Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Eugen_TL 13-08-06 12:33

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

nu frate..si eu am zis la fel..dar am preferat sa intreb sa nu jignesc in caz de nu era el ! :) sunt cunoscator :lol: misto masinutza are nebunu! pacat ca nu sunt prezentati toti sa stim si noi care e si care nu in club

X-Ray-Eyes 13-08-06 15:50

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
nu frate..si eu am zis la fel..dar am preferat sa intreb sa nu jignesc in caz de nu era el ! :) sunt cunoscator :lol: misto masinutza are nebunu! pacat ca nu sunt prezentati toti sa stim si noi care e si care nu in club

Pai partea din fatza a masinii eu am facut-o , prin luna Aprile ...
Cu tot cu capota ( care era vopsita cu negru mat ) , prize de aer ( care erau rosii ) , bara de fata ( care era sparta ) , etc ...

GRIGO 14-08-06 21:41

cezar frate ......masca e aproape gata .....
nu credeam ca o sa am atat de mult de munce la ea ..am dat peste cateva probleme ...dar am reusit sa le rezolv ...
vezi cum faci cu plasa ......si poate faci rost si e un sprei de vopsea negru mat

GABBY_ 14-08-06 22:09

maine ,de ziua marinei cum petreceti ?

Eugen_TL 15-08-06 00:02

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Pai partea din fatza a masinii eu am facut-o , prin luna Aprile ...
Cu tot cu capota ( care era vopsita cu negru mat ) , prize de aer ( care erau rosii ) , bara de fata ( care era sparta ) , etc ...

loool.. era varza totala inseamna..pacat k nu ai niste poze..chiar eram curios....oricum mie imi place.. pacat ca nu toti sunt de parere cu mine ( vezi la MASINI TARI) :sad:

peter 15-08-06 09:20

cand e festivalu berii ? :lol: :roll:

DUTZU 16-08-06 18:15

Ce mai e pe aicia fratilor....??? SaL Wrc'ule

GABBY_ 16-08-06 19:45

e cam liniste ptr ca toti sunt in vacanta ,acum cat mai e vremea ok,dupa 25 am auzit ca se strica rau de tot.poate te preziti si u putin asa ,macar de curiozitate ,la membrii :)

DUTZU 17-08-06 18:42

De ce sa ma prezint frate...sa ma salute cine ma cunoaste...eu orikum nu am masina...nu stiu de ce ar avea rost sa ma prezint...zimi tu...

bogdan C.E.T. 18-08-06 13:12

zice'ti voi ca la sala sunteti de la 7 in sus. eu l'am vazut pe DMX , langa o bora verde. crg 'u injura acolo ''ce plm mah''.era si masina lu psycho da la reprezentanta sony , vizavi de sala.la ce ora CHIAR sunteti vreo >5 ?

leonard 18-08-06 13:49

sincer nam intzeles ce vrei sa spui cu postu asta ...concretizeaza shi u

GABBY_ 18-08-06 14:20

pustiu,vreau sa iti zic un adevar in ziua de azi pe care cred ca si tu il stii,daca ai venii la sala cu o masina cat de cat bunicica sigur s-ar baga lumea in seama ,dar asa nu prea te vai face remarcat.lumea in ziua de azi te apreciaza ptr ceea ce ai ,mai putin ptr ceea ce esti.banii conteaza in ziua de azi ,cred ca intelegi

bogdan C.E.T. 18-08-06 16:26

nu man, eu am fost la sala cu bicla pe la 8 jumate si aproape ca nu era nimeni.

columbeanu e proprietaru la irish pub cumva? ca i'am vazut sl' u bej acolo.

a cui dracu e ursuletu rosu cu nr de b-xx-trf, cu parasolar pe parbriz agresive, ca se aude de la 3 km ca vine el.

CT-87-ADY 18-08-06 17:20

si dak afli al cui este!?
ce rezolvi!?

:lol:

ct77pia 18-08-06 17:43

da si fumul se vede de la 5 km

bogdan C.E.T. 19-08-06 20:02

a venit in ct mithsu sau nisanu (nush ce e )ala portocaliu, cu KID la numar. man da cum se auzea......

Psycho 19-08-06 20:03

o fii diesel :)))

sandrin 20-08-06 15:48

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T. (Post 525281)
a venit in ct mithsu sau nisanu (nush ce e )ala portocaliu, cu KID la numar. man da cum se auzea......

l-am vazut si eu ieri pe la basarabi ... venea spre ct :) eram :shock:

metal_militia 20-08-06 16:11

e nissan 300zx..nu l-am vazut da stiu despre ce e vb ;)

GABBY_ 21-08-06 10:23

masina e o coaja rupta pe toate strazile europei ,e vai de steaua ei la cat jar a mancat,se vede ca e harbuita,pacat totusi de ea ptr ca arata klumea ca masina

Daniel_DRV 21-08-06 10:56

ia da-ti ma si voi poze la mine sa vad si eu cum arata :D

leonard 21-08-06 14:02

stie cineva un id cu nume de ungur ..de ex seretlek shi numai stiu cum ...e de peforum ..shi a intrat pe id meu shi ma tot injura ...daca stie cineva despre cine e vorba sa imi spuna pls

X-Ray-Eyes 21-08-06 16:52

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 526896)
stie cineva un id cu nume de ungur ..de ex seretlek shi numai stiu cum ...e de peforum ..shi a intrat pe id meu shi ma tot injura ...daca stie cineva despre cine e vorba sa imi spuna pls

Trimite-i mesajele care ti le-a scris ala lui Zoliat sa ii anuleze contul .

leonard 21-08-06 19:23

asha o sa fac

Most_Wanted 21-08-06 20:19

leo ......probleme mah ......macar stii de unde e ....dar esti sigur ca are user aici?

leonard 21-08-06 22:15

pei da a pomenit ceva shi de semnatura mea ..nu sunt 100% sigur ca are user da sigiur a intrat pe forum ....am crezut ca a mai intrat shi pe id altora

bogdan C.E.T. 21-08-06 23:03

da'mi idu lui intr'un pm sau punel aici pe topic

ERY 22-08-06 08:21

Ajunge cu id lu' asta...continuati pe mess sau pe topicul vostru.

peter 22-08-06 18:03

back in cta..:)

ce mai faceti ?

AdiNX 22-08-06 19:02

un mic anunt...
cine vrea sa participe la un concurs NFSU2 in seara asta, sa ma contacteze pe mess pana la 8 jumate
daca nu ne strangem destui, amanam pe maine...
PS: cine nu a mai jucat pana acum pe hamachi, dar are jocul, sa intre pe http://autotuning.ahost.ro/nfsu2og.htm si sa urmeze ghidul. daca nu merge sa luati hamachi dp net, spuneti-mi si va dau eu

Psycho 22-08-06 19:47

aia e pe bune .. e chiar posibilitate de a juca in retea ??!?!? joc eu ~~~~~~~~~

Most_Wanted 25-08-06 16:29

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 528132)
un mic anunt...
cine vrea sa participe la un concurs NFSU2 in seara asta, sa ma contacteze pe mess pana la 8 jumate
daca nu ne strangem destui, amanam pe maine...
PS: cine nu a mai jucat pana acum pe hamachi, dar are jocul, sa intre pe http://autotuning.ahost.ro/nfsu2og.htm si sa urmeze ghidul. daca nu merge sa luati hamachi dp net, spuneti-mi si va dau eu

nu cred ca o sa itzi iasa ....am incercat si eu ....sa fac in und 2 ...sa fac concurs de drift .......si nu sa putut pt ca unu era la munca altu nu a vea chef .bla bla .......sper ca tie itzi va iesii ...succes :rolleyes2

AdiNX 25-08-06 17:02

neah... n-a iesit prea bine... dar nici nu mai fac concursuri d'astea
sa faca altii care se pricep mai bine la organizare decat mine (sau aia care cred asta)

GABBY_ 25-08-06 17:44

exact asta cred ca se intampla si la cursele legale care se organizeaza ,romanul in loc sa dea o mana de ajutor mai bine comenteaza una si alta, de aceea multi nu mai doresc sa se implice in organziarea acestora.sa iti aduci aminte de noptile din port cand romanii isi rupeau masinile si venea cate un lacke si manca bors ca "ala o trage prea devreme" sau ca "tureaza bah motorul mai mult".de cele mai multe ori am fost un spectator care a stat cu fundul pe capota dar nu mi-am lasat gura sa manance aiurea.asta e treaba la romani

AdiNX 25-08-06 17:54

aici ai dreptate... poate iesea mai bine daca nu insistau altii sa schimb ora, sau daca eram mai putini... data viitoare cand va fi ceva (organizat de altcineva inafara de mine) o sa particip si o sa vad daca or sa fie in stare sa coordoneze ca lumea concursu

300zxtt 26-08-06 10:32

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 526656)
masina e o coaja rupta pe toate strazile europei ,e vai de steaua ei la cat jar a mancat,se vede ca e harbuita,pacat totusi de ea ptr ca arata klumea ca masina

sunt atat de multi cocalari ce se plimba numai cu tramvaiul sau cu o amarata de dacie luata de la remat si se apuca sa faca pe marii critici in ale automobilismului,catalogand cate o masina fara a avea macar un habar despre ce vorbesc.
masina aia e model american,deci nu prea a circulat pe strazile europene,e in absoluta perfecta stare de functionare iar propietarul a investit in masina respectiva mai multi bani decat ai visat tu toata viata ca ai fi avut

alta data nu mai cataloga vreo masina fara a fi in cunostinta de cauza

GABBY_ 26-08-06 10:37

bai nene dupa ce s-au linistit apele u vii acum si iar le agiti.ce naiba nene nu se potoleste romanul.de aia ne merge asa de bine cum ne merge ,toti tre sa ne spunem parerea.astept injuraturile si vb de bine de la fiecare care posteaza pe forumul asta,m-am obisnuit deja

X-Ray-Eyes 26-08-06 15:43

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 532867)
bai nene dupa ce s-au linistit apele u vii acum si iar le agiti.ce naiba nene nu se potoleste romanul.de aia ne merge asa de bine cum ne merge ,toti tre sa ne spunem parerea.astept injuraturile si vb de bine de la fiecare care posteaza pe forumul asta,m-am obisnuit deja

Pai nu mai vorbi aiurea ca sa nu se mai i-a lumea de tine ...
Cand sti ceva , mergi la sigur ... cand nu cunosti taci si lasi pe altii sa vorbeasca ... eu asha fac ...
De aia incep scandalurile ... certurile ... injuraturile si apoi va scuipatzi si va luatzi la bataie pe strada ... AIUREA ... de la 2 vorbe spuse de cacat.

Asta e un sfat prietenesc ... nu te critic ...

GABBY_ 26-08-06 18:07

eu de mult am lansat pacea

peter 26-08-06 19:50

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 533110)
si va luatzi la bataie pe strada ...

:lol::lol: au fost astfel de evenimente ? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning