![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
nu frate..si eu am zis la fel..dar am preferat sa intreb sa nu jignesc in caz de nu era el ! :) sunt cunoscator :lol: misto masinutza are nebunu! pacat ca nu sunt prezentati toti sa stim si noi care e si care nu in club
|
Quote:
Cu tot cu capota ( care era vopsita cu negru mat ) , prize de aer ( care erau rosii ) , bara de fata ( care era sparta ) , etc ... |
cezar frate ......masca e aproape gata .....
nu credeam ca o sa am atat de mult de munce la ea ..am dat peste cateva probleme ...dar am reusit sa le rezolv ... vezi cum faci cu plasa ......si poate faci rost si e un sprei de vopsea negru mat |
maine ,de ziua marinei cum petreceti ?
|
Quote:
loool.. era varza totala inseamna..pacat k nu ai niste poze..chiar eram curios....oricum mie imi place.. pacat ca nu toti sunt de parere cu mine ( vezi la MASINI TARI) :sad: |
cand e festivalu berii ? :lol: :roll:
|
Ce mai e pe aicia fratilor....??? SaL Wrc'ule
|
e cam liniste ptr ca toti sunt in vacanta ,acum cat mai e vremea ok,dupa 25 am auzit ca se strica rau de tot.poate te preziti si u putin asa ,macar de curiozitate ,la membrii :)
|
De ce sa ma prezint frate...sa ma salute cine ma cunoaste...eu orikum nu am masina...nu stiu de ce ar avea rost sa ma prezint...zimi tu...
|
zice'ti voi ca la sala sunteti de la 7 in sus. eu l'am vazut pe DMX , langa o bora verde. crg 'u injura acolo ''ce plm mah''.era si masina lu psycho da la reprezentanta sony , vizavi de sala.la ce ora CHIAR sunteti vreo >5 ?
|
sincer nam intzeles ce vrei sa spui cu postu asta ...concretizeaza shi u
|
pustiu,vreau sa iti zic un adevar in ziua de azi pe care cred ca si tu il stii,daca ai venii la sala cu o masina cat de cat bunicica sigur s-ar baga lumea in seama ,dar asa nu prea te vai face remarcat.lumea in ziua de azi te apreciaza ptr ceea ce ai ,mai putin ptr ceea ce esti.banii conteaza in ziua de azi ,cred ca intelegi
|
nu man, eu am fost la sala cu bicla pe la 8 jumate si aproape ca nu era nimeni.
columbeanu e proprietaru la irish pub cumva? ca i'am vazut sl' u bej acolo. a cui dracu e ursuletu rosu cu nr de b-xx-trf, cu parasolar pe parbriz agresive, ca se aude de la 3 km ca vine el. |
si dak afli al cui este!?
ce rezolvi!? :lol: |
da si fumul se vede de la 5 km
|
a venit in ct mithsu sau nisanu (nush ce e )ala portocaliu, cu KID la numar. man da cum se auzea......
|
o fii diesel :)))
|
Quote:
|
e nissan 300zx..nu l-am vazut da stiu despre ce e vb ;)
|
masina e o coaja rupta pe toate strazile europei ,e vai de steaua ei la cat jar a mancat,se vede ca e harbuita,pacat totusi de ea ptr ca arata klumea ca masina
|
ia da-ti ma si voi poze la mine sa vad si eu cum arata :D
|
stie cineva un id cu nume de ungur ..de ex seretlek shi numai stiu cum ...e de peforum ..shi a intrat pe id meu shi ma tot injura ...daca stie cineva despre cine e vorba sa imi spuna pls
|
Quote:
|
asha o sa fac
|
leo ......probleme mah ......macar stii de unde e ....dar esti sigur ca are user aici?
|
pei da a pomenit ceva shi de semnatura mea ..nu sunt 100% sigur ca are user da sigiur a intrat pe forum ....am crezut ca a mai intrat shi pe id altora
|
da'mi idu lui intr'un pm sau punel aici pe topic
|
Ajunge cu id lu' asta...continuati pe mess sau pe topicul vostru.
|
back in cta..:)
ce mai faceti ? |
un mic anunt...
cine vrea sa participe la un concurs NFSU2 in seara asta, sa ma contacteze pe mess pana la 8 jumate daca nu ne strangem destui, amanam pe maine... PS: cine nu a mai jucat pana acum pe hamachi, dar are jocul, sa intre pe http://autotuning.ahost.ro/nfsu2og.htm si sa urmeze ghidul. daca nu merge sa luati hamachi dp net, spuneti-mi si va dau eu |
aia e pe bune .. e chiar posibilitate de a juca in retea ??!?!? joc eu ~~~~~~~~~
|
Quote:
nu cred ca o sa itzi iasa ....am incercat si eu ....sa fac in und 2 ...sa fac concurs de drift .......si nu sa putut pt ca unu era la munca altu nu a vea chef .bla bla .......sper ca tie itzi va iesii ...succes :rolleyes2 |
neah... n-a iesit prea bine... dar nici nu mai fac concursuri d'astea
sa faca altii care se pricep mai bine la organizare decat mine (sau aia care cred asta) |
exact asta cred ca se intampla si la cursele legale care se organizeaza ,romanul in loc sa dea o mana de ajutor mai bine comenteaza una si alta, de aceea multi nu mai doresc sa se implice in organziarea acestora.sa iti aduci aminte de noptile din port cand romanii isi rupeau masinile si venea cate un lacke si manca bors ca "ala o trage prea devreme" sau ca "tureaza bah motorul mai mult".de cele mai multe ori am fost un spectator care a stat cu fundul pe capota dar nu mi-am lasat gura sa manance aiurea.asta e treaba la romani
|
aici ai dreptate... poate iesea mai bine daca nu insistau altii sa schimb ora, sau daca eram mai putini... data viitoare cand va fi ceva (organizat de altcineva inafara de mine) o sa particip si o sa vad daca or sa fie in stare sa coordoneze ca lumea concursu
|
Quote:
masina aia e model american,deci nu prea a circulat pe strazile europene,e in absoluta perfecta stare de functionare iar propietarul a investit in masina respectiva mai multi bani decat ai visat tu toata viata ca ai fi avut alta data nu mai cataloga vreo masina fara a fi in cunostinta de cauza |
bai nene dupa ce s-au linistit apele u vii acum si iar le agiti.ce naiba nene nu se potoleste romanul.de aia ne merge asa de bine cum ne merge ,toti tre sa ne spunem parerea.astept injuraturile si vb de bine de la fiecare care posteaza pe forumul asta,m-am obisnuit deja
|
Quote:
Pai nu mai vorbi aiurea ca sa nu se mai i-a lumea de tine ... Cand sti ceva , mergi la sigur ... cand nu cunosti taci si lasi pe altii sa vorbeasca ... eu asha fac ... De aia incep scandalurile ... certurile ... injuraturile si apoi va scuipatzi si va luatzi la bataie pe strada ... AIUREA ... de la 2 vorbe spuse de cacat. Asta e un sfat prietenesc ... nu te critic ... |
eu de mult am lansat pacea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning