![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
Quote:
Eu nu pot acorda credit unui user cu un singur post că ştie să modifice maşini doar pentru că el spune asta fără nicio altă argumentaţie. Permite-mi să am rezervele mele şi să nu te cred, tot ce ştiu deocamdată despre tine e că ai o maşină la vânzare şi atât. Că o fi vreodată să demonstrezi cumva, că o să povesteşti vreodată şi o să poţi răspunde concret la întrebări punctale, o să mă înclin, până atunci mai e destul însă şi e dreptul meu să nu mă extaziez la orice post ce conţine cuvântul "tuning". |
Si eu sunt curios cine o sa fie dispus sa plateasca 20kE pt o masina cu RHD .. fie ea si de 400 de cai.
Aleks..si eu gandesc la fel ca tine.. dar gandeste-te ca asa s-a intamplat si cu romanul stabilit in Germania(user dan_m3.. si link catre thread https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...-m5-power.html ) posesorul a 3 M3 E30 dintre care unul cabrio, si detinatorul site-ului M3E30.com pe care nu l-a crezut nimeni la inceput. Si cand a venit in Ro cu unul din cele ~700 de E30 M3-uri Cabrio fabricate vreodata , le-a dat peste nas tuturor carcotasilor astora de pe forum care sunt in proportie de 90% din totalul userilor si care ori n`au permis ori n`au masina. Asa ca ai un pic de incredere.. poate omul chiar e ceea ce zice. Respect ! |
:blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahblah: :blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahblah: :blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahblah: :blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahblah: :blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahblah: :blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahblah: :blahblah:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
On. Lasa-l ca e mic si nu stie nimic. |
Bine zici Bogdane(morpheus) sarbatori fericite ... si astept sa iti fie gata masinaa.... sa o vad si eu... stiu ca e gata cand vrea PLM ... darr sper sa fie gata cat mai repede in 2010
La Multi Ani !!! sa ne auzim cu bine si in 2010 |
Eu cred ca tu ai vrea o masina cu 600 de cai si consum de Bora 1.9tdi. Faci parte din clasa userilor de care am spus mai sus. Lasa-ne te rog.
|
Quote:
|
Va urez tuturor un an nou plin de bucurii, un an nou in care sa vi se indeplineasca toate visele, legate sau nu de masinile voastre. Sa le faceti v8, sa fiti campioni la drift, sa scoateti sub 10 secunde pe dragstrip, sa aveti cei mai multi cai din tara sub capota, sa luati cat mai multe cupe (pe merit)...ce vreti voi prieteni- aia sa aveti. Totusi inainte de toate va doresc sanatate!
Un 2010 de neuitat! Numai bine! Scuzele mele pentru cei ce iam suparat, pentru cei ce iam jignit, pentru cei ce iam stresat, pentru cei care se uita la userul meu si nu'si zic de bine Bogdan. (morpheusmaster) |
La Multi Ani FRATILOOOOOR ! :D:D:D
|
Si tie la fel !!!!! Km multi si fara incidente
|
la multi ani fratilor!!!
|
la multi ani tuturor:)
|
2010 Sa va aduca sanatate si tot ce va doriti,iar pentru masinile voastre muuuuult tuning de bun gust.La Maulti Ani!!!
|
Quote:
In prima faza voi aduce masinile modificate deja. Lucram cu o firms de tuning din uk si costurile de a face o masina in uk sunt mai mici ca in romania iar orice piesa este mult mai accesibila si repede de achizitionat. Dovada este pretul acestei prime masini. Va fi si un magazin de piese auto de performanta. |
bine vam regasit in 2010...la multi ani stiu ca sunt mai intarziat dar acum am ajuns si eu pe acasa...;)
|
ba...thunder...iti zic io care e treaba cu DAN_M3...o sa iti placa maxim.....maxim am zis!!!!!!!
va pupa jean! La Multi ANI!!! |
Se poate muta un motor de Fiat Punto model 98 cred e vechi , nu e al meu , cu motor de 1L sa fie schimbat cu unul de 2L GT tot de Punto numai ca versiunea GT ?
|
Bajeteii, duminica pe la ora 11 la PETROM V pe centura ne vedem astia de avem VW si ne-am vorbit pe vwforum. Frumos e sa va invit si pe voi, daca aveti timp si dispozitie sa ne cunoastem la un pahar de vorba.
|
perfect. La petromv pe centura.
|
Tu esti baiatul cu Golful ala V negru tunat ?
|
El e Radu care are WOB, eu sunt ala cu golf-ul V, albastru tunat :P
|
Quote:
|
Bine ai venit gbrgeorge pe forumul 4tuning Focsani
Chiar daca nu sunt posesor de VW tin sa iti multumesc pentru invitatie. O sa fiti posesorii de VW doar din VN sau si din alte judete? |
Jipianu, intalnirea a fost initiata pe celalalt forum ptr posesorii de vw din focsani si ptr ca m-am gandit ca puteti fi interesati si voi am renuntat la ideea ca tre' sa fie un anumit brand. Ne vedem acolo, ne cunoastem, interactionam si altfel decat prin oras.
|
Ok... atunci o sa fiu si eu prezent ... oricum am de gand sa vin cu un Golf 4 si eu dar sa vad nu se stie
|
cred ca o sa fiu si eu prezent.. ;) sa vad pe care mai corup sa vina :D:P
|
fiind duminica . adik dupa sambata sper sa ma trezesc . daca da ma prezint si eu . si sper sa fie cat mai multi
|
Quote:
|
George v-ati mai intalnit azi, ca am trecut pe acolo la 11:30 si nu era nimeni acolo ;) am venit degeaba
|
eu m-am trezit tarziu... ;))
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu nu am fost deloc ... am avut de reparat calculatoare :P
|
Deci pana la urma s-a mai tinut intalnirea sau nu?
George... te asteptam cu detalii |
Salut !
Vreau sa va prezint un film cu mine cand eram mic :)) https://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 Enjoy! |
Cipriane esti bun ,poate o sa auzim si o manea :p
|
da de ce se inchid thread-uri ???
|
adica?
|
s-a inchis si thread-ul de la garajul lu' vlad...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning