Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

bakal 28-02-08 15:46

Re: cafeneaua membrilor crazy drivers

depinde ce vrei sa afli, ca te pot ajuta...tinand cont ca sunt fanatic bmw, stiu destule zic eu ......

HellBoy 28-02-08 21:55

pai cine vrea :D taxa e 4 litrii de bere :)

mirciu 28-02-08 23:49

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1389413)
depinde ce vrei sa afli, ca te pot ajuta...tinand cont ca sunt fanatic bmw, stiu destule zic eu ......

pai si eu sunt.......dar mai mult cu condusu..........as vrea sa mi procur un bmw 325 sau 323 dar nu pot sa l intretin ca va trebui sa alerg cu el prin oras cu munca si din cate am auzit are un consum de 12 15...............si ma gandeam la un 330d............din 2001.......tu ce zici ? se merita un bmw la vreo 100 mii km ?

bakal 29-02-08 12:11

330d are un motor mare, si putere cam mica pt cilindreea sa(180cp), iar consumul...., mai bine iti iei un 320, cu motorul de 2.2 de 170 de cai....ai consum relativ mic, putere destul de maricica, iar motorul se preteaza destul de bine la modificari...masina mai e si ca 323, dar cred ca are alt cod motor...

pt consum, dar si mers calumea, 320d din 2001 cu 150 de cai e mai mult decat bun, si cu un cip il ridici la 180....orice bmw se merita la 100 mii de km, asta daca sunt reali

Low_Ridah 29-02-08 12:43

Luativa oamenilor benzinareeee :D lasati dieselu puturos ( nu se preteaza si masina lui Razvan in remarca mea :P ..nu te supara Razvane ...jtii k te iubesc si cu " d " -u pe fund :P )

HellBoy ...sa dorm la tine ...sa nu dorm ..jtii k ai sa fii putin terorizat ;)) ...si nu mas despartzi de nevastamea ( Nitro ) si amanta (Potos) :D ...sa vezi ce 4 litri de bere iti dau eu :)) ...

Tricourile sunt in progres de coasere :P ...deci ..strangetzi bani :) cred k se vor invarti undeva in 30 de lei :) ..va anuntz cu pretzul final si modelul exact :) sper sa imi mai mearga netu :-s

HellBoy 29-02-08 23:19

deci s-a abonat Nitro la mine :P na ca te-a parasit :))

mirciu 29-02-08 23:51

@ bakal........pana mea eu mai intai sa ma vad cu banii in mana si apoi imi iau tot timp din lume sa mi aleg masina...................dar orice as face un bmw vreau.......mi se pare cea mai simpla si buna masina.......

Low_Ridah 29-02-08 23:54

BMW ....Rulllzzzz ...
si bineinteles ...Opel ...first & only love :D

mirciu 01-03-08 00:05

cu opelu ai dreptate.......e frumusica e destul de puternica (opc) dar cand vine vb de manevrabilitate.............se scad cateva puncte din nota finala

Low_Ridah 01-03-08 00:12

Lasa u OPC-u ..vb de legende ..precum ..Opel kadett GT\E ...GSi...Manta 400 , Monza 400, Omega 3000 gsi , Omega 500 , Lotus Omega , Vectra C20LET 4x4 , Astra GSi , Calibra V6 , .....genu asta nu conserve ambulante cu tranzistori in ele de zici k dak sufli in transa iti da drumu la clima k doamni sa ridicat temp din masina mai mult de 10 grade si sa nu te ia dreaqu caldurile sa pierzi controlu masinii si sa iti franeze rotile de 9436589736 ori pe secunda k sa nu plece masina de la traictoria stabilta prin GPS de 4835893467 de staelitzi care defapt ...nu te lasa sa faci nimic ..:| Technology SUKS

HellBoy 01-03-08 19:29

renault 5 rulez :))

Low_Ridah 01-03-08 23:38

R5 Gtt....;)) ...

HellBoy 02-03-08 17:34

nu te baga in seama :) eu ziceam de furia mea :))

Low_Ridah 02-03-08 23:51

;)) ....oph ...R5 GTT ...nu R5 gauriTT

Mantus_a 12-03-08 08:27

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 1392649)
Lasa u OPC-u ..vb de legende ..precum ..Opel kadett GT\E ...GSi...Manta 400 , Monza 400, Omega 3000 gsi , Omega 500 , Lotus Omega , Vectra C20LET 4x4 , Astra GSi , Calibra V6 , .....genu asta nu conserve ambulante cu tranzistori in ele de zici k dak sufli in transa iti da drumu la clima k doamni sa ridicat temp din masina mai mult de 10 grade si sa nu te ia dreaqu caldurile sa pierzi controlu masinii si sa iti franeze rotile de 9436589736 ori pe secunda k sa nu plece masina de la traictoria stabilta prin GPS de 4835893467 de staelitzi care defapt ...nu te lasa sa faci nimic ..:| Technology SUKS

LX dar de c20xe-ul meu ce zici?

e si asta conserva? ca vad ca la calibra ai pus numai motorul ala de v6 :D(ma laud si eu)

HellBoy 12-03-08 11:09

ce masina ai Mantus? :D

Mantus_a 12-03-08 11:42

Nu Spun... Te Astept In Sv
:d

HellBoy 13-03-08 12:41

na ca mi-ai spus :)

Low_Ridah 16-03-08 00:44

Fusesi si eu in Sv...vazusi masina lui Adi ...dar...nici un Adi la volan ..adi era prin muntzi ;))

Mantus_a 17-03-08 14:42

??? eram la furat... cred :D nust... dar te astept in sv sa mai vb ca vad ca te-ai dat la fund rau tare

bakal 17-03-08 15:13

alex da tu cand ai fost la sv? sambata acum cumva?cand ai fost dat disparut?

KAmikazee2005 17-03-08 15:22

=)) nu mai :)) acu 2 sambete ;)) adik inainte de sapt cu 4t ;))

Baieti imi pare rau pt cele intamplate la 4t... dar imp a fost ca ne-am cunoscut si noi mai bine... unii dintre noi chiar pt prima oara... si cel mai rau imi pare pt costy si cosmin... pt ca erau fff nerabdatori sa ajunga acolo si sa isi expuna masinile.. dar nu a fost sa fie... oricum cupa aia a fost meritul celor din CD IASI :D care au lucrat si chiar meritau o cupa ;)) :P aa pt cine nu stie cupa a fost luata la spl park... si a fost cupa de locu 1 pt categoria lor ;)) toate cele bune baieti si poate ne vdm cat mai rpd la un alt eveniment... eventual o cursa pe aeroportu nostru drag:D

Low_Ridah 18-03-08 00:53

Pffff....imi mai scoateti mult ochii cu treaba asta ...:( ...pe bune ..am lipsit si eu 3 ore ..si atunci sau int multe ..pana mea ..nush ...miam vazut si eu de treburile mele si de promisiunile mele ....k doar atunci mam tinut de ele ..in cele 3 ore in care am fost plecat ...k in rest ..nu am apucat sa fac nimic din ce am promis ..si imi pare rau cum am mai zis ...

Poate va asteptati k eu sa fiu mai entuziastmat de 4tuning days si de salon ..dar ...sincer ...singurul lucru la care mam gandit de la inceputul sapt trecute si pana ieri in continuu a fost clubul nostru si aparitzia " standului " CD la salon ...ma macinat continuu k vam dezamagit si k nu am facut ce trebuia si ink ma simt vinovat de multe..poate de asta am avut nevoie de o parte mai retrasa a orashului ...sincer ..chiar nu mai voiam sa mai vad salonul ala ...si nici nu sunt chiar atat de entuziastmat de ce sa prezentat acolo ..pt k ...nu am gasit nimic interesant decat niste masini la care nu se uita nimeni si nu jtia ce e de apreciat acolo ..:)

Low_Ridah 18-03-08 00:54

Eu unul sunt foarte multumit de cupa luata chiar dak nu e ceea la ce speram ..dar ...e ceva adus akasa ..si nu e nimic mai important decat asta ....ma bucur k nu am avut incidente prea mari decat Razvanelu fiind bolnavior ( pt asta nu ma simt vinovat...dar imi statea si asta in minte ) ...si k am plecat si am luat cheile cu mine si iam lasat pe baietzi pafara casei :( ...sorry ink odata...

Multumesc baietzilor din Bucuresti ...sunt nijte baietzi de nota 10 toti si chiar imi doresc sa le fac o cinste mare si imi pare rau k nu am apucat sa imi iau ramas bun de la ei asa cum se cuvine ..le multumesc k miau tinut moralul sus cat de cat si sau agitat pt unele chestii pe care altii lear fi tratat diferit ...Multumesc lui Mirciu pt k a fost baiat bun rau de tot si ia luat pe baietzii cu civicul si ia carat prin Buc sa isi caute cazare ..si multumesc si lui Yob k ma carat si pe mine si pe Nitro si pe Hell-Boy ...si sia consumat nervii si carburantul ...

Low_Ridah 18-03-08 00:55

Mai am de multumit lui Stefan Ciocoiu ...presedintele nostru de mai mult de 3 ani de zile ..care nea tolerat ,indrumat,ajutat etc etc ...nu lam uitat si nici nu lam lasat la urma ...Multumesc si multumim pt k a stat in telefon cu noi si Gratzian mai mult decat ar fi facut oricine ...

Multumesc baietzilor din Is care mau tolerat si ink ma tolereaza si sper sa nu se schimbe situatzia ...si sunt baietzi de nota 10 ...si muncesc si au muncit pt tot ce vedem in fatza ochilor ....sa nu ii uitam ..Raz , Cristi Nod, Cozmin , Costi , Misu , Lucian , Poto , Alex Laguna , Nitro ...

Low_Ridah 18-03-08 00:56

Iam vazut si pe baietzii din Cj ..nu am apucat sa stau prea mult de vb cu ei ..desi mias fi dorit asta ...multumesc k siau facut aparitzia :)

Asta ar fi ce am de zis...cred k ar fi mai multe ...dar nush dak imi da voie sa mai scriu ...toate cele bune ...si sper sa ne auzim cat de curand

Scuzatimi posturile consecutive ...dar altfel nu imi mergea sa postez ..netul meu e prea aiurea ..si ...imi dadea erori ..:(

GMan 18-03-08 08:50

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 1429604)
Iam vazut si pe baietzii din Cj ..nu am apucat sa stau prea mult de vb cu ei ..desi mias fi dorit asta ...multumesc k siau facut aparitzia :)

Low , zici ca a murit careva , asa esti de trist :) . Relaxeaza-te , toate se rezolva cu timp si rabdare . Nu-ti face atatea griji pentru un show de masini , ca nu are rost ; intotdeauna vor fi altele :) .

KAmikazee2005 18-03-08 12:30

we alex... cameaza-te ;) te-am inteles toti si te vom intelege.. ai uitat cva si nu ai omorat un om... aja ca..nu mai fi asa trist ;) o sa fie bine ;) si poate data viitoare o sa ne lase chelu ala sa intram si noi cu masinile ;)) care vor fi at ;)

Low_Ridah 18-03-08 14:31

Nu e vb doar de asta ...e vorba k unii ...unii imi scot ochii ...:( ...pt nijte chestii ..si chiar am vrut sa imi zici sincerele scuze ...

bakal 18-03-08 16:14

cine iti mai scot ochii ma? cine se mai ia de tine? eu? daca nu tii la gluma, te ard...hai ca stim cu totii ca te-ai ratacit in metrou

Low_Ridah 18-03-08 23:05

Nu e vb de tine Razvane...tin la gluma ...dar....atata timp cat e gluma si nu treaba serioasa ...unii sau uitat urat la mine ..si mi sa zis k am lasat lumea amanet ..:-s ...si asta am deduso ..nu mia zis nimeni in fatza ..dar ma rog ..nu vreau sa dezgrop vorbe doar de dragul unora sa se planga de ceva...:-s ...nu vreau sa ma plang de nimic ..vreau sa fie bine ...caci precum am mai zis ....din aceelasi motiv am mers la Bucuresti ..sa fac sa fie totul bine ..sa se distreze si sa se simta bine cei de langa mine :) ..k pt mine nu e atat de interesant 100 de masini pe care le jtiu de ani de zile si pe care leam vazut de nenumarate ori ..:) ...

HellBoy 22-03-08 02:43

buee te apuca depresia? ce ai ma? hai ca a ieshit mijto :D a fost chiar super... si nu conteaza ce nu am putut face... priviti doar partea buna sau partile... si PS: Alex pe viitor scrie si tu mai putin...ca ma dor ochii :)

hai la mai multe intalniri... deacuma de 1 Mai la mare!

aleks 22-03-08 13:50

daca vin cu o rugaminte la voi nu va suparati nu? :)
aruncati un ochi aici, si vedeti daca va incadrati :p
https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/55109-esential-scrie-corect-limba-romana.html

GMan 19-04-08 13:16

Stiti ce urmeaza , nu ?

11 mai , aeroport Baia Mare

Pe data de 11 mai , pe aeroportul Baia Mare , Clubul Midnight Racers in parteneriat cu TSD (Tineri Sociali Democrati) organizeaza un show spectaculos .Curse de accelerare , drift show sustinut de drifteri profesionistii din Ungaria , show sustinut de binecunoscutul 69-HAI , expo car show , muzica intretinute de unul dintre cei mai bine cotati DJ din regiune , si multe altele.

Detalii despre competitia auto

* Concurs de accelerare viteza ,pe distanta de400 si 1000m plecand cate doua masini in paralel,startul de pe loc, sosirea lansata.Se desfasoara pe grupe in functie de puterea motorului(cea declarata de fabricant), clasele sunt urmatoarele:

A1 75cp
A 100cp (+ 75 pana la 100cp)
B 130cp (+100 pana la 130cp)
C 165cp (+130 pana la 165cp)
D 200cp (+165 pana la 200cp)
E 250cp (+200 pana la 250cp)
F 300cp (+250 pana la 300cp)
G 350cp (+300 pana la 350cp)
J 400cp (+350 fara limitare )
H VIP

Liber aici competitori se aleg intre ei indiferent de clasa din care fac parte.
* Concurs de viteza indemanare, traseu virajat, jaloane, intoarceri se da startul la cate o masina contra timp.

Grasu XXL impreuna cu Maximilian vor sustine un concert de zile mari Animatoarele de altfel nu vor lipsi ....Preturile vor fi 15 Ron/spectator respectiv 25 Ron/ masina participanta/2 persoane

GMan 19-04-08 13:26

Apoi vine Clujul tare din urma cu un show de zile mari :

Salon de tuning, show si drift si curse de viteza...
supereveniment la Cluj in 17-18 mai

cel mai complex eveniment al anului...

In primul rand. veti vedea mai multe din masinile castigatoare la 4tuningDAYS Bucuresti. Veti vedea si masinile care au fost terminate dupa aceea.
Surprize si noutati.

Expozitie de tuning.
Toate concursurile oficiale de tuning si sunet.
Curse de viteza in nocturna!!!
Indemanare si drift, SHOW & BURN

Sambata seara, la ora 22, masinile vor putea iesi din locatie pentru a merge la o nocturna, liniute organizate de KO Racing.

Duminica, iarasi expozitie si concursuri, impreuna cu etapa 2 de burn-out. Cei care au fost la Bucuresti, la 4tuningDAYS cu siguranta stiu despre ce e vorba.

Concursuri noi, masini noi, distractii noi, plus premii !!!

Cel mai fierbinte weekend al anului.
Masini, tuning, fum de cauciucuri, fete, concursuri, liniute, totul in numai 2 zile.

bakal 20-04-08 21:46

cum vine aia cu 1000m ? aveti pista atat de mare?

GMan 26-04-08 06:19

Este loc de dat si pe distanta mare . Nu e pista de aeroport , e asfalt clasa 1 .

Low_Ridah 17-05-08 17:53

Clubului Crazy Drivers li sa mai adaugat un nou membru printre multe altele ..asta sa intamplat in trecut doar k acum am apucat sa dam vestea ...

Bucata d fiare provine din U.K. si are putina istorie in urma ...se numeste ..Cosworth...de aici incolo ...vor zice baietzii ce si cum ...
Multa bafta

aleks 22-05-08 11:18

cine vrea sa mearga cu domnul presedinte stefan ciocoiu (si cu mine) la oradea, pe 15 iunie, este invitatul nostru :)
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=78578

GMan 23-05-08 23:44

Eu, eu :) . Numai sa fiu prin zona :) .

All times are GMT +2. The time now is 07:35.

- Copyright 2026 4Tuning