Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

EvLSant0S 08-03-06 23:49

Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
CONCLUZIE: fata nu e interesata de nimeni :)

jura-te .. !

Psycho 09-03-06 04:00

Quote:

Originally Posted by Mr.Nice
Ba Sa Moara Cernavoda! Pune 1 Poza Cu O Tipa Si Restu De 3 Pagini Sunt Comentariile Voastre! Mai Lasa-ti Vorbaria Si Baga-ti Poze! Moderatoru Sa Ia Masuri...

ba date`n fasole traieshti ?!?!?! ti`ai facut netu` ?

frumoase pozele :)

Eugen_TL 09-03-06 09:01

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
jura-te .. !

ma jur santosica :) ce draq ma ? va mint eu pe voi? ma eu v-as da idul dar sa nu spuna zero_cool ceva ca am dat eu vreun id.... sau ceva de iry ! deci zero ramane aici ce spunem si ce facem da? :)

EvLSant0S 09-03-06 10:07

e clar ca fata asta tzine la tine ...
iti spune adevarat tot ce are pe suflet, si tot ce are de gand sa faca, nu te minte ! iti zice adevaru` adevarat ! fata chiar nu e interesata .... de nimic ...

:))))))))

vai de ..... ta .... ce surprize o sa ai tu ..... :))))

Eugen_TL 09-03-06 10:13

ce surprize mai? :) :) :)

EvLSant0S 09-03-06 10:15

o sa vezi prietene ....
haios e c-o sa vezi tocmai pe topicul asta... unde ne prezentam tovarashele ... :)

lovely_iry 09-03-06 20:34

bey k in sf mi-am facut cont.....kre e trb p-aici?ce surprize se pregatesc?vreau shi yo sa shtiu k in general st mai curioasa.....cat despre puiutzu meu....nu tre sa fim impreuna k sa ne alintam:p v-am pupat....
p.s.mai st fete p-aici?:)))

d3vilish_lips 09-03-06 20:42

Quote:

Originally Posted by lovely_iry
bey k in sf mi-am facut cont.....kre e trb p-aici?ce surprize se pregatesc?vreau shi yo sa shtiu k in general st mai curioasa.....cat despre puiutzu meu....nu tre sa fim impreuna k sa ne alintam:p v-am pupat....
p.s.mai st fete p-aici?:)))

.... da sunt da vezi k esti offtopic :)...vb in alta parte despre astea si iubitu tau de ce nu te indruma ia sa te ajute :twisted: :twisted: .....orikum welcome :)

aleks 10-03-06 14:38

Quote:

Originally Posted by Mr.Nice
Ba Sa Moara Cernavoda! Pune 1 Poza Cu O Tipa Si Restu De 3 Pagini Sunt Comentariile Voastre! Mai Lasa-ti Vorbaria Si Baga-ti Poze! Moderatoru Sa Ia Masuri...

iti inteleg revolta, dar nu ma pot abtine:lol::lol:
ai inviat moxule??? credeam k ai dat coltu'...

iulia 10-03-06 17:26

5 Attachment(s)
m-am tot gandit si am ales si eu sa pun poze cu 'puiu meu mic' :P si prietena mea cu care imi petrec majoritatea timpului tansand :P sper s ava placa :D

Eugen_TL 10-03-06 17:33

nice PUI, nice friend and u are nice 2 :)

Skillzu 10-03-06 18:13

sa se aleaga bomba de mine dak mai am cuvinte:D

13RvR 10-03-06 18:34

Quote:

Originally Posted by iulia
m-am tot gandit si am ales si eu sa pun poze cu 'puiu meu mic' :P si prietena mea cu care imi petrec majoritatea timpului tansand :P sper s ava placa :D

M-ai innebunit cu pozele astea .... nu te lasi .... adio nopti linistite si somn linistit :)

iulia 10-03-06 20:18

nu inteleg de ce zici tu ca te-am inebunit c,nu mai ai somn noaptea...etc...eu nu am facut nimik altceva decat sa pun si eu cateva poze...Pui mic nu e trucat asi e pusu al meu care il iubesc mult mult mult de tot :) pupici

13RvR 10-03-06 20:25

Quote:

nu inteleg de ce zici tu ca te-am inebunit c,nu mai ai somn noaptea...etc...eu nu am facut nimik altceva decat sa pun si eu cateva poze...Pui mic nu e trucat asi e pusu al meu care il iubesc mult mult mult de tot :) pupici

Da, da ... modestia.... ne omoara timpul ..... si asteptam sa ne laude altii .... in loc sa recunoastem ca esti o scumpica ;)

Oricum sper sa te vad špe viuš cum se spune ....

valib 10-03-06 20:29

Rog adminul sa bage o sigla 4tuning....ca eu n'am reusit! E tare important...

I'm really proud of my girlie....

https://img88.imageshack.us/img88/3374/3437915tw.th.jpg

Mustang 10-03-06 20:36

iulia...tu ne-ai oferit poze cu poponeatza amicei tale...
da' cu poponeatza ta nu pui ? :lol:

CT99WUW 10-03-06 22:24

Quote:

Iulico....nu te supara...dar prietena ta ....are cel mai frumos corp de fata pe o fata de baiat.....m'am uitat doar la 2 poze...pe bune.....pacat de corp care este frumos...dar fata aia ...sincer...cam baiatel.....nu cumva e prietena ta din aia tratata cu hormoni si acum 1 an o chema George?
PS sper sa nu jignesc pe nimeni dar ..stiti voi toti ....cum e cu parerea personala a fiecaruia

Alexutzzz 11-03-06 00:18

Quote:

Originally Posted by fanete
hai sa mai pun si eu cateva poze cu o prietena.are cei mai tari ochi dintre toate prietenele mele. deocamdata doar pozele astea mici le am aici (la firma)

fanete tata in legatura cu fata de pe pagina 158 link
https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre/page-158.html

sta la 2 blocuri de mine mare curva sory de expresie nu stiu cum te poti madri cu denisse ;) o mare ................................... sorry dar adevarul cam doare
ps mare figuranta fitzoasa materialista
pps prietena ei cea mai buna super fata imi pare rau ca am pierdut legatura si cu ea sti tu cine daca o cunosti pe denisse ( adik de simona)

sefu ai mare grija

Psycho 11-03-06 02:53

Quote:

vezi d`aia te iubim noi pe tine si te placem ..

iulia 11-03-06 11:51

deap....cat despre prietena mea...are 17 ani ;) si fiecare e liber sa gandeasca ce vrea...cu poponeatza mea...mai vb ;) sa vdm daca meritati...iar despre pisu meu :( nii un comentariu????....:(

momo 11-03-06 12:24

Quote:

deap....cat despre prietena mea...are 17 ani ;) si fiecare e liber sa gandeasca ce vrea...cu poponeatza mea...mai vb ;) sa vdm daca meritati...iar despre pisu meu :( nii un comentariu????....:(

super tari pozele...
cat despre pisu tau... SUPER MARFA BOTICUL ALA:D

Psycho 11-03-06 12:31

nu pot sa zic k ma inebunesc dupa ea .. nu e cine shtie ce .. are coapsele si sholdurile cam mari

blazeyblaze 11-03-06 16:23

ce nebunie nebuna gen

13RvR 11-03-06 16:26

Quote:

Originally Posted by Psycho
nu pot sa zic k ma inebunesc dupa ea .. nu e cine shtie ce .. are coapsele si sholdurile cam mari

Le poti micsora .... ;) ... strangi mai tare ..... ;)

momo 11-03-06 16:55

Quote:

cine? pisuiu sau fata?:D :D :lol:

iulia 11-03-06 17:08

2 Attachment(s)
CT99WUW zi-mi daca iti place de pustoaica astalalta cu care mai dansez :P tot 17 ani ;) apropo...dar de poponeata mea cred ca v-ati cam saturat..zic eu...ca na..majoritatea pozelor erau facute de la spate:D

Psycho 11-03-06 17:13

iar eshti goala iar eshti goala .. dar am sa te umplu iara .. te umplu de dai p`afaraaa tuh eshti sticla idealalaaa

pe la spate pe la spateee ... :)

ihimz mishto mulatra ... ma apuc de modificat pozele in adobe sa o fac goala :)

13RvR 11-03-06 17:17

Quote:

CT99WUW zi-mi daca iti place de pustoaica astalalta cu care mai dansez :P tot 17 ani ;) apropo...dar de poponeata mea cred ca v-ati cam saturat..zic eu...ca na..majoritatea pozelor erau facute de la spate:D

Draguta fata, dar o intreci cu mult ... ochii tai sunt mult mai expresivi.... ;)

Psycho 11-03-06 17:32

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan
Draguta fata, dar o intreci cu mult ... ochii tai sunt mult mai expresivi.... ;)

dupa 3 sticle de bere si juma de whisky .. era continuarea .. dar mi`a zis`o pe messenger :) era rushine sa o puna aici :)

13RvR 11-03-06 17:34

Quote:

dupa 3 sticle de bere si juma de whisky .. era continuarea .. dar mi`a zis`o pe messenger :) era rushine sa o puna aici :)

Pacat ... putea sa o puna si aici ca nu era suparare :)))))

CT99WUW 11-03-06 21:45

Quote:

mai dragutzo nu stii ca frumusetea sta in ochii celui ce priveste....eu personal zic asa : intradevar frumos corpul , insa fatza ....na stii tu cum e cu , gusturile care nu se discuta...deci e ok nice body nice color not so nice face

Cosmin255 11-03-06 21:49

Shucar imbracata gagica din pozele Iuliei (in alb:) )

momo 11-03-06 21:56

:rolleyes2 interesantae discutii... zau...
poze? :shock:

Alexutzzz 12-03-06 00:16

pffff daca ele au 17 ANI inseamna ca yo am averea lu jiji becali:) niciodata nu o sa mai aiba ele 17 ani poze cu buletinu plsss:) scaneaza da sa nu ascunzi niimik :) :D :rolleyes2 :rolleyes2: :pistoles:

ERY 12-03-06 05:52

Quote:

17 ani? Nasol momentu...cum o sa arate la 25 de ani daca acum arata asa.....:(

Alexutzzz 12-03-06 06:19

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
cum o sa arate la 25 de ani daca acum arata asa.(

ca o purisanca care o sa zici : mama asta e de mine :) sa ma invete ce nu stiu:) meserie tata:)

momo 12-03-06 08:27

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz
ca o purisanca care o sa zici : mama asta e de mine :) sa ma invete ce nu stiu:) meserie tata:)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bine spus...

ERY 12-03-06 14:28

Mdaaaa sigur,,,mai vedem ....

iulia 12-03-06 16:05

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Mdaaaa sigur,,,mai vedem ....

insemna ca eu care fac 21 in viitorul apropiat arat bine rau :)

All times are GMT +2. The time now is 15:18.

- Copyright 2026 4Tuning