! Numai bine! :paper: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning