![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
... 30% .... culoare diferita ! HELP
Salutare ! Am si eu o problema cu folie pe capota ... m-au oprit astia sa imi ia certificatu` pt ca capota e neagra si in certificat scrie rosu ... si cica ei aplica doar legea ... Stie cineva legea aia in care zice ca ai voie ca pe masina sa ai 30% alta culoare decat cea scrisa in certificat ?
|
Re: ... 30% .... culoare diferita ! HELP
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lui CYP cu audi a fost sa treaca culoarea si ia trecut doar portocalie :))) si la el e si cupola si porbagaju |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu eu bine care si cum e pe aici dar se pare ca NSL isi reduce numarul de filiale...:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...7&postcount=15 Ramane lumea pe afara? :P |
A fost urat ce au facut in revista si le-am spus ca o sa aiba probleme cand am vaz revista! Au folosit si poze de ale mele:) si au copiat articol din 4Tuning cu Vento!
|
Mda... Pacat...
Ca sa-i raspund lui Jocker la intrebarea de pe alt topic, era vorba despre o fosta masina de-a mea, un logan rosu 1.6 mpi ce avea numarul NT.05.MSW si acum e ceva cu VIO... Masina aia a avut destule modificari si mergea excelent pentru o dacie. Cel care a luat-o are gusturi diferite de ale mele si am vazut-o cu tampenii de bazar lipite pe ea. Masina este excelenta insa mai are nevoie si de sofer... Masina avea suspensie modificata, filtru aer Simota, soft modificat, bujii sport, jante aluminiu ProLine Wheels in 10 spite (parca), anvelope cu ceva mai late si cu balon mic, eleron, tip Borla original de inox si alte cateva modificari. Mi-e dor de ea... de cum arata cand am dat-o... Sunt un sentimental cand e vorba de fostele mele masini... :) |
de cva timp am vaz ca vor sa renunte la anumite filiale nsl(asta din ce am dedus de pe forumuri)... + ca se anuntau vremuri grele ..am citit la ei pe forum .. ca nu`s acceptati oamenii cu masini stoc.. si masini fara potential... ! pacat... nu am vrut sa vb despre acest subiect aici pentru a nu pica rau printre membrii nsl cu care noi katana ne impakam f bn.. asta e...
ps. pt doritori s`a redeschis sezonu de inscrieri in KATANA TEAM ;) Va asteptam ! |
Quote:
|
pozele care au aparut in revista nu le`a furat nimeni si a sters dreptul de autor....asa au venit de la proprietarii masinilor sau de la persoanele care au contribuit cu materiale....iar articolul cu vento are acordul adminilor 4tuning pt folosire
una peste alta putin imi pasa ce zic unii sau altii de rau....atata stiu ca intr`un timp relativ scurt de la infiintare am reusit sa facem ceva....cu bune cu rele...am facut...cat de cat...si cred ca toti membrii nsl sunt mandri de asta...altii stau cu tastatura in brate si scriu pe site-uri si forumui si numai gura e de ei....dar asta e...noi ne vedem de treaba in continuare...intotdeauna e loc de mai bine si ca sa inchei, la mijlocul lunii mai o sa organizam un eveniment, primul de acest gen facut vreodata in orasul asta, care sper sa fie o surpriza placuta pt toata lumea mai multe detalii concrete sapt. viitoare ;) |
Quote:
chiar aseara am vb cu posesoru de logan si cred ca va renuntza la cele zise u mai sus eu iam spus de cand lea pus pe masina de crom si ce a mai pus :D da iam aratat si lui cele spuse de voi si sper sal faca sa le dea jos ms ;) |
Si cine hotaraste daca masina are sau nu "potential"? Hai ca-i aberanta treaba...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am sa-l rog sa puna el. Azi m-am vazut cu Viorel in parcare la Kaufland si l-am rugat sa dea jos de pe masina plasticul. A zis ca se va executa. :) Ramane un set de leduri puse destul de aiurea pe masca fata, dar nu ma pronunt inca pentru ca nu le-am vazut noaptea.
|
o sa pun io o poza azi sa dat tot ce ai zis u jos plus sia vopsti si stopurile mai trebuie farurile :) maine sper sa pot ppune poze;)
|
Abia astept...
|
http://stirileprotv.ro/stiri/social/...a-romexpo.html - REPREZENTANT DIN NEAMT LA 4 TUNING DAYS 2009 - BRAVO KATANA TEAM PIATRA NEAMT.
PE LANGA MASINA CELOR DE LA KATANA MAI PARTICIPAM LA SUNET CU O MASINA DIN KAMIKAZE RACING TEAM NEAMT . NISSAN 100NX (BY ALIN) |
multumim de aprecieri..
felicitari tuturor din oras prezenti la 4tuning days! speram sa veniti acasa cu cva cupe :D:D:D:D:D |
Pana acum cel putin o cupa vine la Piatra. ;)
|
Quote:
|
ByAlin a schimbat sistemul de pe Nissan sau a ramas acelasi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca alin.... la sunet
|
By Alin la sunet !!!
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Alin - Nissan 100 NX - Locul 1 la SPL Challenge, categoria Mini 2000 (1 x 15" si 1200W) cu 144.2 dB (146 in probe).
|
Felicitari Aline pentru castigarea cupei :) !!!! :)
Felicitari Leule pentru prezenta la expo cu masina .... chiar a fost placuta de catre public !!!! Felicitari celor doi repezentati ai Neamtului la 4Tuning Days 2009 !!! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Aveti putina rabdare ca or sa apara si pozele ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning