Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Jok3r K10 02-04-09 13:10

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 2204652)
Salut ! Se poate inmatricula ... este un Jeep Cherokee parca inmatriculat NT 75 ANG ... !

Ala l-am vazut si eu...:D

Teo MTM 05-04-09 10:55

... 30% .... culoare diferita ! HELP

Salutare ! Am si eu o problema cu folie pe capota ... m-au oprit astia sa imi ia certificatu` pt ca capota e neagra si in certificat scrie rosu ... si cica ei aplica doar legea ... Stie cineva legea aia in care zice ca ai voie ca pe masina sa ai 30% alta culoare decat cea scrisa in certificat ?

buddy_lexx 05-04-09 12:49

Re: ... 30% .... culoare diferita ! HELP

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 2212485)
Salutare ! Am si eu o problema cu folie pe capota ... m-au oprit astia sa imi ia certificatu` pt ca capota e neagra si in certificat scrie rosu ... si cica ei aplica doar legea ... Stie cineva legea aia in care zice ca ai voie ca pe masina sa ai 30% alta culoare decat cea scrisa in certificat ?

atata timp cat nu depaseste 30% din suprafata masinii nu ar avea motiv sa se lege de tine... si cum jumatate din oras au capota neagra ..cred k vroia si el de`o friptura cva!

Teo MTM 05-04-09 12:52

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2212735)
atata timp cat nu depaseste 30% din suprafata masinii nu ar avea motiv sa se lege de tine... si cum jumatate din oras au capota neagra ..cred k vroia si el de`o friptura cva!

Pai de unde stiti si voi asta cu 30% ? :-??

buddy_lexx 05-04-09 12:53

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 2212738)
Pai de unde stiti si voi asta cu 30% ? :-??

ai citit vreodat legislatia rutiera?:D p acolo e scris asa cva

Teo MTM 05-04-09 12:55

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2212742)

Mai inainte am cautat si scrie de geamuri, lumini ... si de asta m-am mirat ca era supernervos zdreamtza ala ... noroc ca am sunat pe cineva ca altfel nu recuperam certificatu` :-))

EDC_cip 05-04-09 18:17

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2212742)

lui CYP cu audi a fost sa treaca culoarea si ia trecut doar portocalie :))) si la el e si cupola si porbagaju

Scarto 05-04-09 18:36

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 2212745)
Mai inainte am cautat si scrie de geamuri, lumini ... si de asta m-am mirat ca era supernervos zdreamtza ala ... noroc ca am sunat pe cineva ca altfel nu recuperam certificatu` :-))

Stii ca le sunt ascultate telefoanele ? :) Sunand pe X sau Y (daca e gabor) nu faceti decat sa le cauzati probleme .. :)

scturoag 05-04-09 19:11

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 2213325)
Stii ca le sunt ascultate telefoanele ? :) Sunand pe X sau Y (daca e gabor) nu faceti decat sa le cauzati probleme .. :)

Ce'ai ma ? revino'ti la realitate ... te-ai uitat la prea multe filme americane ...

scturoag 05-04-09 19:14

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2202880)
Am si eu o nelamurire....se poate imatricula o masina ,cu volan pe dreapta,in Romania?

As dori sa imi raspunda doar cei care stiu sigur....multumesc!

Pai sunt in Roman 2 masini cu volan pe dreapta inmatriculate ... o Skoda Octavia 1 si un Jeep Cherokee din 95' cam asa ...

ThunderRa 05-04-09 19:20

Nu stiu eu bine care si cum e pe aici dar se pare ca NSL isi reduce numarul de filiale...:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...7&postcount=15
Ramane lumea pe afara? :P

Ali_ump 05-04-09 20:56

A fost urat ce au facut in revista si le-am spus ca o sa aiba probleme cand am vaz revista! Au folosit si poze de ale mele:) si au copiat articol din 4Tuning cu Vento!

ThunderRa 05-04-09 21:03

Mda... Pacat...

Ca sa-i raspund lui Jocker la intrebarea de pe alt topic, era vorba despre o fosta masina de-a mea, un logan rosu 1.6 mpi ce avea numarul NT.05.MSW si acum e ceva cu VIO... Masina aia a avut destule modificari si mergea excelent pentru o dacie. Cel care a luat-o are gusturi diferite de ale mele si am vazut-o cu tampenii de bazar lipite pe ea. Masina este excelenta insa mai are nevoie si de sofer... Masina avea suspensie modificata, filtru aer Simota, soft modificat, bujii sport, jante aluminiu ProLine Wheels in 10 spite (parca), anvelope cu ceva mai late si cu balon mic, eleron, tip Borla original de inox si alte cateva modificari. Mi-e dor de ea... de cum arata cand am dat-o... Sunt un sentimental cand e vorba de fostele mele masini... :)

buddy_lexx 05-04-09 22:33

de cva timp am vaz ca vor sa renunte la anumite filiale nsl(asta din ce am dedus de pe forumuri)... + ca se anuntau vremuri grele ..am citit la ei pe forum .. ca nu`s acceptati oamenii cu masini stoc.. si masini fara potential... ! pacat... nu am vrut sa vb despre acest subiect aici pentru a nu pica rau printre membrii nsl cu care noi katana ne impakam f bn.. asta e...

ps. pt doritori s`a redeschis sezonu de inscrieri in KATANA TEAM ;) Va asteptam !

Teo MTM 06-04-09 00:57

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 2213284)
lui CYP cu audi a fost sa treaca culoarea si ia trecut doar portocalie :))) si la el e si cupola si porbagaju

Pai ia pus vreo stampila in care scrie portocaliu sau a schimbat certificatu` si scrie doar portocaliu ?

nsl.cartman 06-04-09 03:06

pozele care au aparut in revista nu le`a furat nimeni si a sters dreptul de autor....asa au venit de la proprietarii masinilor sau de la persoanele care au contribuit cu materiale....iar articolul cu vento are acordul adminilor 4tuning pt folosire

una peste alta putin imi pasa ce zic unii sau altii de rau....atata stiu ca intr`un timp relativ scurt de la infiintare am reusit sa facem ceva....cu bune cu rele...am facut...cat de cat...si cred ca toti membrii nsl sunt mandri de asta...altii stau cu tastatura in brate si scriu pe site-uri si forumui si numai gura e de ei....dar asta e...noi ne vedem de treaba in continuare...intotdeauna e loc de mai bine

si ca sa inchei, la mijlocul lunii mai o sa organizam un eveniment, primul de acest gen facut vreodata in orasul asta, care sper sa fie o surpriza placuta pt toata lumea

mai multe detalii concrete sapt. viitoare ;)

EDC_cip 06-04-09 10:28

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2213720)
Mda... Pacat...

Ca sa-i raspund lui Jocker la intrebarea de pe alt topic, era vorba despre o fosta masina de-a mea, un logan rosu 1.6 mpi ce avea numarul NT.05.MSW si acum e ceva cu VIO... Masina aia a avut destule modificari si mergea excelent pentru o dacie. Cel care a luat-o are gusturi diferite de ale mele si am vazut-o cu tampenii de bazar lipite pe ea. Masina este excelenta insa mai are nevoie si de sofer... Masina avea suspensie modificata, filtru aer Simota, soft modificat, bujii sport, jante aluminiu ProLinw Wheels in 10 spite (parca), anvelope cu ceva mai late si cu balon mic, eleron, tip Borla original de inox si alte cateva modificari. Mi-e dor de ea... de cum arata cand am dat-o... Sunt un sentimental cand e vorba de fostele mele masini... :)

chiar aseara am vb cu posesoru de logan si cred ca va renuntza la cele zise u mai sus eu iam spus de cand lea pus pe masina de crom si ce a mai pus :D da iam aratat si lui cele spuse de voi si sper sal faca sa le dea jos ms ;)

ThunderRa 06-04-09 11:02

Si cine hotaraste daca masina are sau nu "potential"? Hai ca-i aberanta treaba...

buddy_lexx 06-04-09 11:05

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2215034)
Si cine hotaraste daca masina are sau nu "potential"? Hai ca-i aberanta treaba...

multe lucruri is ciudate cateodat` ! haideti sa schimbam subiectul ca la urma urmei fiecare cu treaba lui .. e alegerea lor ,clubul lor .. nu tre sa ne bagam noi in treburile altora! :P noi trebuie sa avem grija de comunitatea noastra

ThunderRa 06-04-09 11:17

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 2214978)
chiar aseara am vb cu posesoru de logan si cred ca va renuntza la cele zise u mai sus eu iam spus de cand lea pus pe masina de crom si ce a mai pus :D da iam aratat si lui cele spuse de voi si sper sal faca sa le dea jos ms ;)

Spune-i sa dea jos aerisirile false si aripioara de rechin... "Cromul" ala miroase de la o posta a plastic ieftin...

Jok3r K10 06-04-09 15:42

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2215073)
Spune-i sa dea jos aerisirile false si aripioara de rechin... "Cromul" ala miroase de la o posta a plastic ieftin...

O poza ceva cu Loganul....ca eu din pacate nu il stiu:sad:

ThunderRa 06-04-09 18:15

Am sa-l rog sa puna el. Azi m-am vazut cu Viorel in parcare la Kaufland si l-am rugat sa dea jos de pe masina plasticul. A zis ca se va executa. :) Ramane un set de leduri puse destul de aiurea pe masca fata, dar nu ma pronunt inca pentru ca nu le-am vazut noaptea.

EDC_cip 06-04-09 22:48

o sa pun io o poza azi sa dat tot ce ai zis u jos plus sia vopsti si stopurile mai trebuie farurile :) maine sper sa pot ppune poze;)

ThunderRa 07-04-09 19:14

Abia astept...

Ali_ump 11-04-09 19:05

http://stirileprotv.ro/stiri/social/...a-romexpo.html - REPREZENTANT DIN NEAMT LA 4 TUNING DAYS 2009 - BRAVO KATANA TEAM PIATRA NEAMT.
PE LANGA MASINA CELOR DE LA KATANA MAI PARTICIPAM LA SUNET CU O MASINA DIN KAMIKAZE RACING TEAM NEAMT . NISSAN 100NX (BY ALIN)

buddy_lexx 11-04-09 19:08

multumim de aprecieri..
felicitari tuturor din oras prezenti la 4tuning days!

speram sa veniti acasa cu cva cupe :D:D:D:D:D

ReLLaXX 11-04-09 22:28

Pana acum cel putin o cupa vine la Piatra. ;)

Q-speed 12-04-09 10:23

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2229631)
http://stirileprotv.ro/stiri/social/...a-romexpo.html - REPREZENTANT DIN NEAMT LA 4 TUNING DAYS 2009 - BRAVO KATANA TEAM PIATRA NEAMT.
PE LANGA MASINA CELOR DE LA KATANA MAI PARTICIPAM LA SUNET CU O MASINA DIN KAMIKAZE RACING TEAM NEAMT . NISSAN 100NX (BY ALIN)

Felicitari! bravo By Alin !

askhy 12-04-09 10:25

ByAlin a schimbat sistemul de pe Nissan sau a ramas acelasi?

sony_cristi 12-04-09 11:37

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 2230141)

adica? care e aia .. ?:D:D:D:D

buddy_lexx 12-04-09 12:22

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 2230141)

ne spui si noua cine a luat cupa?:D pls

Jok3r K10 12-04-09 13:20

Cred ca alin.... la sunet

Ali_ump 12-04-09 18:43

By Alin la sunet !!!

AnDrEiCa 12-04-09 21:26

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2231703)
By Alin la sunet !!!

felicitari lui Alin....rasfoind forumurile de pe 4tuning am gasit cateva poze cu dacia KATANA TEAM

VaLeX 12-04-09 22:28

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2231703)
By Alin la sunet !!!

felicitarile noastre :)
Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2232157)
felicitari lui Alin....rasfoind forumurile de pe 4tuning am gasit cateva poze cu dacia KATANA TEAM

Bine baiettiiii :) suntem mandri 8)

ReLLaXX 13-04-09 03:00

1 Attachment(s)
Alin - Nissan 100 NX - Locul 1 la SPL Challenge, categoria Mini 2000 (1 x 15" si 1200W) cu 144.2 dB (146 in probe).

stefan_88 13-04-09 10:42

Felicitari Aline pentru castigarea cupei :) !!!! :)
Felicitari Leule pentru prezenta la expo cu masina .... chiar a fost placuta de catre public !!!!
Felicitari celor doi repezentati ai Neamtului la 4Tuning Days 2009 !!! :D

AnDrEiCa 13-04-09 10:48

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2233173)
Felicitari Leule pentru prezenta la expo cu masina .... chiar a fost placuta de catre public !!!!

ceva poze?

VaLeX 13-04-09 13:25

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2233173)

hai stefane , umple HDD`ul cu poze/filme , apoi incanta-ne si pe noi .. :D

stefan_88 13-04-09 13:26

Aveti putina rabdare ca or sa apara si pozele ;)

All times are GMT +2. The time now is 06:18.

- Copyright 2026 4Tuning