Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Cand au inceput circuitele in Romania? (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/159581-inceput-circuitele-romania.html)

BH 59 FIF 13-12-12 21:54

Re: Cand au inceput circuitele in Romania?

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 5284246)
Par sa fie Gotti Meca D33.

Nu nu. 073-S. D33 e modulara dar din 2 bucati, nu din 3. As tinde sa cred ca-s jante "de Cluj".

cornel1955 14-12-12 14:46

Quote:

Originally Posted by john17 (Post 5284157)
Ce ne spui despre jantele de pe masina lui Ilie Sporea? Se vede bine cea de pe spate in a 2-a poza.

Sincer sa fiu nu stiu...nu sunt Gotti si nici Lenti Moldovan...:))...ce stiu ca cele de pe fata erau ale mele din tabla si Ilie era un tip extraordinar dar cam tzacanit...iarna pe restrictie de circulatie a legat caii la masina de curse si militia nu a avut nimic de obiectat (era atelaj)...statea cu biciu' pe geam si era singurul din Resita care se plimba cu masina pe Valea Domanului :))

cornel1955 14-12-12 14:58

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 5284169)
Apreciez efortul de a posta poze super ! Sa mergem la Gala campionilor si apoi ma ocup de " reply ":D ( reply ca documente de arhiva......hmmmm ce te gandeai ???:?::?:)

Astept cu sufletul la gura "documentele de arhiva" din VTM sau Viteza de atunci insotite sper si de niste rezultate ale celor laudati de tine pe podiumul comunist sau post comunist ...eu am niste clasamente de atunci dar mie jena sa le postez ...nu vreau sa umilesc pe altii care au muncit cot la cot cu mine in aceiasi echipa :((..."eu muncesc nu gandesc !!!"...heheheheeee

saby-sebastian 14-12-12 19:00

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 5284498)
Nu nu. 073-S. D33 e modulara dar din 2 bucati, nu din 3. As tinde sa cred ca-s jante "de Cluj".

Sunt sigur GOTTI MECA D.33 dar ce J nu stiu oricum 7sau mai mare 8,9

valentin.nemtanu 14-12-12 20:48

Quote:

Originally Posted by cornel1955 (Post 5285179)
Astept cu sufletul la gura "documentele de arhiva" din VTM sau Viteza de atunci insotite sper si de niste rezultate ale celor laudati de tine pe podiumul comunist sau post comunist ...eu am niste clasamente de atunci dar mie jena sa le postez ...nu vreau sa umilesc pe altii care au muncit cot la cot cu mine in aceiasi echipa :((..."eu muncesc nu gandesc !!!"...heheheheeee

Curand, curand ! am probleme tehice cu transferul pe topic !

ROAD EMPIRE 15-12-12 14:30

1 Attachment(s)
Victor Nicoara - Marele Premiu al Bucurestiului 1983.

ROAD EMPIRE 16-12-12 11:04

1 Attachment(s)
1984 - Pe strazile municipiului Sf. Gheorghe: Victor Nicoara urmat de Ciuca, Hirschvogel si Bibi Ursu.

john17 16-12-12 19:45

Cu Lada lui Radu Dumitrescu nu are nimeni poze? In '85 tin minte ca a castigat grupa la Sf Gheorghe...

ROAD EMPIRE 16-12-12 20:12

2 Attachment(s)
o mie noua sute opt zeci si cinci ( care din ele o fi ?)

cornel1955 17-12-12 17:52

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5287795)
o mie noua sute opt zeci si cinci ( care din ele o fi ?)

pt prima poza : Stiu ca Radu a mers pe pe una alba si a mers foarte bine, deci ghici ciuperca cine e ?...nu mai retin # de concurs dar se poate afla si sunt foarte hotarat sal sun pe Marin Tziganu' poate mai detine niste poze de exceptie si ni le face cadou de craciun :)...plus niste amintiri de atunci...daca il intreaba oricine pe Nea Marin cui ia dat culbutor racing de Lada de model, poate nu va va spune dar mie mi la facut cadou si iam bagat la treaba pe toti 8 facuti dupa priceperea si experientza lui Marin Tziganu' :)

k.lada 17-12-12 20:02

Cum anume era modificat acel culbutor ? :lol:

valentin.nemtanu 17-12-12 22:19

Quote:

Originally Posted by john17 (Post 5287770)
Cu Lada lui Radu Dumitrescu nu are nimeni poze? In '85 tin minte ca a castigat grupa la Sf Gheorghe...

Doar cea alba ... cu care s-a " batut " la Braila in primul tur pe circuit cu Mihai Alexandrescu. Dar.....a luat o gura de canal....o janta X si s-a incheiat cursa in favoarea lui Mihai Alexandrescu....:D:D:D

cornel1955 19-12-12 06:32

Quote:

Originally Posted by k.lada (Post 5288905)
Cum anume era modificat acel culbutor ? :lol:

era vorba de rabdare sal usurezi sai echilibrezi pe balanta medicinala dupa ce ii slefuiai pana erau oglinda...suprafata de lucru avea alta curbura adaptata bineintzeles la camele axei...problema atunci era cu tratamentul termic ulterior...mare lucru nu castigai dar ceva tot castigai si nu pierdeai :)...putin de colo putin de dincolo...

Dragos78 19-12-12 07:07

Quote:

Originally Posted by cornel1955 (Post 5284035)
Idealisti am fost si noi care ne luptam sa facem din fiare masini de curse...si am facut...nu e un lucru rau....dar tampit nu esti sigur pt ca tampitii nu au ce cauta aici sa inteleaga sportul auto care era pe vremuri....hai sal mai provoc pe Vali cu niste poze cu piloti adevarati ca Nicu Zaberca si Ilie Sporea pe vremea IDMS-ului in perioada comunista :D

Prima poza cu Zaberca e din Resita, sunt aproape 100% sigur. In stanga pozei se vede sediul postei militare langa poarta de intrare la militie iar in spatele ei e sc. gen nr. 6 care avea gardul comun cu militia. Masinile de concurs rulau dinspre bl. 800, pe langa Liceul de matematica-fizica spre militie si faceau curba care se vede in poza chiar in fata portii de intrare in Liceul metalurgic din Resita, liceul nr. 2 parca i se spunea. Apoi urcau pe strada mea, str. Sportului, prin fata comisariatului militar.

ROAD EMPIRE 19-12-12 09:26

frumos
http://www.tribuna.ro/stiri/sport/mi...cum-83234.html

Rusanescu 19-12-12 19:04

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5290460)

Super! Felitări tuturor celor care au primit titlul de maestru al sportului!
Felicitări şi lui nea Marin!
Şi celor care au finalizat iniţiativa!

cornel1955 22-12-12 11:20

Quote:

Originally Posted by Dragos78 (Post 5290353)
Prima poza cu Zaberca e din Resita, sunt aproape 100% sigur.

Evident ca sicrie si jos la foto ca este Resita...poza e facuta de nevastamea si eu eram in spate in dreptul pomului cu presiune de ulei 1 si cu cuzineti romanesti :( ...era grupa A

cornel1955 22-12-12 11:24

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5290460)

Excelent !!! Mi se pare o reparatie morala care nu credeam ca se mai poate intampla in tzara asta...ar mai fi si altele dar depinde cine carmeste corabia...Felicitari Mihai daca citesti ce aberam noi pe aici si Sfintele Sarbatori cu bine si tie si tuturor !!!

cornel1955 22-12-12 12:20

Quote:

Originally Posted by Rusanescu (Post 5290988)
Super! Felitări tuturor celor care au primit titlul de maestru al sportului!
Felicitări şi lui nea Marin!
Şi celor care au finalizat iniţiativa!

Pt Nea Marin unul din monstrii sacri al curselor din romania nu mai trebuie laude si felicitari...oricum era ridicat de mult pe piedestalul celor de la care am "furat" sportul asta si este si va fi pt toti MARIN TIGANU', neobosit si la 95 de ani...MULTI INAINTE !!!

ROAD EMPIRE 22-12-12 19:47

1 Attachment(s)
Grigoras

valentin.nemtanu 23-12-12 05:45

Quote:

Originally Posted by cornel1955 (Post 5293487)
Pt Nea Marin unul din monstrii sacri al curselor din romania nu mai trebuie laude si felicitari...oricum era ridicat de mult pe piedestalul celor de la care am "furat" sportul asta si este si va fi pt toti MARIN TIGANU', neobosit si la 95 de ani...MULTI INAINTE !!!

La Gala Campionilor a participat Marin Dumitrescu impreuna cu baiatul ( Radu ) nepotii sai si....sotia ! doamna Florica Dumitrescu( fosta presedinta a comisiei centrale a arbitrilor in cadrul FRAK Bucuresti ).
La multi ani familiei Dumitrescu !:D

valentin.nemtanu 23-12-12 13:35

Craciun fericit alaturi de cei dragi !
sarbatori fericite tuturor forumistilor fideli !

ROAD EMPIRE 23-12-12 18:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 5294429)
Craciun fericit alaturi de cei dragi !
sarbatori fericite tuturor forumistilor fideli !

Sarbatori Fericite !
...eu lucrez pe aici si de sarbatori,ca si Mos Craciun :D

Victor Nicoara

Rusanescu 23-12-12 21:59

Mulţumesc, Crăciun cu bine, sănătate!
La Mulţi Ani!

ROAD EMPIRE 24-12-12 10:20

1 Attachment(s)
O poza facuta de Nelutzu .

Dan Necula / Dumitru Boboescu

THUNDER77 24-12-12 10:21

Va doresc Sarbatori Fericite , Craciun Fericit si tot binele din lume...Sa aveti parte de liniste , bucurii , familie si prieteni dragi si dati-mi voie sa va ofer aceasta melodie . Cu stima Ionut N.

https://www.youtube.com/watch?v=FFLx8kxCNYs

Dacia-Motorsport 26-12-12 17:03

1 Attachment(s)
Se vede, nea Cornel, din nou primul.
SARBATORI FERICITE LA TOTI SI UN AN NOU MAI BUN.

ROAD EMPIRE 26-12-12 17:29

Quote:

Originally Posted by Dacia-Motorsport (Post 5297184)

misto asocierea ! 8)

valentin.nemtanu 26-12-12 18:26

Ia priviti mai atenti !!
cornel era deja cu un tur inaintea lor !!!:D:D:D
si era doar la jumatatea cursei !!! Stiti de ce ?:?::?:
avea RENI sub capota !

cornel1955 27-12-12 06:33

Quote:

Originally Posted by Dacia-Motorsport (Post 5297184)

Heheheeee...nam mai ras demult asa cand am vazut poza!!!...Am luat Virajul dea latu' sa nu treaca Eugen Peteanu pe langa mine :)...Nicule nu esti sanatos frate...de fapt nimeni de aici nu e prea sanatos :)....misto de tot !...Anul care vine sper sa ne aduca mai mult bine si sanatate...TUTUROR SARBATORILE CU BINE SI MULTA SANATATE !!!...sa mai facem cel putin 200 de pagini aici !
Scuze de intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata..

ROAD EMPIRE 27-12-12 09:30

Am facut un filmulet de suflet. Sper sa va placa. Si promit sa fac unul si cu masinile sportive a acelor ani.Pana atunci vizionare placuta ! :-)

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/mSB9BrJi3YE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Rusanescu 27-12-12 09:36

Frumos, bravo!

dan_4_stone 27-12-12 12:47

Foarte frumos filmuletul - Felicitari ROAD EMPIRE
Sarbatori frumoase tuturor! La multi ani!

ipcc 27-12-12 13:26

Subscriu, foarte frumos.

cornel1955 27-12-12 17:34

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5297827)
Am facut un filmulet de suflet. Sper sa va placa. Si promit sa fac unul si cu masinile sportive a acelor ani.Pana atunci vizionare placuta ! :-)

Excelenta aducere aminte si a imaginilor si a muzicii unde Frank Sinatra ramane "mafiotul" tuturor timpurilor...am gasit ceva retro si pe specific dar filmul trebuie vazut pana la jumatate...nu e facut de mine :)...masinile vechi raman si vor ramane cel putin in sufletul meu...
https://www.youtube.com/watch?v=z3Tiyqw6CBs

ROAD EMPIRE 28-12-12 10:27

1 Attachment(s)
VTM 1987 - Brasov.
Din cate imi dau seama cred ca e chiar Grigoras.

ROAD EMPIRE 29-12-12 17:08

1 Attachment(s)
Inca o poza cu Nicu !

BTL-gordini 31-12-12 13:16

Doamne ce om a pierdut sportul cu motor:sad:,nici nu vreau sa ma gandesc ce masina scoate de mai era printre noi,asa om dedicat nu stiu daca va mai fi si nu vreau sa jignesc alte pers.Multumesc mult pt. fiecare poza pusa pe acest topic formidabile.Pe acele vremuri nu banii contau sa sara calutii prin capota ,ci doar munca si iara munca.Sincer mi-ar fi placut sa am ocazia sa-l vad pe acest om si sa-i strang mana.

ROAD EMPIRE 31-12-12 14:38

1 Attachment(s)
de la Resita ! imi scapa anul....:oops:

Dacia-Motorsport 31-12-12 18:46

4 Attachment(s)
La rugamintea lui nea Cornel Bibiri, urc cateva poze aici cu dacia.
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE

All times are GMT +2. The time now is 20:54.

- Copyright 2026 4Tuning